http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CAP D'ANY 2007!!!

miércoles, enero 24, 2007

CAP D'ANY 2007!!!


Continuant amb la tendència de retrassats, ho dic per què tardem a publicar!! Ara li arriba el torn al sopar de l'últim dia de l'any 2006. Aquesta és una Festa ben curiosa per que se celebren 2 coses diferents quasi a la vegada!! M'explico!! Primer celebrem la sortida o fi d'Any!! Amb soparet, rius d'alcohol (i no per que ningú hagi estat ferit!!), disbauxa, xalera i tonteries vàries!! i després de sopar se cel·lebra lo Cap d'Any!! o l'entrada al nou any!!! Algú me pot dir alguna festivitat que siguen 2 a la vegada en tant poc temps de diferència!!! Vale!! podem acceptar Nit bona (Nochebuena) i Nadal!! però una és de nit i l'altre de dia!!

Lo sopar (al meu gust) molt bo!! L'únic inconvenient va ser la taula del costat que no paraven de cridar, dir tonteries, fer càntics obsens i natros ja tenim una edat i mos feia mal lo cap!! jeje!! Crec que se fan dir "Abeuradero"!! o potser eren los "Faustos"!! Com tothom los confundeix!! jeje!! Una salutació per a 2 de les colles més festeres de Jesús des de SLQS!!

Lo video és una tonteria, ja vos ho dic ara!!!! passava d'anar tota la nit en la càmara (cosa que ja he fet altres vegades!!)
Podeu buscar també la "crònica" de l'any anterior a la barra de la dreta!!
Llavons encara no tenia càmara fotogràfica!!, pro Pingu si!! i des de Londres!! http://somlosquesom.blogspot.com/2006/01/kp-dany-o-inici-dany.html





Etiquetas: , , ,

4 Comments:

At 1/24/2007 5:21 p. m., Blogger Pingu said...

Ara que veig això d ls etiquetes, me'n recordo q quan vaig esta mirant per celebrar l'aniversari anual del blog vaig etiquetar-les totes les entrades que teniem fins ara, ja teu enviare i si t'agrada anire fent.

agur.

 
At 1/24/2007 5:46 p. m., Blogger krusty said...

OK!! i lo bo és q 1 entrada pot tindre vàries etiketes!!! això és molt útil!!! xq en tema de carpetes, sempre hi ha algun arxiu o foto q no saps ben B a quina carpeta col·locar!!!
Mb7s;)

 
At 1/24/2007 7:17 p. m., Anonymous Anónimo said...

Krustball; ja no saps ki eren la taula k tenies al costat??? Faustos o Abueradero ??? Ay! lo k fa l'alcohol ....

 
At 1/24/2007 7:32 p. m., Blogger krusty said...

Jo si!! pro hi ha gent q no ho té massa clar!!! sinó ja me diràs q feien los Faustos a la "nevereta"!!! jeje!!

 

Publicar un comentario

<< Home