http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Aquesta setmana pingu escolta...(20)

viernes, enero 05, 2007

Aquesta setmana pingu escolta...(20)

Queden 5 minuts per les 9 mati, com sol ser habitual arribaré tard a la feina. Arranco el Renault Megane (pels que no ho sabeu, aquest és el meu cotxe), i comença a sonar “LET ME OUT” de “DOVER”....el meu Megane es desperta, el meu cor s’accelera i començo a CRIDAR COM UN DESCOSIT “LED MI OUT” (no ho escrit malament, escric lo q cridava, jejejeje) SORPRESA!!! arribo un 1 minut abans de les 9:00 a la feina.

Per aquesta raó, “Aquesta setmana pingu escolta” DOVER.

Let me out



I si jo canto malament, mira com canta l’Amparo Llanos quan va un poquet passadeta... “sense comentaris”.



Serenade



WEB: http://www.dover.es/

Etiquetas:

3 Comments:

At 1/08/2007 3:31 p. m., Blogger krusty said...

Bueno....un parell de comentaris!!!
1r ó A) Dover!!! crec q va ser lo 1r grup espanyol q va cantar en anglès!! al ppi sobtava!! pro l'inici dl grup era prometedor i va connectar molt B en la major part de públic!! dp d'un temps d'ostracisme i de semi-oblit ara tornen apretant fort l'accelerador!! a mi m'graden!!
2n ó B) tema Directe!! hia molts grups q en directe perden moltíssim!!! los cantants desafinent, no se saben les lletres, van passadíssims...no és cap notícia!! pro a este pas jo tb podria fer alguna gira "DALE ESPECIALIsTAS!! DALE!!!!" jeje!!
MB7s;)

 
At 1/08/2007 5:43 p. m., Anonymous Anónimo said...

X crt??? com tens lo TEMA: DALE ESPECIALISTA!! DALE!!???

AGUR.

 
At 1/09/2007 1:25 p. m., Blogger krusty said...

Stik stancat!! frenent la meua projecció arttística!!! "ya te llamaremos...!!!" si!! si!! tnk un video fet pro no sé si penjar-lo!!! Ah!! jo al meu cotxe he descoltar lo q la radio vol i kuan ella vol!!! té vida pròpia!! i només accedeix a deixar sentir la radio per 1 altaveu!!! o per mig!!! q és lo q normalmnt passa!!! jeje!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home