http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: NOU CARNET DE CONDUIR

martes, diciembre 12, 2006

NOU CARNET DE CONDUIR

Teniu lo nou carnet de conduir?!?!? L'heu vist!?!??!? Ara té lo format d'un DNI o tarjeta de crèdit!! Això és bo!! És xocotet, cap a la cartera...lo negatiu: ja no mos podrem tapar en ell a les nits gelades d'hivern quan t'havies de quedar a la muntanya fent vivac (dormir al monte al ras!! Per als desconeixedors, si és que n'haguera o hagués algú!!)!! No me va passar mai!!! Però savies que si passava podies confiar en ell!! A part d'esta gran putada, us heu fixat en el marge dret superior?!??!?! REINO DE ESPAÑA!!!! REINO DE ESPAÑA!?!?!??! Déus meus!!!!! COM QUE REINO DE ESPAÑA!!?!?!?!?! Pareix que en ves d'avançar atrassem!!! Jo no sé qui va ser l'il•luminat que si va ocórrer i encara menos qui va aceptar-ho!! Això a on s'aprova?!?! Al congrés?? No es fan votacions!?!? Ho pregunto des de la més profunda ignorància!! Crec que és molt fort lo de Reino!!!! En fin...esperem algun dia poder llegir "NACIÓ CATALANA" o "NACIÓ DE CATALUNYA!!"Per cert, jo ara quan vaig en lo Mini-milk me sembla que vaig montat en Rocinante i estic a l'edat Mitja!!!

Etiquetas:

10 Comments:

At 12/12/2006 3:58 p. m., Anonymous Anónimo said...

ho sento, xiquet, però estem al Reino de España des de fa mooooolt de temps!!!! de fet, des que Franco va decidir posar d'hereu a l'actual rei (i així l'Estat Espanyol passava a ser Reino, i Franco el seu regent!). i me sembla que això de "reino" té corda per dies, així que no desesperes...

:D

 
At 12/12/2006 4:03 p. m., Blogger Pingu said...

Això de llegir les post abans de penjar-les, t’avança una faenada, jejejejej. Pos quin munt de REINOS q hi ha: lo reino de navarra, reino de los cielos, reina/o por un dia, reino animal, reino protista que no pro.....ta, reino monera i paro de dir tonteries q jo no soc lo biòleg/a com la super ANNA, no la dra.... sino ANNA ObREGON, q no ...ufff!!!! O SENYOR!!! Stic començant a KRUSTIJAR!! Nou fenomen que s’origina en les Terres de l’EBRe i nkra no se sap on FINALITZA.

Agur.

 
At 12/12/2006 4:35 p. m., Blogger krusty said...

Efectivament tots 2 teniu raó!! encara q a Pingu li falten 2 regnes dels "vius"!! Són 5 regnes i te falta lo vegetal i el dels fongs!! jeje!! Burt REINOlds tb!! jeje!! De momnt lo krustejar s'acaba al costat del Delta!! pro del Llobregat!! si vaig de Delta en Delta potser lo pròxim serà lo del Nil!! Gran Regne lo d'Egipte!! encara q enlloc de Regne deuria ser "Faraògne"?!?!? "Faraonno"?!?! no?!?! uf!!
Mb7s;)

 
At 12/12/2006 5:42 p. m., Blogger Pingu said...

UFFF!!! UUFF!! UFFF!!damunt q no et BACIL_o, vas i em treus tots els regnes, jejejeje.

agur.

 
At 12/12/2006 5:44 p. m., Blogger Pingu said...

Scolta igual si q Krustegen al DELTA del NIL, pq vas nar? oi?

agur.

 
At 12/12/2006 6:18 p. m., Blogger krusty said...

Bueno!! al Delta, delta no!! me vaig kedar xl riu i al Caire!! encara q nom faltava Gaire x arribar!!! 10Meu!!! q algú me pare!!! Nöel!!! Vuelve a casa!!! Teléfono!!!! Yoigo!!! Verdad Verdadera!!! és boníssim!! "No sales mal a las fotos!! eres así!!" jeje!! Así!! así!! Así gana el Madrid!! La capital del Reino!!! La vida és una espiral!!! us en recordeu dl Dsvial!!! Seguretat Vial!! VAl!! VaL!! paro!! q és lo q me passa a mi!! a l'INEM!!! ANEM!! ANEM!!! tots a Betlem!!! q algú me done ja la medicacióOoOOOoooOOOooooOOO!!!
MB7s;)

 
At 12/12/2006 11:58 p. m., Blogger Nuriaka said...

Deixeu-me dir unes paraules que no sé el perquè quan un diu reino se'm passen pel cap:
castració, esterilització, república, eliminació, contes de princeses... i diuen que estem en democràcia, ja te nassos!!!!!

 
At 12/13/2006 9:46 a. m., Blogger krusty said...

Ei!! q tenen a vore los nassos!????! jo només ne tink 1!!! pro val x +!! jeje!! dona!! democràcia ho és!! no??? o potser seria triar si realmnt volem q hi hagi tota 1MegaFamília q no para de criar (pareixen conills!!!) vivint a costelles de la resta dl país o Estat!?!??!?
MB7s;)

 
At 12/16/2006 6:39 p. m., Blogger Angelina Jolie said...

Krusty ets brutal, tu si que ets el Rei, jeje. Per cert et convindria anar al METGE (q no DR) a que et pugi la medicació, la tol·lerància dl pricipi actiu és força alta.

 
At 12/18/2006 11:22 a. m., Blogger krusty said...

cada 7mna vaig a cas dls metges!! pro nom veuen massa!! jeje!!! Alta!! alta!!! com dia sense pa!!! haurem de pujar la dosis!!!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home