http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: PASSIÓ Angelina

jueves, noviembre 30, 2006

PASSIÓ Angelina

Hola a tots/es, ja ha passat un altre mes! I per tant, torna... Angelina PASSIÓ!!!!
Com ja sabeu cada mes parlo d’un tema, poc o molt original, interessant o avorrit,...però el tema de tots els temes d’allò que tothom parla i que jo ja no puc esperar més per parlar-hi és....HOUSE!!
Sí ja se, aquesta sèrie que, alguns ja la deuen estar avorrint i tot, bé doncs jo no, i per això aquest Desembre la PASSIÓ va dedicada a Gregory House i els membres del seu equip.
El personatge de House està inspirat en Sherlock Holmes. Les coincidències són moltes:

  1. Capacitat de resoldre lo irresoluble, amb tècniques de deducció
  2. House és similar a Holmes, i Wilson (el seu millor amic) a Watson
  3. El número d’apartament de House és el 221B, igual que el de l’apartament de Sherlock Holmes, el 221B de Baker Street
  4. House porta bastó i és igual de prepotent que Holmes
  5. Holmes era un expert violinista, mentre que House toca el piano
  6. i tots dos consumeixen drogues, (encara que si fos per això el món
    estaria ple de Holmes, això no jeje)

    Que em dieu dels personatges secundaris, Cameron Wilson, Foreman, Chase... Us poso unes quantes fotos pq us distragueu, algun/a està ben bo/na.


Les frases de house tenen un toquet d’humor negre, juajuajua, aquí en teniu unes quantes, voteu quina us agrada més!!!!, cal que us digui quina és la que més m’agrada a mi? jejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejejeje




Quina House-sentence t'agrada més?
(House a la directora de l’hospital quan veu que hi ha un ajudant nou): "¿Para qué quieres un secretario, la agencia matrimonial no te funciona?"
(House porta l’hospital a un condemnat a mort per ocupar-se del seu mal): "Tengo que dejarlo nuevecito para que el Estado se lo cepille."
(Chase pregunta perquè es ell qui ha d’anar a investigar a la presó): "Como eres tan mono, los reclusos serán más cariñosos contigo."
(House entra al despatx de la directora de l’hospital) "¿Sigue siendo ilegal hacerle una autopsia a alguien vivo?"
(Al referir-se a la relació entre Cuddy i House, Chase diu que són tan dolents l’un amb l’altre que segur que han fet “coses dolentes”): "Puedo ser malo con gente con quien no he follado, ya me conoces"
(House parla per telèfon amb la seva mare i Cameron li pregunta qui era): Angelina Jolie. Yo la llamo mamá, la pone cachonda.
(Mentrestant Chase fa una proba a un pacient, aquest perd les forces i comença a bavejar): ¿Qué hace que a un tío se le caiga la baba? ¿Chase, ibas en pantalones cortos?
(Foreman pregunta a House si ha llegit la història d’un pacient): "La empecé, pero los personajes me parecían muy bidimensionales" bidimensionales".
(Foreman truca per telèfon a House i li pregunta on està): "En casa de tu novia. Ignora los jadeos y los gritos".
(House prohibeix practicar sexe a una jove que no demostra tenir moltes llums i ella li pregunta durant quant temps): "Por el bien de la especie, se lo prohibiría para siempre"
(Wilson truca a Stacy per que li passi amb House, i li recrimina que mai carregui el seu mòbil): "¿Se recargan? Y yo comprándolos nuevos".
(L’equip ha de pressionar a un malalt per treure-li la veritat): "Tenéis que decirle que la diñará. Que no se lo diga Cameron, hay que desmoralizarlo
(Segons Cameron, el nuvi d’una jove aïllada en una bombolla assegura que la va protegir mentres tenien relaciones sexuals d’amagat): "¿Qué es lo que hizo para protegerla sacarse brillo al nabo?
(House ha tingut a Wilson hores esperant a la porta de casa fent-li creure que estava amb una dona i en entrar veu que està sol): "Necesito mucha estimulación. Yo no me masturbo, me hago el amor"
Free polls from Pollhost.com
B7S, fins d'aqui un mes!!!!

Etiquetas:

13 Comments:

At 11/30/2006 9:24 p. m., Blogger Pingu said...

sta post segur q no te exit, tanta lletra!! jejejejej.

agur.

 
At 12/01/2006 3:05 p. m., Blogger krusty said...

A mi mencanta House!!! pro pingu té algo de raó!! jeje!! ja he votat!! la del sexe i l'espècie!! Ara mateix men recordo d'un parell més d freses!! de fet alguna la tinc apuntada en un foli mig rebregat!! és lo q té està sol!! jeje!! "me encanta la pus x la mañana!! huele a victòria!!", "las chicas guapas no hacen medicina!!", 1 altra a 1mare q té un fill asmàtic i nol vol medicar:"claro!! les viciamos al oxígeno y luego no hay quien les haga dejar de respirar!!" (més o menos!!), i la última!! 1 mare q no vol q sa filla menje dolços xq engordixen: "tu lo q vols és tindre una maniquí q mostrar i q la gent digue: és ta filla?? si pareixeu germanes!!!".
Per cert,kuant hi ha tantes coincidències estes deixent de ser-ho per a convertir-se en realitat!! Holmes-House tot està super premeditat i elaborat!!
MB7s;)

 
At 12/01/2006 3:06 p. m., Blogger krusty said...

Ara mhe passat jo en la lletra!! x cert!! mheu tornat avançar en la penjada d posts!! quan surtiguen tots los bollos del forn mos fartarem!! jeje!!
MB7s;)

 
At 12/01/2006 3:07 p. m., Blogger krusty said...

Pingu!! dimarts hia Cahmpions?!?! jo staré x Jesús!!! i tu?!?!comentat així de passada!!!
Mb7s;)

 
At 12/01/2006 3:43 p. m., Anonymous Anónimo said...

eiiii,aquesta entrada m´ha agradat molt!!! i jo m´ho he llegit tot!!!jeje ahhh i he votat la mateixa frase que tu krusty!!Com va?? tot be??? feia dies que no vos saludava!!moltes novetats per Jesus??vaig vore la teva costelleta un finde que tu no estaves estaves en un CONGRES, que sona be, eh???has fet diners o que???jejeje,.... bueno, pues eso, AHHHH Angelina, no t´agrada anatomia de grey???mmmm...a mi m´encanta!!! BON CAP DE SEXMANA;ejejej

 
At 12/01/2006 3:48 p. m., Blogger krusty said...

Diners?!?!?! són com les meigues!!! haver-los hay los!!! pro jo no los veig massa!!! i mes val no tocar este tema!! jeje!! sort q en la meua escala de valors això no seria dl tot prioritari!! encar q 1 mika gilipolla si q me sento!! en fin...seria digne d'analitzar x House!! jeje!!
MoltBnFind iwalmnt!!!
MB7s;)

 
At 12/01/2006 5:08 p. m., Blogger Pingu said...

SI, SI, LO GRAN PARTIT DE CHAMPIONS, O TOT O RES. I com tu ja saps tens les portes obertes de casa meva, jejeej, no cal ni que ho preguntes. Això si, hauria de saber si vindras acompanyat i si cooper portarà a la seva parella (Sisco). Basicament per fer calculs de cervesetes, pica pica... pq Kebaps és feina de Copper,jejeje .

agur. PD. ens parlem

 
At 12/01/2006 6:14 p. m., Blogger krusty said...

Pos ves en cuidado en les portes obertes q pot entrar corrent d'aire, costipar-te i pel contrari poden sortir moltes de les teues tan preciades possessions!!! jeje!! dilluns te dic algo de la companyia!!! suposo q si!! pro dp li consulto!!!
sabem algo de Family Foleonets, si estan B?!?!!? Si arribo en temps (permís de RENFE!!) puc participar en algo!! sinó directe a la cervessa!! jeje!!
MB7s;)

 
At 12/02/2006 7:21 p. m., Blogger Angelina Jolie said...

Foleonets mb. Gràcies Krusty, Pingu i aaa per llegir-ho tot, ha degut ser un gran esforç. Ho sento aaa, encara no m'he viciat a anatomia de grey, tot es vorà, en lo serie-adicta que soc!

 
At 12/04/2006 11:04 a. m., Blogger krusty said...

Dona!!! tp cal donar ls gràcies!! jeje!! tp és 1 gran esforç!! aixecar-se cada matí, per exmple si q ho és!!! jo tp no he vist mai a Grey!!! encara q la cosa està grisa!! (glups!!)
Vinga q ja és djous!!
MB7s;)

 
At 12/04/2006 12:21 p. m., Blogger Pingu said...

A quina hora baixes demà??
IVA si o no? i ara trucare al GRANCOPER!! jejeje.

agur.

 
At 12/04/2006 12:26 p. m., Blogger krusty said...

Sir Coper q compre 2 kebabs més!!! no seran los 2 x a mi!! eh!! jeje!! los preus millor sns IVA!!! x tot lo demés millor en IVA!!! jeje!! l'hora asta dmà o avui al tard no sabré!! hia una opció q aarribe just al pitar l'arbite l'inici d partit!! pro sperem q no sigue així i pugue aribar en temps x anar a casa i dixar ni q sigue la bossa!!!
Kuan sàpigue algo més exacte tho dic!!
MB7s;)

 
At 12/04/2006 12:36 p. m., Blogger Pingu said...

OK.

AGUR.

 

Publicar un comentario

<< Home