http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CONFIRMAT “3 de FEBRER de 2007” ARRIBA LA BLOCMANIA

lunes, noviembre 20, 2006

CONFIRMAT “3 de FEBRER de 2007” ARRIBA LA BLOCMANIA

En lo permís de Gustau Moreno “La Marfanta”, bueno! la veritat es que no li he preguntat però segur que no li molestarà que li robi una entrada, jejeje. Aquí teniu informació de la trobada de blocaires Ebrencs.


Ja ho tenim confirmat. La primera Trobada de Blocaires Ebrencs es farà durant el matí del proper 3 de febrer de 2007, que és dissabte, a la nova Biblioteca Marcel·lí Domingo de Tortosa. Un grup de blocaires ja hem reservat la sala polivalent de la biblioteca i també hem fet el predisseny del cartell anunciador. Al bloc de Blocaires Ebrencs en trobareu les dues versions, un en DINA4, el tamany de foli habitual, i un altre en DINA3, que serà la mida oficialdel cartell. Si voleu, ja el podeu descarregar, imprimir i penjar a la vostra habitació, a la paret de casa vostra o a la botiga del costat... Això sí, no el pengeu a les senyals de trànsit ni en altres llocs no autoritzats. Amb tot, Jaume Llambrich ja ha advertit que fins després de Reis no en farem la versió definitiva, per fer un tirada de cartells. La raó és que volem omplir les zones en blanc del cartell amb els logos i els noms de les institucions, empreses privades i particulars que ens vulguin patrocinar... La trobada l'estem organitzant des del voluntariat, i com que els Blocaires Ebrencs no som una entitat legalment constituïda, no podem aspirar a subvencions. Però d'alguna manera hem de compensar les despeses i els esforços d'aquelles persones alienes a l'organització que vindran a Tortosa i participaran en els diferents actes. Per tant, si voleu implicar-vos d'alguna manera en l'organització, sol·licitar més informació o patrocinar la trobada, podeu escriure'ns un correu a l'adreça blocairesdelebre@gmail.com.

Etiquetas:

10 Comments:

At 11/20/2006 6:46 p. m., Blogger Gustau Moreno said...

Gràcies per difondre també la trobada des del vostre bloc.
Seguim en contacte!!!

 
At 11/20/2006 7:14 p. m., Blogger krusty said...

Merci Pingu!!! ja fa dies q estar lo cartell i volia penjar-lo, pro com no portava excessiva pressa....No cal ni dir q estarm allí!!! no?!??! i tots los q llegiu estes línies també podeu participar activamnt!! Va vinga!! animeu-vos!!!
Mb7s;)

 
At 11/21/2006 5:56 p. m., Blogger Pingu said...

LOS PRIMERS, jejeje.

agur.

 
At 11/21/2006 7:17 p. m., Blogger krusty said...

Acabo d'enterarme q lo de la Renfe i clapés és una broma!! està Bé!! pro llvors perd bastanta gràcia i desisteixo de penjar-ho!!!
Mb7s;)

 
At 11/22/2006 2:30 p. m., Blogger krusty said...

EIS!!! hem superat les 20.000 entrades!!!!! al camp del Barça ni se vorien!!! jeje!! pro bueno...al camp del Catalònia seria una catàstrofe!!! tot depen de l'ull amb que ho mires!!! x cert, la felicitació q tenia preparada s'ha abortat!! ha hagut diferències en lo dret d'autor ;)!! ja pensarem un altra cosa!!
MB7s;)

 
At 11/22/2006 6:21 p. m., Blogger Pingu said...

Creia que no arribaria mai aquest moment jejeej.

ME LLENA DE ENORME SATISFACCION, jeejej penja lo que tu i jo sabem JA!!! q tinc ganes de veureu..

agur.

 
At 11/22/2006 7:03 p. m., Blogger krusty said...

Q NO!! Q NO!!! q me van comentar q no ho penjés!!! s'accepten noves idees!!!
Mb7s;)

 
At 11/23/2006 6:21 p. m., Blogger Pingu said...

NO ho pots penjar??? perqua??

agur.

 
At 11/24/2006 4:39 p. m., Blogger krusty said...

Técnicamnt si!!! moralmnt no!! l'autor me va demanar q no ho fés!! i això ho fem x xalar i informar, x riure, pro no x crear mal rotllos!! jo segueixo pensant q stà a l'altura del blog (q no sé si diu molt!! jeje!!) pro no lo penjaré!!!
JA per poc potser mos esperem als 25.000!! m'agrada més com a número!!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 11/28/2006 11:06 a. m., Blogger Pingu said...

Si no te ganes de sortir, té tot el dret!! que hi farem!! la veritat, em moria de ganes x veureu. A lo millor si veu estes paraules de TRISTOR s'anima i et deixa penjar-lo. SI US PLAU!!! fidel seguidor deixa'ns penjar el video a Krusty, jejeje

agur.

 

Publicar un comentario

<< Home