http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: DISCO FISIO IN SESSION DANCE CLUB!!!

miércoles, octubre 25, 2006

DISCO FISIO IN SESSION DANCE CLUB!!!

Vist la poca dedicatòria (obligada i imposada!!) que li ofereixo últimament al blog he decidit fer Remakes, o millor dit: Re-Emissió!! Això que fan tant les televisions a l’estiu!! Natros com a l’estiu vam cumplir al peu del canyó en les nostres “obligacions” adquirides en los nostres fans i seguidors (Hi ha algú?!?!) durant un temporadeta aniré posant, lo que per al meu húmil i dubtable criteri val la pena que tornesseu a vore alguns i d’altres vore-ho per 1ra vegada, per què hi ha molts que us vau afegir tard com a seguidors (o no tant).

Per començar lo "mal" que fa la gran ciutat i lo departament on estem, al meu parer, massa hores!! Acabarem tots bojos!!! si nó ho estem ja!! i sinó us ho aniré demostrant poc a poc amb petites mostres!! perquè sé que tot de cop podria ser fatal per a la vostra delicada salud i us podria agafar una sobredosi irremediable de tonteries irrevocables i incurables!!!
Per als que ja l'hagiu vist, pos no lo mireu o sinó hi torneu!! que tampoc us tornareu cegos encara que pot afectar lo vostre desenvolupament!!
Per començar, lo primer!! Us amenaço en un parell més de l'estil!!

Etiquetas: , ,

11 Comments:

At 10/25/2006 9:12 p. m., Blogger krusty said...

Podeu comprovar q m'ha crescut lo cabell!! Srta!! ni se t'ocurrisque dir lo q stàs pensant!!!!
MB7s;)

 
At 10/26/2006 9:33 a. m., Blogger Pingu said...

T'ha crescut pel??? on?? al sobaco??? jejejejjej, no t'enfadis...

agur.

 
At 10/26/2006 2:16 p. m., Blogger krusty said...

M'ha crescut!!!! no q ne tingue més!! s'ha fet més llarg!! al sobaco no ne tink!!!
MB7s;)

 
At 10/31/2006 1:11 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! ya de castañada! Hem tallat les castañes per torrar i dp hem esmorzat panellets. Tarde de danses i festival!!!

Krusty sense dir lo que penso tothom sap que penso!! je,je!! t'ha crescut!!això sobretot se veu en moments de falta de productes cosmètics!! je,je!! Però es igual l'important està en l'interior!!Bona frase!! per això tots mirem atres persones!! en fin...

Bona festa de castañada!!
Moltsbes!!!

 
At 10/31/2006 1:13 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei Angelina fa dies que no poses res al blog ni fas cap entrada!! va dona que sempre anima lo toc femení!!

Moltsbes!!

 
At 10/31/2006 3:30 p. m., Blogger krusty said...

Srta, la frase tots mirem altres persones.....no la he entés!!! q vols dir!?!?? q com me kedo calvo mires altres persones!?!??! si l'important és l'interior...x molt d mirar no se veu res!!! De debó q no entenc la frase!!
Toc femení!?!?!? Srta i tu q!?!??! tb podries posar tu alguna coseta!!! q de kuan en kuant tb t'avorreixes!!!
Jo de castanyada a casa!! UF!! crec q serà dur!!! snif!! snif!!
Mb7s;)

 
At 11/01/2006 10:22 a. m., Blogger Pingu said...

Ja soc aquí CATALANS i CATALANES o millor Ja soc aquí CATALANES i CATALANS, sempre val la pena quedar millor amb les dones. A veure si faig un petit resum del q va passar a la KASTANYÀ xò resulta q vaig tenir que marxar aviat..., em vaig qedar enganxat de l'espatlla, l'EDAT NO PERDONA...

agur.

 
At 11/01/2006 11:16 a. m., Blogger krusty said...

Curres avui?!?!? jo 1miketa!! he de treure temps de baix ls pedres!!! Hosti!!! una xabeta!!! i kin munt de formigues!!! jeje!! Q Please?!?! Way, no?!?! cabroncetes!!!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 11/01/2006 1:23 p. m., Blogger Pingu said...

Treballa, treballa q quan te morgues seràs lo + ric del cementeri, jejej. Avui no treballo i ahir per la nit se presentava molt BÉ, xò la meva esquena em va obligar anar a caseta...

agur.

 
At 11/01/2006 2:20 p. m., Blogger krusty said...

Lo + ric del cementeri (molt adekuat x ser tots sAnts!!)?!?!?! si treballo x amor a la Ciència!!! Srta!! és metafòric, eH!!!!!! no tho prengues al peu de la lletra(P-E-U)!!!
MB7s;)

 
At 11/02/2006 1:10 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! bon dia!! ja una mica fresquet!!

Krusty!!Com que no entens la frase?? pos no té cap sentit amagat ni segones intencions, és bastant clara i real!! penso que és lo que es fa! tothom parla molt de la interioritat de les persones però si una atra persona mos atrau físicament la mirem. Bueno, res pq m'animaré a parlar d'este tema i avui serà tot bastant negatiu.

Per q no faig cap entrada?? molt senzill!! NO Sé com se fa!!

Pingu tb vaig anar concert!!

Moltsbes!!!

 

Publicar un comentario

<< Home