http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Aquesta setmana pingu escolta...(11)

miércoles, noviembre 01, 2006

Aquesta setmana pingu escolta...(11)

Cabells llargs, guapets de cara, d’una petita ciutat de EUA, Nova York o algo així..jejej. El seu estil està batejat com el “garatge rock” que te com a punts importants: veu destrossada per l’alcohol i guitarra a dojo... prou de tonteries!!! aquesta setmana m’apeteix escoltar
THE STROKES.

L’any 1998, 5 nois, Fab Moretti, Nikolai Fraiture, Nick Valensi, Albert Hammond Jr. i Julian Casablancas, comencen a tocar per baretos a la ciutat dels gratacels, i mira tu la cosa els ha anat prou bé...L’any 2001 surt el seu primer cd “Is this it”, i al 2003 treuen el seu segon “Room on Fire”.

Novetat: a partir d’ara també inclouré (si en tenen!!!) la web oficial, en aquest cas: http://www.thestrokes.com està molt bé i tenen uns videos que no tenen res a envejar als que penja Krusty (sobretot els “dancing”)

Primer lo comercial... “you only live once” del seu últim treball “First Impressions Of Earth”I després, una cançó no tant comercial però que a mi personalment m’encanta. “Ask Me Anything”, del cd: “First Impressions Of Earth”Etiquetas:

6 Comments:

At 11/01/2006 9:05 p. m., Blogger krusty said...

Ah!! x poc m'oblido!! FELICITATS A TOTES I TOTS!!!!!!
mB7S;)

 
At 11/02/2006 1:13 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

I esta felicitació??? diria que estem tots vius!!!Krusty que perds??(a part del visibble!!je,je!!)

Moltsbes!!

 
At 11/02/2006 2:24 p. m., Blogger krusty said...

Ahir no era tots SAnts?!?!? pos era lo Sant d tots!! no!??!? Tipo Leonor de Todos losSantos!!!! no???
Hau!! visible!!!!
MB7s;)

 
At 11/02/2006 4:40 p. m., Blogger Angelina Jolie said...

Esteu derrapant!!!no sé per q m'extranya, enfi. Pingu segur que és la cançó el que t'agrada o el pis ikea que apareix en el videoclip?jeje

B7S

 
At 11/02/2006 5:59 p. m., Blogger Pingu said...

LA CANXO!!!! XÒ LO MINJADOR DEL PISET NOSTA MAL, XÒ A SABER COM STA LO PIS SENCER.

AGUR.

 
At 11/02/2006 9:58 p. m., Blogger krusty said...

Confesso q útlimant pokes vegades veig los videoclips!!! Ho sento!! Això si!! Me poso la cançó varies vegades pro stik treballnt i no veig stos pisets!! Si a IKEA li canvies una lletra, com la K per la D (aleatòriamnt)tenim: IDEA!!! i curiosamnt a l'IKEA hi ha IDEA per reDECOrar la teua vida!!! Vaya Golazooooo!!!! llàstima q va servir de poc!! per cert sabeu com se diu IDEA en francés?!?!? IDIÉ (Drogba!! tb kin altre gol!!). Tot està connectat!!! és la teoria de la Mariposa famosa que batega i provoca un huracà!! 1 altre dia la segueixo desenvolupnt!! q sinó encara perdré bus!! i vaya putada!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home