http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Aquesta setmana pingu escolta...(11)

miércoles, noviembre 01, 2006

Aquesta setmana pingu escolta...(11)

Cabells llargs, guapets de cara, d’una petita ciutat de EUA, Nova York o algo així..jejej. El seu estil està batejat com el “garatge rock” que te com a punts importants: veu destrossada per l’alcohol i guitarra a dojo... prou de tonteries!!! aquesta setmana m’apeteix escoltar
THE STROKES.

L’any 1998, 5 nois, Fab Moretti, Nikolai Fraiture, Nick Valensi, Albert Hammond Jr. i Julian Casablancas, comencen a tocar per baretos a la ciutat dels gratacels, i mira tu la cosa els ha anat prou bé...L’any 2001 surt el seu primer cd “Is this it”, i al 2003 treuen el seu segon “Room on Fire”.

Novetat: a partir d’ara també inclouré (si en tenen!!!) la web oficial, en aquest cas: http://www.thestrokes.com està molt bé i tenen uns videos que no tenen res a envejar als que penja Krusty (sobretot els “dancing”)

Primer lo comercial... “you only live once” del seu últim treball “First Impressions Of Earth”



I després, una cançó no tant comercial però que a mi personalment m’encanta. “Ask Me Anything”, del cd: “First Impressions Of Earth”



Etiquetas:

6 Comments:

At 11/01/2006 9:05 p. m., Blogger krusty said...

Ah!! x poc m'oblido!! FELICITATS A TOTES I TOTS!!!!!!
mB7S;)

 
At 11/02/2006 1:13 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

I esta felicitació??? diria que estem tots vius!!!Krusty que perds??(a part del visibble!!je,je!!)

Moltsbes!!

 
At 11/02/2006 2:24 p. m., Blogger krusty said...

Ahir no era tots SAnts?!?!? pos era lo Sant d tots!! no!??!? Tipo Leonor de Todos losSantos!!!! no???
Hau!! visible!!!!
MB7s;)

 
At 11/02/2006 4:40 p. m., Blogger Angelina Jolie said...

Esteu derrapant!!!no sé per q m'extranya, enfi. Pingu segur que és la cançó el que t'agrada o el pis ikea que apareix en el videoclip?jeje

B7S

 
At 11/02/2006 5:59 p. m., Blogger Pingu said...

LA CANXO!!!! XÒ LO MINJADOR DEL PISET NOSTA MAL, XÒ A SABER COM STA LO PIS SENCER.

AGUR.

 
At 11/02/2006 9:58 p. m., Blogger krusty said...

Confesso q útlimant pokes vegades veig los videoclips!!! Ho sento!! Això si!! Me poso la cançó varies vegades pro stik treballnt i no veig stos pisets!! Si a IKEA li canvies una lletra, com la K per la D (aleatòriamnt)tenim: IDEA!!! i curiosamnt a l'IKEA hi ha IDEA per reDECOrar la teua vida!!! Vaya Golazooooo!!!! llàstima q va servir de poc!! per cert sabeu com se diu IDEA en francés?!?!? IDIÉ (Drogba!! tb kin altre gol!!). Tot està connectat!!! és la teoria de la Mariposa famosa que batega i provoca un huracà!! 1 altre dia la segueixo desenvolupnt!! q sinó encara perdré bus!! i vaya putada!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home