http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: QUADWORLD amb MARATÓ TV3!!!

miércoles, noviembre 22, 2006

QUADWORLD amb MARATÓ TV3!!!

Com molts ja sabeu (suposo que algú encara no ho sap) el proper dia 3 de desembre (diumenge), els 7 Cervells organitzem una trobada de quads solidària per a recaudar diners per a la marató de TV3 contra el dolor crònic. (http://www.tv3.cat/marato/ ). Podeu vore la notícia i les fotos, video de l'edició anterior a http://somlosquesom.blogspot.com/2005/12/marat.html (quin pelet portava!! jeje!!) S'estan concretant tots els detalls i la cosa pinta molt bé (millor que Picasso, Van Gogh i Dalí fusionats a l'estil SuperPintor!!!). La gent del món del quad (QUADWORLD!! o Los Mundos de QUAD!! o això era lo que deia lo Pato Donald???? Quad!! Quad!!!). Bueno, lo que volia dir és que aquesta gent (per què los quads no van solts com los gossos!!!) està responent molt bé (porten totes les preguntes encertades!!!).
Ara és necessari, socis i simpatitzants dels 7 Cervells estiguem a l'alçada del esdeveniment (que no tot és beure i fer Festa!! que també!! però ara no toca!!) i hauríem de col·laborar tots i en tot el que puguem.

Per a parlar de l'acte, horaris, llocs on es necessita gent i quantitat de gent que es necessita, ens reunirem el divendres dia 24 (este divendres) a les 22:00 a la sala multiusos de l'EMD. Confiem en que vindreu tots i totes!!
I si no podeu assistir a la reunió però voleu col·laborar podeu avisar al Presi, a la nòvia del Presi que ja li dirà, al responsable logística o a mi mateix i jo ja los avisaria!!
Agrair la nota de prensa pel responsable de logística: Víctor Ferrando!!

Etiquetas: ,

2 Comments:

At 11/23/2006 11:56 a. m., Blogger Pingu said...

TE SACOMULA LA FENYA!! JEJEJE I DAMUNT NO PUC PENJAR LA MUSIC DE LA STM,JEJEJEJ.

A LA TARDA PENJO LA MUSICA... O VOLS Q HO FACI LO DIVENDRES PQ TINGUI + PROTAGONISME L'ENTRADA?

AGUR

 
At 11/23/2006 2:28 p. m., Blogger krusty said...

Penja-ho kuan pugues!!! osinó pregúnta-li a ella kuan vol ser penjada!!! jo crec q no voldria mai!!! pro bueno....la música és molt rara i no saps mai x on pot sortir.....
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home