http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: JESÚS per LA MARATÓ de TV3

miércoles, diciembre 13, 2006

JESÚS per LA MARATÓ de TV3

Aquest any, com l'anterior, el poble de Jesús es tornarà a bolcar amb la Marató de TV3, aquest any contra el dolor crònic (en lo meu cas seria esquena i genoll!! Lo del cap no és dolor!!). Per tal d'aconseguir les màximes donacions possibles, les diferents associacions del poble han organitzat diferents actes participatius previs: trobada de quads, karaoke...però el dia fort de la FestA és aquest dissabte 17 desembre al Casal Jesusenc: exhibicions ball de saló, les payasades de Muniatto Show, les actuacions musicals de Quico el Célio, Saragatona, Terrer Roig, la presència de FRESITa (ex-Gran Hermano!!), Pare Jonhy, Mc Agon, DJ Jesús Ferreres (que veig que no me fa cas i no se canvia lo nom artístic!!), etc. Clickant sobre el cartell ho podreu vore més gran i millor (encara que no sempre més gran vol dir millor!!!). A vore si aquest any podem superar els prop de 9.000 € de l'anterior edició (estic parlant de memòria!!).

I ara la queixa!! És vergonyós que hagin de ser iniciatives ànonimes, de la ciutadania que ja paguem els nostres impostos, IVAs, IRPFs, etc... qui facin o ajudin en el camp de la investigació, perquè el Govern no hi dedica prou pressupost!! perquè no és rentable!! així mos va, a la cua d'Europa en quant a Investigació, Ciència i Desenvolupament!! i molts dels "cocos" de l'Estat han de marxar a l'estranger per ser reconeguts o per tenir una possibilitat de progressar, o simplement desenvolupar-se, en aquest camp!! si fins i tot obté més retribucions l'Exèrcit!!! Per a què collons volem i/o serveix l'Exèrcit!?!??!? és una pregunta que no espera resposta!! per part meua és òbvia!!
Per lo menos, esperem en concret que alguns companys se puguen "aprofitar" de la benevolència de la població i que en general tota la ciutadania pugue sortir beneficiada dels avenços mèdics i dels nous estudis!!
LINKS RELACIONATS:
Pàg web Oficial de la Marató de TV3: http://www.tvcatalunya.com/marato/index.htm
Video original basat per a fer l'anunci de la Marató. si sabeu rus (com jo!! jeje!!) l'entendreu a la perfecció!!



EDICIÓ ANTERIOR (2005)
Marató Jesús 2005: http://somlosquesom.blogspot.com/2005/12/marat.html
Més marató 2005: http://somlosquesom.blogspot.com/2005/12/ms-actes-maratonians.html
I encara més marató 2005: http://somlosquesom.blogspot.com/2005/12/marat-contra-lalzheimer-i-altres.html

Etiquetas:

4 Comments:

At 12/14/2006 7:33 p. m., Blogger krusty said...

Eis!! ja veig q los temes solidaris no interessen massa!!! bueno, en breu ja posarem algun video més!! només festa!! i més festa!! pro si això tb és una festa!!!!!!
Va!! espero q en los donatius no siguesseu tan "catalans" com en los comentaris!!!
MB7s;)

 
At 12/14/2006 9:21 p. m., Blogger Pingu said...

Menys parlar i a vore si dsbte es nota la teva col·laboració.

agur.

 
At 12/15/2006 9:27 a. m., Blogger krusty said...

Jo sempre he fet un donatiu x la Caixa!! i dsd q se fa a Jesús a més col·laboro en samarretes, i sbt a la barra!! jeje!!
Vos sperem!! vindreu!??! l'any passat vau vindre!! hi ha fotos!!! jeje!!
MB7s;)

 
At 12/15/2006 11:45 a. m., Blogger krusty said...

TIO!! TIO!!! T'HAS TRANSFORMAT EN VAMPIRO!!!!! ETS LO PINGUINO DOLENT DE BATMAN!!!! JA NO TENS IMATGE A L'ESPILL!!!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home