http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Més actes Maratonians

jueves, diciembre 15, 2005

Més actes Maratonians

Les Terres de l'Ebre han organitzat una activitat molt vistosa per al proper diumenge, 18 de desembre, a les 13 hores, per col·laborar amb La Marató de TV3. S'intentarà concentrar el màxim possible de persones al pont de l'Estat de Tortosa per dur a terme un enlairament simultani de globus.

Els globus seran adquirits pels assistents al preu mínim de dos euros i la recaptació de la venda juntament amb les aportacions institucionals, empresarials, socials i particulars seran lliurades a La Marató la tarda del mateix diumenge. Sota el lema ‘Un pont de solidaritat’, s'ha pensat en aquesta campanya de recollida de fons per lliutar contra l'Alzheimer i altres malalties del cervell, d'entre les que destaquen el Parkinson, l'esclerosi múltiple i l'ictus.

Amb l'objectiu d'aconseguir la màxima implicació de la ciutadania, s'establiran tres punts de sortida diferents de manifestacions que es dirigiran cap al pont de l'Estat, a partir de les 12.00 hores i que seran acompanyats per grups de grallers i dolçainers de les Terres de l'Ebre. Des de Jesús, la marxa començarà davant de la pèrgola; des de Roquetes se sortirà des de davant de l'Ajuntament; i des de Tortosa la manifestació s'iniciarà des de l'Auditori Felip Pedrell.

Els globus es podran comprar a les entrades del mateix pont de l'Estat, així com als diferents punts de sortida de Tortosa, Jesús i Roquetes.

150 participants a la Trobada per La Marató
La segona Trobada Cicloturista de Jesús a favor de La Marató de TV3, enguany dedicada a l’Alzheimer i altres malalties del cervell, va comptar amb 150 participants. Entre ells va destacar la col·laboració de Viatcheslav Ekimov i Alexei Markov, ciclistes d’elit, que van donar suport a aquesta iniciativa solidària al costat d’altres corredors de la zona com el roquetenc Sebastià Franco. La jornada es va iniciar a les 9.00 i va consistir en un recorregut de 50 quilòmetres, amb sortida de Jesús, passant per les poblacions d’Aldover, Xerta, Benifallet, Tivenys, Bítem i Tortosa, per tornar al punt de sortida.

La marxa va transcórrer amb normalitat i va resultar ser un bon espectacle esportiu que va servir per recollir fons de cara a La Marató de TV3. Aquest va ser un dels diversos actes que té preparats Jesús per poder aportar el seu gra de sorra a aquesta causa tan important, en la qual hi ha involucrades un gran nombre de persones.
(articles extrets del Diari de Tarragona)
També podeu trobar més informació sobre la marxa cicloturista a:

  • Cicloturisme Jesús.
  • Etiquetas:

    2 Comments:

    At 12/15/2005 5:07 p. m., Blogger Pingu said...

    Sempre he tingut un dubte, on van a parar els globus? i no és una manera de crear més brossa?

    Després de se una mica negatiu, trobo q s una bona iniciativa i si puc (vull rondar) aniré, tu nirás krusty davant de casa meva?

    Agur.

     
    At 12/15/2005 6:33 p. m., Blogger krusty said...

    Jo tb vull sortir!!! com no???? jeje!! suposo q si q niré!! iwalmnt me daixecar relativamnt pronte (ala 1h!! jeje!!)
    MB7s;)

     

    Publicar un comentario

    << Home