http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: 1ra derrota com a locals

miércoles, diciembre 14, 2005

1ra derrota com a locals

C.F.Jesús Catalònia: 1 Santa Eulàlia: 2

Pronte o tard havia de passar!! i la circumstància es donà en la jornada13. Superstició?? coincidència?? Fora com fós, els jesusencs van deixar de puntuar a casa per primer cop en la temporada d'estrena a la Preferent. Ara només resta invicte com a local el Benavent, però seguim sent el millor equip com a locals (los que hem tret més punts). Aquesta seguretat al fortí de la Santa Creu és lo que mos fa està en una zona privilegiada!!
Del partit ben poca cosa a dir (vaig tornar a fallar com a periodista i aficionat a la vegada!). Simplement corroborà lo que ja haviem avisat, el bon equip dels Eulalencs (¿?) i la seva bona trajectòria com a visitants. (a la foto una imatge del Sta Eulàlia contra el Benavent)

  • Resultats jornada 13.
  • Classificació jornada 13.


  • Propera jornada (14). Visitarem Tarragona per enfrontar-nos contra un "vell" conegut de viatge de la temporada anterior ( l'At. Camp Clar) on tots 2 equips vam aconseguir l'ascens, encara que nosaltres de manera més brillant, com a líders i directament. Aquesta temporada estem portant trajectories divergents: és penúltim classificat i només ha aconseguit 7 punts de 18 possibles com a locals. Però no per això ens hem de confiar perquè sempre ha segut un rival difícil a batre. Tot i així, la temporada passada, quan ens jugàvem molt per l'ascens ja vam guanyar a l'Ortega Parejo (Nom del Camp dels camp clarencs). Informar que juguem dissabte 17 a les 17:00h.
  • (quina gràcia)

    C.F.Jesús Catalònia "B": 2 J.D.Ascó: 1

    L'alegria de la jornada esportiva local ens la van donar lo filial que tot i un final agònic (amb tangana, que no tanga, i expulsió de Sergi Oliver) van poder doblegar als de la Ribera d'Ebre. Tornem a estar en bona situació!!

  • Resultats i classificació de la jornada 13.

  • Per altra banda, aquesta jornada els "jòvens" es desplaçaran fins a Camarles per disputar el seu partit corresponent a la jornada 14. El Camarles sempre és rival difícil com a local i aquest finde no serà diferent, dic jo.

    2 Comments:

    At 12/14/2005 1:16 p. m., Blogger Pingu said...

    Pos a vore si vas + x la Sta. Creu, jeje.

    Agur.

     
    At 12/14/2005 2:43 p. m., Blogger krusty said...

    Los tnk abandonats als "meus xikets"!!! circumstàncies de la vida!!! el pròxim partit a casa q serà lo DERBY!!!! partit de la jornada!! Catalònia-Amposta!!!
    MB7s;)

     

    Publicar un comentario

    << Home