http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Este muerto está muy vivo!! (o no!!)

viernes, diciembre 09, 2005

Este muerto está muy vivo!! (o no!!)

Vaig estar esperant aquella nit durant anys!! va despertar tard lo meu criteri musical, però al final la bravura i l'ància era irrefrenable!! fa uns anys, a dures penes (no malpensessiu) lo

coneixia. Avui en dia conec gran part de la seua vida, destroso totes les seves cançons i crec, que és de la única cosa/persona de la que sóc realment fan!! Seria tipo Operación Triumfo en edat crescudeta!! Però l'espera (no és massana) va valdre la pena!!! Un escenari amb el Titànic al fons, com un preludi del que a molts els hi agradaria que passes en breu. Però més que el Titànic Joaquin és l'Arca de Noé!! Tot i els grans diluvis ell no s'enfonsa!! És un artista que no deixa indiferent. O t'agrada molt o no t'agrada gens!! obvío indicar a quin grup pertanyo!! Del concert?? més de 2 hores deleitant a un públic entregat, predisposat a passar-ho bé, alguns dels quals(entre ells un servidor!) es quedaren amb les entrades a la mà quan es suspengué l'anterior gira i d'altres temerosos o sabedors de que no hi hagi una altra oportunitat!! però crec que encara hi ha Sabina per a rato, com ell mateix diu "Like a Rolling Stones!!" El cançoner?? va anar intercalant les melodies del seu darrer treball ("Alivio de luto", que no del Lute!!) amb les ja clàssiques que li van fer guanyar la popularitat actual: "Princesa", "La del Pirata cojo", "Sin embargo" (un autèntic luxe per a les oïdes la veu d'Olga Román), "19 días y 500 noches", "Y nos dieron las 10", "Tan joven i tan viejo", "Noches de Boda" (faltava la Chavela Vargas), "Peor para el sol". En definitiva, espero tornar a gaudir aviat de Panchito Varona, de Juan De Diego, d'Olga Román i del mateix SabinA.
Perdoneu la qualitat de les imatges, però no es podia utilitzar lo flash!! ni fer videos!! jeje!!

Aquest escrit l'havia fet la setmana passada. Se veu que ahir(dijous 8 decembre 05) havia de cantar a Gijón al teatre Jovellanos. I ho va fer!! però només 4 cançóns!!! Els diaris deien:"No li van tocar ni les 10!!" jeje, fent clara referència a una de les seues més conegudes líriques!! se veu que la nit anterior se va portar "malito", com ell ha dit, i tenia la veu més cascada del normal. Avui torna a tocar i demà dissabte repetirà el concert que pràcticament ni va començar ahir.

Etiquetas:

4 Comments:

At 12/09/2005 6:41 p. m., Blogger Nuriaka said...

crec k ahir Sabina va tenir un gatillaç i només va poder cantar 5kanxunetes...

 
At 12/09/2005 6:43 p. m., Blogger Nuriaka said...

uik ara m'ho he llegit tot el teu comment i ja ho havies dit. I'm sorry!

 
At 12/09/2005 6:48 p. m., Blogger krusty said...

Stàs skiant amb lo portàtil?!?!? kin domini!!!! jeje!! Avui va ma germana al concert!! esperem q cante, xq sinó tb li pot agafar algo a ella!!!
Mb7s;)

 
At 12/12/2005 9:00 a. m., Blogger krusty said...

Confirmat!!!! Sabina tb va suspendre lo 2n concert de Gijón!!! jo ne conec unes q van nar a Gijón expressamnt amb tren (debia ser exprés??) i a la porta los hi van dir q na nai!! (q no és el mateix q Da Lai !!) i crec q ha suspés tota la gira q li kedava!!! ai!! ai!!! no les hi va fer massa gràcia!!! de fet staven molt emprenyades!!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home