http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Aquesta setmana pingu escolta...(17)

jueves, diciembre 14, 2006

Aquesta setmana pingu escolta...(17)

Canvi radical? NO!! NO!! A mi també m’agrada ... el rotllo dance, house, trance... i d’altres però son més difícils d’idealitzar, o almenys per mi.

A excepció de Sonia Clarke, nascuda al nord de Londres el 21 de juny de 1968. Estic parlant de Dj Sonique. Li sona algú? Segur que si.

Aquí teniu un directe.



it feels so good



Another World



Why



Alive




Web: http://www.sonique.co.uk/

Etiquetas:

4 Comments:

At 12/15/2006 9:34 a. m., Blogger krusty said...

Pensava q t'havies tornat sord sta 7mna!!!!!! jeje!! Veig q dp de la trankil·litat i pnsamnts de Segur q és Ros (q es lo q li diu la dona de Gudjhonsen a ell dl seu futur fill!!) passem a l'acció!!! Com no hem de conéixer a Sonic!?!?!?! un dels millors videojocs de plataformes de la curta vida de les cònsoles!!!! jeje!!! Ara en serio!! jo si q la coenixia!! bueno!! personalmnt no!!! és una de les Djs més conegudes!!! i si la gnt no la coneix com a tal, seguríssim q ha sentit alguna de les seues moltes cançons famoses q té!!! A q us sona alguna de les hi ha penjades?!?!?!
MB7s;)

 
At 12/15/2006 11:44 a. m., Blogger krusty said...

Trankil q no mho acabaré tot!! jeje!! no sé com anirà!! no para de ploure!! snif!! snif!! fa una miketa d mal rotllet (de primavera!! ja se sap!! a l'Abril aguas mil!!).
Per a sortir sempre stik a punt, i seguit!!
MB7s;)

 
At 12/15/2006 5:45 p. m., Blogger Pingu said...

Tu prepara't pel q pugui passar, jejeejjeej. I demà a disfruta de mossen guitarra.

agur.

 
At 12/15/2006 5:48 p. m., Blogger krusty said...

Això se complica!!! Ara fa solet i molt bon estar!!! rectifico!! es casi de nit (es q stik a un zulo!!) pro està RAS (IZQUIERDA SE CIERRA!!!).
Me preparo!!! Me fico les botes de caminata!!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home