http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CUNYAAAAA GIBERNAU!!!! (Nom dels anteriors!!)

lunes, diciembre 18, 2006

CUNYAAAAA GIBERNAU!!!! (Nom dels anteriors!!)

La tierra de los Llanos no és una regió treta d'algun dels llibres de JRR Tolkien, sinó la regió també coneguda més popularment com Castilla-la Mancha!! I pel sobrenom vos podeu imaginar lo perquè!! Lloc curiós per fer un congrés de Medicina de Muntanya!!! Jeje!! Albacete no es caracteritzarà per ser una gran Urbe ni per ser un centre de referència turística per les seues majestuoses platjes!! Jo la recordaré més per les seues nits (tot i que me van fer anar a dormir pronte ;)) i per la seua falta de botigues comestibles!! Bueno, no botigues que se puguen menjar!! Sinó botigues de menjar o de souvenirs (a excepció de les archiconegudes Navalles!! Però de les que tallen!! No del mar!!Fins i tot vaig vore l'espasa d'Aragorn!! I això que no estàvem a la comunitat veïna!! (Glups!!). A l'extrem contrari té una inmensa i exagerada bateria de cafeteries i pubs!! Crec que la gent d'allí no s'alimenta, sinó que només ingereixen líquids estimulants (cafeïna o alcoholina) per fer passar lo fred, que ja s'intuia que faria en pocs dies!! Degut a l'altíssima competència (imagineus un carrer com lo major de Jesús atapait de pubs i bars musicals a banda i banda) cada bareto té un/a relacions púbiques (en que estaria pensant!! Volia dir públiques!!) que et convenç per entrar al seu "pub". La oferta no es pot rebutjar: 3 cubates (fins i tot massa carregats per al meu gust!! Imagineu's!!!): 7€ (9€ si eren menos enrotllats!!) + 1 xupito gratis per a cada un!!! (PEPI!!! APRENT!!! jeje!!) i claro.....passa lo que passa....Això si, los va la música llatina, però de maquineta cantadeta, house ni parlar-ne!!! Com a menjar tenen "La Atascaburras": una espècie de puré pataca (me vaig sentir una mica caníbal!! jeje!!!) matxacada en espècies, ou dur, all i oli, pro la veritat és que BO!! També me'n recordaré de que al demanar beure als bars te posen un plat ple de pipes i xuxes!! però lo més sorprenent és que la gent llança sense cap tipus de recàrrec les crostes a terra!!! està tot ple de crostes de pipes!!! Relment sorpren la visió del terra!! o millor dit, la no visió del terra!!! (PEPI!! TORNA A APENDRE!!! jeje!!). Per cert, los pubs estaven un troçet apartat de l'hotel i vaig poder caminar abans d'anar a dormir!!!
Professionalment, que potser era per al que anàvem!! jeje!!, les exposicions orals impartides pel Santi i per un servidor van ser d'un altíssim nivell (que he de dir!! Joan!!). Millor que el nostre castellà!!! Jeje!! Una experiència a repetir!!! La veritat és que m'agrada fer presentacions!! o sigue que si algú me vol contractar o pagar en diner negre (però que no estigue tacat de sang!!)per fer exposicions podem arribar a un acord!!! No sóc massa (o gens) exigent en lo meu sou!!!!
(PEPI!! en tot lo carinyo del món les 2 recomanacions ;)
Ah!! per cert, Albacete: 150.000 habitants
La cançó va dedicada a Santi, per què després de derrumbar-se per la nit pel matí va resorgir per fer front a les seues obligacions!! A lo Au Fènix (Rodríguez de la Fuente!!).
Ah!!! suposo que ja heu encertat lo jeroglífic del títol!! per si un cas: ALBACETE!!!

Si no podeu vore lo video del congrés i del viatge, aquí teniu lo link:
http://www.youtube.com/watch?v=kklo-eh_5p8



I per a acabar, un altre video per ambientar-vos ja del tot:


Etiquetas: ,

3 Comments:

At 12/18/2006 12:18 p. m., Blogger krusty said...

No sé xq no surt la imatge del video!! pro lo podeu vore clickant al link!!
MB7s;)

 
At 12/18/2006 11:42 p. m., Blogger Nuriaka said...

ueis!!! Ja era hora veure alguna coseta jeje k al final no ens ho creiem... lo bo es fa esperar jeje
Petonxetes

 
At 12/19/2006 9:25 a. m., Blogger krusty said...

Qui espera....no és massana!!!! i no se poden sumar!!!!!
Si q vam anar!!! encara q Santi no se'n recorde massa dl Dvndrs nit!!! jeje!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home