http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Aquesta setmana pingu escolta...(19)

lunes, diciembre 25, 2006

Aquesta setmana pingu escolta...(19)

Segur que Ronaldinho no les escolta!! però tots sabem que en aquest blog “d’anar per casa” no tenim definits els nostres estils musicals i menys jo, jejee que soc capaç de recomanar-vos a Frank Sinatra i la setmana següent Marilyn Manson (x cert nkara no l’he posat... uy!!), doncs aquesta setmana Pingu escolta una de les seves vessants més frikys, o no !! qui decideix si una cosa és Friky o no? això va a gustos... “Cansei de ser sexy” es un grup format majoritàriament x noies i q no son sexys, almenys per mi. Son brasileres però no és mouen igual i realitzen uns videoclips molt casolans (com la cuina de la iaia)...

Continuant parlant d’aquestes noies tant simpàtiques i que fan de MOLT SOROLL, resulta que no tenien cap disc publicat però arrasaven a internet... i es per això que van dir, “I si fem un disc?, igual lo compren?” mira que és raro això d’internet... i així és com es van iniciar...se’m oblidava van actuar al Festival Primavera Club de BCN. A veure si algú les va veure en directe? I em pot dir alguna cosa +.

Alala



Off the Hook



Lets make love and listen

Etiquetas:

6 Comments:

At 12/28/2006 7:47 p. m., Blogger Pingu said...

Krusty ens has abandonat??

Krusty ens has abandonat??

Krusty ens has abandonat??

agur.

 
At 12/29/2006 12:32 a. m., Blogger krusty said...

Ei!! No!! NO!! bueno....1 miketa!!! jeje!! Ahir tot lo dia xl llit!!! pro sol!! a part de los millons d bitxets q devia tindre x la pantxa!!! i q de kuan en kuan sortien a l'exterior per alguns dls orificis (q no oficis!!) q tnk!! x cert, d momnt ni videoclip ni música de les Sexys!! va a estropades!! Angelina!! q tal lo 25 de matí!?!?? la Srta tb se'n va anar pronte a dormir!!! toco fusta x a q no me passe a capd'Any!!!
MB7s;)

 
At 12/29/2006 11:37 a. m., Blogger Pingu said...

Spero qt millores MOLT!!! i a vore si ens veiem per kpd any! Scolta tu saps quins dies funciona lo PESSEBRE?

agur.

 
At 12/29/2006 1:47 p. m., Blogger krusty said...

Ja stik a TOPE!!! con MUCHAAAAAAAAA....MARXAAAAA!!! a lo Leticia Sabater!! (serà familiar de l'ancalde de Tortosa!?!??).
Tema PEssebre...depen de kin....si tu en tens un a casa teua o casa d'algun amic o familiar sol estar "actiu" tots los nadals!! no fan passes!!! ni lo monten o desmonten depenent de si venen convidats, com passa kuan regales algun quadro o figureta de dubtós gust!!!
Ara B!!(q vol dir moro!!) si te refereixes al pessebre Vivent de JEsús, són 25 i 26 (q ja hem fet tard!! jeje!!)i lo 1 i 6 (3 passes a partir de les 18:00h) i lo 7 gener(només un passe a les 18:00h)!! qualsevol dubte o pregunta envia SMS a Mossén Paco al telf 666!!! Si fa una veu ronca trankil, potser és l'excés de misses i vi d'estos dies!!!
Mos veem!!!!
MB7s;)

 
At 12/29/2006 2:02 p. m., Blogger krusty said...

Ei!! Ei!! sta vegada m'he avançat jo al vore lo video!! jeje!!! veig q necessito un o més implants de cabells urgentíssimamnt!!!! jeje!! a q si Srta!!!
Mb7s;)

 
At 12/31/2006 3:30 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Hl!! no he vist video pr tampoc me cal!!je,je!! No "patixques", pateixis sona tan... bueno, a lo que anava, l'important està en l'interior!! interior?interior? on estàs???? je,je!!

Moltsbes!!!

 

Publicar un comentario

<< Home