http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: PASSIÓ Angelina

domingo, diciembre 31, 2006

PASSIÓ Angelina

Amics, amigues, companys, companyes, homes, dones, nuvis, núvies, amants, arriba PASSIÓ ANGELINA, l’últim... de l’any!!!! (espero, jeje). Aquest mes afrontar un problema que es repeteix cada any, la compra de regals!!! Sortir aquests dies al carrer per comprar els regals pot arribar a ser un malson, sobretot si ens exigim certa dosi d’originalitat. Per això una bona opció pot ser anar a les "concept stores", és a dir, els locals a mig camí de la botiga i la galeria d’art, on es poden comprar objectes insòlits, mobles de disseny, roba d’importació i complements per a la casa i que alhora permeten gaudir amb d’exposicions artístiques i sessions de música electrònica. Les "concept stores" són una tendència que arriba de les principals ciutats europees, i que en els darrers mesos s’ha imposat amb força al nostre país. Angelina aquest mes us vol donar unes quantes idees per als que encara no tinguin clar, celebrin Reis o vulguin prendre nota per l’any q ve.


Encara que sembli broma és cert, existeix. Es tracta, d’un vibrador per connectar a l’iPod, tota combinació de música i plaer.








També podeu regalar: "Pastilles de Vichy", no us emocioneu, jeje, són per afavorir la digestió (per aquest dies de fartaneres). Pel seu sabor agradaran a tota la família i són el caramel o el bombó més sa i natural.


I ja per acabar.... per las sèrieadictes com jo.....per als fanàtics de LOST.... ja venen de camí les figures d’acció de la teva sèrie preferida. Realment el detall i les figures estan molt aconseguits. Suposo que molts voldran tenir la de Shannon.

















b7s, i bon any nou!!!!!!!!

Etiquetas:

19 Comments:

At 12/31/2006 3:26 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Des de la vila del Pingüí!!!

Us desitjo una molt bona entrada d'any i que xalesseu molt, sense abusar eh que sn l'associació A.A no tindrà prou places per a tots/es!!je,je!!!

Angelina pos vaya regals que presentes més,més,més,més,...........!!! interessants!!je,je!!
Angelina, Krusty troba més interessant la guia campsa, són maneres diferents!!

Molsbes!! hasta la nit!!

 
At 12/31/2006 8:26 p. m., Blogger Nuriaka said...

Ueeeeeeeeeeeeeeis!!!!
Molt bon any al blog veí!!!!!! jeje
Un petonàs a tot@s!!!!!!!!!!!!!111

 
At 1/01/2007 10:28 p. m., Anonymous Anónimo said...

Bueno, estan prou be, els regals, tot s´ha de dir que són originals!!!Una cosa per cert, s´ha de tenir na mica de temps lliure per poder reflexionar d´aquesta manera , i tenir la imaginació per escriure aquesta columna, ah angelina, es veritat, lque només treballes el dia 4, el 14, i algun més que ara no recordo!JO penso que com a regals tipics, es podria regalar a una noia uns texans amb vordats de floretes a les butxaques, un jersey amb plecs als hombros,o no se unes sabatetes d´estes que ara porten les dones, que en dies de fred van tan bé i son tan calentetes! Bueno millor dit regaleu una altra cosa que així canviaran de vestuari!!!Vinga un B7t molt fort a tots/es i atu tb angelina i un bon any!!!
P.D: Estaia bé que es fes un calendari de les noies, el dels nois ja es va fer, sino un de conjunt!

 
At 1/02/2007 12:13 p. m., Anonymous Anónimo said...

Hola amigues (noies), veig q us han agradat els regalets. Deixeus (q no és la clinica) de guies Campsa, i aneu a lo practic, jeje.
Ah!en quan a tu (3er comentari),de bon royo veig que poc,jaja.
Fins aviat,
B7s

 
At 1/02/2007 12:14 p. m., Blogger Angelina Jolie said...

el comentarti d'abans és meu però no se pq surt anònim.
b7s

 
At 1/02/2007 1:12 p. m., Blogger Pingu said...

Pos d'anonima POC, jeje. No vull posar el dit dins la LLAGA Angelina, però tu mateixa, NO TROBES Q T'ESTA DECLARANT LA GUERRA "BON_ROYO"????jejeejej.

agur.

PD: tinc pendent posar Lo nou foleonet però veig q sta entrada donarà q parlar, jejeje, m'esperaré.

 
At 1/02/2007 1:46 p. m., Blogger krusty said...

A VORE!! no tarsiberjem ls meues paraules Srta!! jo dic, penso, i me reafirmo, q la guia CampSA és un bon regalo!!! pro en cap momnt hem parlat tu i jo de si es millor o pitjor q lo vibrador IpoD!! encara q jo preferixo lo guia!! encara q tb entenc q ls noies o altres preferisquen lo consolador!! jo personalmnt me quedaria en una cónsola!!
Ah! este d Bon Royo lo nom és 1pista?!?!? xq tnk presentimnts de ki ets!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 1/02/2007 1:54 p. m., Blogger krusty said...

Ah!! jo tb voldria un calendari d noies!!! VOLEM UN CALENARI DE NOIES!!!!!!!!!!!! VOLEM UN CALENARI DE NOIES!!!!!!!!!!!! X Cert, hia IpoD en vagina succionadora?!?!?!? o similar?!?! xq sinó és una discriminació sexual enorme!!!! tan enorme com lo fal·lus de Nacho Vidal!!!!
Mb7s;)

 
At 1/02/2007 3:33 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! discriminacions sexuals??? i les que han patit les dones durant tota la història de "l'home". És que!!! menos mal de l'alliberament sexual i encara ara n'hi ha moltes que,... en fin!! este tema m'encèn!!Home Krusty!!! un home de món com tu!! je,je!! és broma.

Per cert,Bon Royo que és això que a vore si així canvien de vesturari i vatros k?? tejanos i samarretes, o roba més d'esport!!je,je!!

Continuo pensant, Angelina que molt be això del regals. Ah!! i penso que sempre se me fa més difícil fer regals a un xic que a una xica, que penseu??

Porteus molt bé que els reis ja arriben!!je,je!!

MOltsbes!!!

 
At 1/02/2007 3:38 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ah!!! un calendari de noies?? o un de conjunt?? que vols dir?? les noies juntes, les noies en conjunt, roba interior, o nois i noies?? no sé, no sé,... Segur que faria il·lusió a més d'un o d'una un calendari de noies en conjunt o sense i conjunt!! je,je!! Ai...!!

Moltsbes!!!

 
At 1/02/2007 5:21 p. m., Blogger Pingu said...

POLÈMICA Q ETS 1 POLÈMICA JOLIE!!!! Sort q les teves entrades son mensuals q si no sols podríem penjar una entrada setmanal, jejeejjeej. I bon ROYO, pels comentaris q he escoltat dinant JAT POTS PREPARAR!!jejej. No pateixis q jo no posaré + CIZANYA (jjejejejeejje) q no en posaré? Jejejejeejejejejejejejejejeejejejje. Krusty la Guia CAMPSA? Crec q es millor la MICHELIN, però no els q tinc entre, damunt i baix del melic sinó la de les estrelles michelin... jejeje. Tinc una rissa TONTA a veure si aquells bolets q he menjat ??? ¿¿¿¿ crec q es diuen: “stropharia cubensis” seran bons per la salut jejejejejeje. SR q no DR biòleg q m’esta PASSANT???? Jejeejej


Atur.

 
At 1/03/2007 12:52 p. m., Blogger krusty said...

Molt B Srta!! MOLT B!! com abans ls dons staveu més discrimades q ara....pos ara q ho stiguen los hòmens!!! no?!?!? raonamnt molt evolucionista!!! a partir d'ara q voten només les dones!!! pro no totes!! només les riques!!! i a partir dara los africans podran esclavitzar als nord-americans!!! com los sudamericans podran fer-les passar putes als portuguesos i espanyols!!! i los jueus poden fer passar x la dutxa de gas als alemanys!!! molt B!!! tornem a fer tots los erros del passat pro putejant al qui putejava!!!
x cert!! lo calendari més iwal...mentre surtiguen dones en poca roba!!! NYAM!!! NYAM!!! jeje!! en carinyets Srta!!
Mb7s;)

 
At 1/03/2007 5:31 p. m., Blogger Pingu said...

UUUUUUUUUFFFFFFFF!!! l'asunto es posa CALENTET!!!! ejejjejejej

agur.

 
At 1/11/2007 2:02 p. m., Anonymous Anónimo said...

Ja veig que tiniu poca faena, només que conectar-vos a internet i scriure tonteries, menos mal que i a algu que diu algo coherent, o també cohent!!!Q passa Srta. que mas de dir dels vestuaris, pos tot el que dia l´altre dia era veritat, o no!!!Ei que meu de dir del vestuari deste cap de setmana, una en minifalda, despues diuen que les dones no provoquen, es que no hi ha mes violacions, perquè els homes ens sabem controlar, i aguantar la nostra testosterona que les nodes ens la fem vulli, i quem dieu dels pantalons de l´altra, que portava unes butxaques a les quals cap un calaix ple de roba per di alguna cosa, i amb les botes de motera, que la tenia aparcada fora la lluna en doble fila, i l´altra no mi vaig fixar molt, i em sabria mal criticar-la, perque no la conec molt!!!
Ei jo em presto voluntari per fer un calendari conjunt,tan mi es si es amb conjunt de roba interior, amb un conjnt de mes persones, o dones i jo, nose... peró si en voleu fer un jo surto, qui s´apunta colla de gallegos!!!!
Vinga molts b7ts a tots i totes, i alguns mes que als altres,jeje!!! muaksmuaksmuaks...

 
At 1/12/2007 9:43 a. m., Blogger krusty said...

Ui!! ui!! ....

 
At 1/12/2007 10:22 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

UFFFFF!!! ara no puc contestar com vull stic treballant però... Vaya BON ROLLO!!!

MOltsbes!!!

 
At 1/12/2007 10:49 a. m., Blogger krusty said...

Això és la guerra...de SEXES!!! pro guerra!!!! jo sóc molt pacifista!!! Fem l'AMOR!!! i no la GUERRA!!!! encara q dp tb te morts és més divertit!!! i smpre pots tornar a jugar!!
MB7s;)

 
At 1/12/2007 4:46 p. m., Anonymous Anónimo said...

Bi_cios pq ets 2 vegades vicios, jejejeejej.

Esperem q en aquesta GUERRA ningu prengue MAL. jjeejej.

Podriu continuar la conversa dalt pq sino.....uffff.

 
At 1/13/2007 2:26 p. m., Blogger krusty said...

Primer baix...després dalt...dp de costat....uf!!! de q stem parlant?!!?? xq jo ja me lio....jeje!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home