http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: KP D'ANY O INICI D'ANY

lunes, enero 09, 2006

KP D'ANY O INICI D'ANY

Esperant la crònica de KAP D’ANY de Krusty (amb totes les fotografies qs puguin veure), vos envio un petit vídeo de la celebració a Londres de l’any nou. La qualitat no és gaire bona però qui ho gravava non sap +.



Powered by Castpost

Etiquetas:

3 Comments:

At 1/09/2006 1:46 p. m., Blogger krusty said...

Ei!! No veig lo video!!! lhas penjat B?!??! jo d fotos no ne tinc molts!! alguna dl sopar i prou xq dp, kom la càmara tp era meua, vam preferir q stés ben wardadeta!! lo dls fotos dla pena mola!! m'agrada!! pro no mha kedat clar on ho vols possar!! ala capçalera com tu tens la vista panoràmica d Tortosa!??!! i starien tots seguits en línea?? (com los patins??) de fondo detràs del títol!??! bueno, sigue on sigue m'agrada i keda original i personalitzat a la vegada!! a parts iwals!! jeje!!
Tornem a star en contacte!!
MB7s;)

 
At 1/09/2006 1:51 p. m., Blogger krusty said...

EI!! q ja he vist lo video!! en lo Ldn eye al fondo i loBigBen!!! Tp stà tan mal!!! deu molar!! alguna foto no penjaràs??? a Jesús lo campanar no és com lo londinenc pro té lo seu encant especial!! cada any s'aplega més gnt davant de lesglèsia x menjarse les uves!! pro haurien d millorar la megafonia xq no se senten les campanades!!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 1/09/2006 5:31 p. m., Blogger Pingu said...

La meva idea era com la panoramica q tinc de tortosa, pero no se! La veritat s q la panor. de jesus es guapa xò no es veu clar kina població és. I pensava en posa les jetes de la gent, ja provare... alguna cosa.

agur.

 

Publicar un comentario

<< Home