http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: A cagar al Campo!!!!

jueves, diciembre 15, 2005

A cagar al Campo!!!!

Sense comentaris!!!
És igual, en lo cava que mos fotrem quan lo Barça ho guanye tot i a Espanya l'eliminin als quarts del mundial ja recuperarant el 4,4% de disminució de ventes que han sofert les empreses catalanes de cava. A brindar amb productes catalans!!

9 Comments:

At 12/15/2005 5:13 p. m., Blogger Pingu said...

Dsprs d'uns correus veig q Krusty, s'ha indignat i ha penjat lo del kampo. He llegit per vilaweb q nostan segurs de la seva veracitat, xò segur q si tu ho dius, deu sr VRITAT!!! x aqui no hi ha cap problema, com non tenim!!!

Xò + tic plantejant fer una defensa del nostre catalanisme !!! De quina forma? ja veureu ...

Agur, i com diuen vulgarment es diu a kagar al CAMPO!!!

 
At 12/15/2005 6:41 p. m., Blogger krusty said...

Se veu q si q és vritat!! he sentit x la radio q Alcampo ara ha arretirat lo cartell al·legant q ho havia penjat un treballador x iniciativa pròpia!!! si home!!!!!! los treballadors van pnjant cosetes i la direcció los dixa!!! al camp nou, x exemple, kuan penjaven algo q no los interessa ho retiren "ipsofacto"!!! si ahaguessen volgut hauria durat 2 min lo cartellet dixós dels collons!!! q ja comnço a star fart!!! damunt d cornuts paga lo beure!!! mos insulten, mos desprestigen, mos acusen de terroristes, d'insolidaris, mos difamen, mos boicotegen, mos diuen lo q los hi passa xl putos collons i se keden tan amples!!!!! ningú los diu res!! simplmnt és 1 vergonya!!! natros això no ho fem, no???? q tp vull dir q ho fessim!!! ens situariem al seu nivell!! pro és q hòstia........ja ni ha prou!!! uf!! ja mhe kdat més descansat!!! Va B això de la teràpia cibernètica!!! és kasi tan efectiva com la Paqui!!! jeje!!
MB7s;)

 
At 12/15/2005 7:42 p. m., Blogger moi said...

Com diria en Josmar, ÉS SUPERFORT!!!!!!! Per cert, brutal lo den Rubianes.......que ho posin al Parlament.

 
At 12/16/2005 9:24 a. m., Blogger Nuriaka said...

aixo de no fer-ho naltros pk ens posariem el seu nivell i no fer res simplement posar l'altre galta per entomar la pròxima bufetada, tampoc ho trobo molt assenyat per part dels catalans... tan de seny i tan de rauxa i el k sembla és k som més kagats kel kaganer del pessebre k ja no tenim a la plaça sant jaume... nuriaka dixit!

 
At 12/16/2005 9:52 a. m., Blogger krusty said...

No crec q sigue qüestió de caganers!!! no podem perdre molt!! la nostra imatge està x terra, ls subvencions són insuficients, lo q aportem molt, smpre surtim perjudicats!! kuan arribes baix de tot dl pou ja no pots nar més aball!! només pots pujar ja!!! No dic q posessem l'altra galta, pro q tp cal pegar-los natros a ells!!! mxplico!!! los hem d demostrar q sóm més intel·lignts i lluitar amb la paraula!! I q siguin ells los castigats!!! No poden sortir impunes de tot lo q diuen!! Kin sentit té q ara natros los insultéssim!!??? q en treuriem??? kedariem més descansats i diriem "q valents q som!!!" No és pot lluitar contra el terrorisme amb més terrorisme!!! Lo foc no s'apaga amb foc!!! al contrari!!! encara crema més!!! tu q farie s Nuriaka!???!? Boicot als seus productes??? ells són més i ls empreses d'"Akí" surtirien més pèrjudicades xq la bola s'aniria fnt gran!!! ells són més!!! nosé!! és molt complicat!!! pro jo tb mstik plantejant de fer-ho!! encara q nosé si és la solució!! I vinga q ja és finde!!!
MB7s;)

 
At 12/16/2005 10:42 a. m., Blogger Nuriaka said...

mmmm... sembles els desade kem deien que havia nat a una ikastola... jo no dik de fer més terrorisme, po tampoc de kedar-nos amb els braços plegats... ja ho deia en Xirinacs els pobles oprimits tb tenen dret a defensar-se... a part hi ha un error en el k t'ho dius: ells tenen més empreses sí (bàsicament són més), però proporcionalment les empreses catalanes venen més a europa que no al pais del costat (àlies a Espanya), si fessim boicot (k no dik de fer-lo) els hi tocaria més els collons ja que ells tenen menys poder exportador i una gran font de consumidors som naltros... vaja que és per pensar-s'ho! Osia que si els hi tornessim amb la mateixa moneda els hi faria més mal... les industries moltes catalanes exporten... lo xungo és per akelles k exporten a Espanya que aquestes hi sortirien perdent (po ja hi surten ara) osia ja em diràs! I amb la paraula???? Tu ves fent que amb la paraula no fa massa pupa... i ells tenen un do de paraula que naltros no tenim... només cal mirar la Campos, escoltar la Cope, sentir els del PP... com és que la gent se'ls creu a ells i a naltros no? Vaja que se'ns estan menjant amb patates... ;)

 
At 12/16/2005 10:49 a. m., Blogger krusty said...

Tia!! Tia!! nom comparis en los dEsade!!! tema econòmic, exportacions, no tnk massa idea!! tu stàs +informada en stos temes!!! o sigue q accepto la teua explicació!!! i les patakes són bones!!! boníssimes!!! done'm x concluida la matinal de rèplikes entre Nuriajka i Krusty, q han stat tot lo rato a 2 metros 1 de l'altre!!! jeje!!
MB7s;)

 
At 12/19/2005 6:43 p. m., Anonymous Anónimo said...

Escolta Krusty, queda confirmat lo de setmana santa? ens quedem a fer turisme per tortosa o que? com no dius res?has vist les votacions????au pos...

 
At 12/20/2005 12:10 a. m., Blogger krusty said...

Akí no confirmo res!! somlosquesom pro no som capellans!!! ls voltacions mos les podem passar xl forro....polar!!! jeje!! ja vorem!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home