http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: LOS ANIMALES DE 2 en 2!! DUÀ!! DuÀ!!!

miércoles, enero 10, 2007

LOS ANIMALES DE 2 en 2!! DUÀ!! DuÀ!!!

Fa uns dies que no puc deixar de cantar: "Los animales de 2 en 2!! DuÀ!! DuÀ!!! El arce y la vaca diciendo adiós se metió en el arcaaaa....y el chaparrón venció!! Duà!! duà!!" M'encanta la musiqueta i simplement volia que tots vatros fossiu partíceps!!! si voleu!!! claro!!! Se veu que no sóc l'únic i hi ha moltes pàgines relacionades en la cançó (hi ha 3,5 milions d'entrades al Google si poses: "Los animales de dos en dos", tal qual i en castellà!!) i milers de persones que estan seguint un programa de desintoxicació per la cançoneta com jo!!
Se trata d'una vella cançó irlandesa, Johnny I Hardly Knew Ye, que a la seua vegada fou versionada per l'exèrcit Confederat, When Johnny comes marching home, que cantaven durant la Guerra Civil Americana, però que amb el temps ha anat evolucionant i entre altres variants se troba una versió infantil, que és la que agafa la lletra l'anuncio de Seat, que també apareix a la pel·lícula d'animació "HotmigaZ". Si vos ensenyo de coses!!! jeje!!



Una altra cançoneta que m'agrada, però amb un estil totalment diferent, és la de l'anunci del videojoc " Gear of Wars". Segur que l'heu vist!! Aquesta publicitat està fent que s'escriguin grans quantitats de comentaris en los foros especialitzats. Sembla que la melodia tranquileta de diumenge la tarde no pega (ni en Imedio!!) en lo contingut de l'anunci!! però res més lluny de la realitat, aquest fet encara ens fa fixar més en ell!! Crec que una cançó estrident de rock dur o heavy no hagués causat el mateix impacte social!!! que opineu?!?!?


I com a bon seguidor d'Shrek (me sentiré identificat?!?! jeje!! fa un parell de setmenes va aparèixer lo trailer de la nova pel·lícula (la tercera entrega!!). Aquí podeu donar-li una ullada!!!
http://entretenimiento.msn.es/shrek3/

Etiquetas:

13 Comments:

At 1/10/2007 1:48 p. m., Blogger krusty said...

Ho havia d pnjaR!!! jeje!! duà!! DUÀ!!!
Mb7s;)

 
At 1/10/2007 5:39 p. m., Anonymous Anónimo said...

JA era HORA!!! Tenia ganes de ballar!! DUA, DUA jejeje.

agur.

 
At 1/10/2007 6:14 p. m., Blogger krusty said...

é q sinó s'acumula la faena....l'entrada de St Frances Day ja stà feta!! i en breu se penjarà!! tb està pendent la d cap d'any, pro vaig fer poketes fotos!! asta les campanades només!!!
MB7s;)

 
At 1/10/2007 7:48 p. m., Blogger Nuriaka said...

Colteu, heu passat el vostre blog a la versió beta???? Ho heu provat? Afecta en alguna cosa al blog????

 
At 1/10/2007 8:54 p. m., Blogger krusty said...

NO!! no hem passat!! bueno, si!! hem passat de passar!!! jeje!! i je!! pro pronte no passarem de passar!! o sigue q passarem a BetA!!! en ppi no afecta!!! pro x si un cas copiaré tots los codis si se penja ordenador, internet, sen va la llum, cau un meteorit o avio, hia un cotxe bombA, me cau la impressora al cap, i un llarg etcetera!!! funciona x etiketes!! rotllo Gmail!! o sigue q natros ja stem acostumats!! nirà B x buscar notícies relacionades!!!
x cert!! la Srta. mha regalat un iPOD!! ara mstava barallant!!! pro sembla molt wapo!!! si és q un no sho mereix......pro Santa Rita!! rita!! rita!! lo q se da no se quita!!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 1/10/2007 8:57 p. m., Blogger krusty said...

Mestava barallant en la iPOD!!! no en la Srta!! és q tornant a llegir pot crear confussió (kin gran filòsof Xinés!!)!! i més dp dls comentaris en post anteriors (curiosa frase: "Post anteriors!! pro dp seran post posteriors"!!)
men vai q no voré ppi dl Barça!!! contra SuperPiterMAN!!!
Mb7s;)

 
At 1/10/2007 9:17 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! ja tardava esta entrada!!

Krusty ya m'estranya que no mos has deleitat en la teua versió tipo videoclip (música+ball) per dir-ho d'alguna manera, je,je!!

Moltsbes sense ipod ni res!!je,je!!

Moltsbes!!

 
At 1/11/2007 10:02 a. m., Blogger krusty said...

Bueno...mho vaig star plantejant...pro stava sol i me feia falta algú per a donar més credibilitat a lo de "2 en 2"!! a no ser q tragués 2 petit suís!! q seria si Nati tingués bessonada!! jeje!! records als futurs pares!!!
o sigue q ja saps...si vols ho gravem junts!!! ahí keda!! "Love is in the air!!!" sort q no en Air Madrid, xq sinó.....
Mb7s;)

 
At 1/11/2007 12:34 p. m., Blogger krusty said...

Ei Pingu!! no me deixa canvia a BetA!!! no trobo cap enllaç ni opció factible!! ei Pingu (bis)!! mos apuntem ja als beers, dinar de la trobada!?!?? la Srta no ho té clar!! preguntava si anava Anjolina!! noies!! decidiu-vos!! jeje!! q voleu!??!? del tema este!!! eh!! q mos coneixem i ara començareu a demanar utopies!!!
MB7s;)

 
At 1/11/2007 1:32 p. m., Blogger krusty said...

Torno a ser jo!! ja sé xq no podem canviar!! los bloggs en més de 200 entrades més comentaris se consideren grans i encara no tenim l'opció!! quan un gran nombre de blogs "menuts" s'hagin canviat a BetA, llavors donaran l'opció als "grans"!!! bueno, haurem d'esperar!! Som un blog gran!!
Mb7s;)

 
At 1/11/2007 1:43 p. m., Anonymous Anónimo said...

A veure jo pinguilandia ja la vaig canviar, i si q toca un poc els ..llons, però un s'acostuma!! a que li toquen els collo..!!! jejejeejj. Angelina diu q si no treballa OK, i si be la Srta encara +. Ja veus Krusty com los crios petits (si vens tu, jo també)jejeejjeej.

agur.

 
At 1/11/2007 8:39 p. m., Anonymous Anónimo said...

Krusty et podies haver Gravat fent el ballet del DUA DUA, jejejej.

agur.

 
At 1/12/2007 9:42 a. m., Blogger krusty said...

Jo si s'ha d ballar...pos se balla!!! ja sabeu q no seria la 1ra vegada!!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home