http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Si PINGU NO ESCOLTA...KRUSTY CANTA!!!

viernes, enero 19, 2007

Si PINGU NO ESCOLTA...KRUSTY CANTA!!!

Com aquesta setmana en Pingu està ocupadet i no pot escoltar res...ja us cantaré jo!!!
Ja fa més d'un any em vaig voler dedicar al món de l'espectacle en la seua vessant musical i cantoril!! Els inicis semblaven prometedors!!! però em vaig quedar en això: essent una promesa que no acaba d'explotar tot el seu potencial!!

Alguns us en recordareu!! Per a d'altres serà nou!! Aquí teniu una mostra menudeta dels meus dots (¿?)!! i no malpensesseu!!! i tranki Srta.!! que no ensenyaré res de les meues vergonyes!! crec que és lo moment adeient per repetir-ho!! Estem escassos d'aigua!!
És només un tall però fins a 10 programes diferents van parlar (o millor dit: riure-se'n!!) de mi!! jeje!! Fins i tot van fer propaganda del blog!! Però van dir malament l'adreça!! snif!! snif!!

Era un concurs de la radio, del programa d'humor de la Ser: "Especialistas secundarios"!! lo premi del qual simplement era anar a gravar la cunya als seus estudis!! Al final van haver 4 guanyadors!! Jo entre ells!! Però mai vam arribar a gravar les cançons!! Continuo esperant la trucada!! Ara que tindré més temps lliure podré perfeccionar les meues cordes vocals!! Que bona falta fa....jeje!!



Podeu recordar l'entrada a: http://somlosquesom.blogspot.com/2005/10/salvem-krusty.html
i la de la victòria posterior: http://somlosquesom.blogspot.com/2005/10/jesus-es-una-festa.html

Etiquetas: , , , ,

5 Comments:

At 1/20/2007 6:46 p. m., Blogger Pingu said...

Quins records aquells!!! pels carrers de Jesus SALVEM A PERE!!! jeejej.

 
At 1/20/2007 6:48 p. m., Blogger Pingu said...

Com es posen les etiquetes??

agur.

 
At 1/20/2007 6:53 p. m., Blogger krusty said...

Quan Edites l'entrada pot posar l'etiqueta q vulgues!! si està te sortirà sola i sinó la crea nova!! o tbpots seleccionar l'entrada del panell on estan totes i agregar etiketa o algo així!! si te fixes una miketa o voràs!! és molt fàcil!!!
MB7s;)

 
At 1/22/2007 12:09 p. m., Blogger Pingu said...

Si ja ho he vist!!

agur.

Has vist algun canvi en la forma d'editar els posts???

 
At 1/23/2007 9:48 a. m., Blogger krusty said...

Com a forma no!! lo q si q he notat és q les fotos pugen més ràpides (tipo ascensor de les Torres Gemeles abans!!) i q abans a vegades no me dixava pujar-les i ara sempre puk!!
x lo demés...crec q res!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home