http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Aquesta setmana pingu escolta...(22)

lunes, enero 22, 2007

Aquesta setmana pingu escolta...(22)

Una setmana de vacances, entre “COMETES”, perquè he treballat més que de costum, jejej i torno amb les forces renovades, com si fos un xiquet de 15 dies.

I crec que és bo ensenyar el meu “COSTAT FOSC”, o millor dit, mi “LADO OSCURO”, si si, com Star Wars, però sense lo R2-D2 , jejej ufff estic krustinejant, jeejej sense ofendre a ningú...

POZ si!!! aquesta setmana escolto un solista un poc passadet de moda, que pot arriba a ser una mica Freaky!!!, però cada vegada que sento les seves cançons, no puc para de cantar-les:
!!y se marcho!!,
!!y a su barco le llamo libertad!!,
!!y en el cielo descubrio gaviooooootas!!,
!y pinto!! estelas en el mar!!!, la la la la.

SI, SI Jose Luis PERALES!!!

Un velero llamado libertad



Y como es el?



Pàgina Web no és l’oficial però trobo que té + encant!! O no!!
http://www.megustaperales.com/

Etiquetas:

13 Comments:

At 1/22/2007 10:54 p. m., Blogger Nuriaka said...

Ei holes!!!
Com ha nat el capde???? Plikeu plikeu k us enyoro al meu blog snifus...
Krusty: com ho portes tot? Com va nar el sopar????
Petonxeteeees

 
At 1/23/2007 9:55 a. m., Blogger krusty said...

Bé!! Jamonejant!!! pro pronte a dormir!! és lo q té ara haver d'agafar metro, quan l'últim passa a les 12 i poket!!! com natros!! q tb erem pokets!! Los Santis, Jud, Moi i un servidor!! si és q servixo x a algo...!! Se sospesa, se diu, se rumoreja xls carrerons de Ciutat Vella i pels transatlàntics del Port q dijous de la 7mna soparillo en terra del pis d Jud!!
Tu q tal lo teu moc gegant!!!
MB7s;)

 
At 1/23/2007 9:58 a. m., Blogger krusty said...

X cert Pingu!! no conec massa del Perales!! pro la vritat és q precisamnt estes 2 cançons m'agraden!!! de menut ja les cantava pel passilo de casa!!! així mhe kedat.....
Ah!! ja tinc confirmació del dinar trobada!!! lo 1r mail se veu q no havia arribat!!!
MB7s;)

 
At 1/23/2007 11:36 a. m., Blogger Pingu said...

MENOS MAL!! algu qem compren ahir l'angelina casi em fot fora de casa, O PERALES O TU!!!jejeej. I clar vaig apagar lo youtube jejeje.

agur.

 
At 1/23/2007 11:39 a. m., Blogger Pingu said...

Srta. no se q has fet xò ets l'unica q no estas al blog jejejejej. agur.

 
At 1/23/2007 12:06 p. m., Blogger krusty said...

Lo q passa és q encara no ho ha fet!! Srta!!! inscriu-te al Gmail!! t'envio una invitació!! per a q digues!!! dp dirà q és culpa meua q no li ensenyo res!!! de profit!!! Bon!! Gràcies!! de res!!!
Mb7s;)

 
At 1/23/2007 3:10 p. m., Blogger Pingu said...

EK!! no teu prenguis tant a PIT q si no et sentarà mal lo dinar, jeejjejejejejejeje.

agur.

 
At 1/23/2007 3:26 p. m., Blogger krusty said...

D pollastre!!! Pit de pollastre!! jeje!! q va!! si no mho prenia en serio!! la putada dls sms, mails, comentaris é q només veem lletres, i no la cara, entonació, expressió, llenguatge no scrit, sinó corporal, etc!!! i clar!! costa més interpretar l'esperit o l'ànim de la persona emissora!! i llavons la receptora pensa lo q vol!! sns parlar de si xl canal de comunicació es creen intrferències!!!
Mb7s;)

 
At 1/23/2007 5:11 p. m., Anonymous Anónimo said...

Pingu estàs pitjor del q pensava!! Cóm tens los sants collons de penjar a Perales!!!!!!! Angelina t'hauria d'haber fet dormir al sofar com a mínim!!! per cert, se troba millor o què?

Agur i akskrla!!!!

 
At 1/23/2007 5:18 p. m., Blogger krusty said...

HOMBRE!!! HOMBRE!!!!
veig q al final has complert lo promés!!!! kina alegria!!! eis!! los q no scriviu mai!!! apreneu de Coper!!! q tot i ser un dropo deixa les seues opinions!!! si ho fa ell ho podeu fer tots!!! jeje!! EI!!! Q JO TSTIMO MOLT COPER!!! és broma!! lo q ets 1 dropo!! o no!!!
Mb7s;)

 
At 1/23/2007 6:20 p. m., Blogger Pingu said...

Nem x parts, l'Angelina jas troba millor, almenys no té dolor.

I nom digues q no t'agrada PERESLES? pos si es el poeta del segle XX!!! es un tio super liberal o es q no veus qines melenes portava!! jejeejejejej.

agur.

 
At 1/23/2007 6:31 p. m., Blogger krusty said...

WIRELES!??!?! HOMELESS!?!?? MANZANOS?!?!? MANZANALES?!?!??

 
At 1/23/2007 8:40 p. m., Blogger krusty said...

Per cert!! tb podeu entrar a: http://semprecatalonia.blogspot.com/ i vore la crònica i fotos del partit dl CatA!!!! i envieu SMS x a salvar-lo!! q de momnt està nominat!!!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home