http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Aquesta setmana pingu escolta...(22)

lunes, enero 22, 2007

Aquesta setmana pingu escolta...(22)

Una setmana de vacances, entre “COMETES”, perquè he treballat més que de costum, jejej i torno amb les forces renovades, com si fos un xiquet de 15 dies.

I crec que és bo ensenyar el meu “COSTAT FOSC”, o millor dit, mi “LADO OSCURO”, si si, com Star Wars, però sense lo R2-D2 , jejej ufff estic krustinejant, jeejej sense ofendre a ningú...

POZ si!!! aquesta setmana escolto un solista un poc passadet de moda, que pot arriba a ser una mica Freaky!!!, però cada vegada que sento les seves cançons, no puc para de cantar-les:
!!y se marcho!!,
!!y a su barco le llamo libertad!!,
!!y en el cielo descubrio gaviooooootas!!,
!y pinto!! estelas en el mar!!!, la la la la.

SI, SI Jose Luis PERALES!!!

Un velero llamado libertadY como es el?Pàgina Web no és l’oficial però trobo que té + encant!! O no!!
http://www.megustaperales.com/

Etiquetas:

13 Comments:

At 1/22/2007 10:54 p. m., Blogger Nuriaka said...

Ei holes!!!
Com ha nat el capde???? Plikeu plikeu k us enyoro al meu blog snifus...
Krusty: com ho portes tot? Com va nar el sopar????
Petonxeteeees

 
At 1/23/2007 9:55 a. m., Blogger krusty said...

Bé!! Jamonejant!!! pro pronte a dormir!! és lo q té ara haver d'agafar metro, quan l'últim passa a les 12 i poket!!! com natros!! q tb erem pokets!! Los Santis, Jud, Moi i un servidor!! si és q servixo x a algo...!! Se sospesa, se diu, se rumoreja xls carrerons de Ciutat Vella i pels transatlàntics del Port q dijous de la 7mna soparillo en terra del pis d Jud!!
Tu q tal lo teu moc gegant!!!
MB7s;)

 
At 1/23/2007 9:58 a. m., Blogger krusty said...

X cert Pingu!! no conec massa del Perales!! pro la vritat és q precisamnt estes 2 cançons m'agraden!!! de menut ja les cantava pel passilo de casa!!! així mhe kedat.....
Ah!! ja tinc confirmació del dinar trobada!!! lo 1r mail se veu q no havia arribat!!!
MB7s;)

 
At 1/23/2007 11:36 a. m., Blogger Pingu said...

MENOS MAL!! algu qem compren ahir l'angelina casi em fot fora de casa, O PERALES O TU!!!jejeej. I clar vaig apagar lo youtube jejeje.

agur.

 
At 1/23/2007 11:39 a. m., Blogger Pingu said...

Srta. no se q has fet xò ets l'unica q no estas al blog jejejejej. agur.

 
At 1/23/2007 12:06 p. m., Blogger krusty said...

Lo q passa és q encara no ho ha fet!! Srta!!! inscriu-te al Gmail!! t'envio una invitació!! per a q digues!!! dp dirà q és culpa meua q no li ensenyo res!!! de profit!!! Bon!! Gràcies!! de res!!!
Mb7s;)

 
At 1/23/2007 3:10 p. m., Blogger Pingu said...

EK!! no teu prenguis tant a PIT q si no et sentarà mal lo dinar, jeejjejejejejejeje.

agur.

 
At 1/23/2007 3:26 p. m., Blogger krusty said...

D pollastre!!! Pit de pollastre!! jeje!! q va!! si no mho prenia en serio!! la putada dls sms, mails, comentaris é q només veem lletres, i no la cara, entonació, expressió, llenguatge no scrit, sinó corporal, etc!!! i clar!! costa més interpretar l'esperit o l'ànim de la persona emissora!! i llavons la receptora pensa lo q vol!! sns parlar de si xl canal de comunicació es creen intrferències!!!
Mb7s;)

 
At 1/23/2007 5:11 p. m., Anonymous Coper said...

Pingu estàs pitjor del q pensava!! Cóm tens los sants collons de penjar a Perales!!!!!!! Angelina t'hauria d'haber fet dormir al sofar com a mínim!!! per cert, se troba millor o què?

Agur i akskrla!!!!

 
At 1/23/2007 5:18 p. m., Blogger krusty said...

HOMBRE!!! HOMBRE!!!!
veig q al final has complert lo promés!!!! kina alegria!!! eis!! los q no scriviu mai!!! apreneu de Coper!!! q tot i ser un dropo deixa les seues opinions!!! si ho fa ell ho podeu fer tots!!! jeje!! EI!!! Q JO TSTIMO MOLT COPER!!! és broma!! lo q ets 1 dropo!! o no!!!
Mb7s;)

 
At 1/23/2007 6:20 p. m., Blogger Pingu said...

Nem x parts, l'Angelina jas troba millor, almenys no té dolor.

I nom digues q no t'agrada PERESLES? pos si es el poeta del segle XX!!! es un tio super liberal o es q no veus qines melenes portava!! jejeejejejej.

agur.

 
At 1/23/2007 6:31 p. m., Blogger krusty said...

WIRELES!??!?! HOMELESS!?!?? MANZANOS?!?!? MANZANALES?!?!??

 
At 1/23/2007 8:40 p. m., Blogger krusty said...

Per cert!! tb podeu entrar a: http://semprecatalonia.blogspot.com/ i vore la crònica i fotos del partit dl CatA!!!! i envieu SMS x a salvar-lo!! q de momnt està nominat!!!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home