http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: I PUJADA A LA FORADADA

miércoles, marzo 18, 2009

I PUJADA A LA FORADADA

Diumenge passat se va celebrar la I pujada (i baixada!! sinó estaria escrivint des de les altures!! i allí no hi ha Wifi!!) a la Foradada, La Ràpita, i 2na prova del Circuit Curses de Muntanya Terres de l'Ebre trofeu Pam i Toc (algú podria escurçar lo nom!!??!?)

Durant la setmana encara havia estat carregat de la MArató de BCN i la meua intenció era no arriscar per evitar possibles lesions en les cames, ja de per si debilitades. A este fet, se li va sumar que desconeixia l'altimetria, el perfil, la zona, el circuit, és a dir vaig sortir a "cegues" i molt, però que molt conservador per evitar sobrecarregar (més) el tronc inferior.

La 1ra pujada a la forada és d'aquelles que es recordaran tot lo circuit i lo Sol que caia aplomat van incrementar encara més la duresa. Després de coronar la Foradada (no sé si mai havia suat tant per a trobar un forat!!) la baixada que mos esperava era corredora. Després pujades, baixades, algun sector més tècnic, escaletes, penitència final per arribar al Sant Cristo Redentor i arribada.

Vaig rodar xino-xano durant gran part de la cursa gaudint del paisatge (molt guapo, per cert!!) i a l'últim quart de la cursa vaig augmentar una miqueta el ritme, sobretot a les baixades, això va fer que arribés prou sencer a la Meta, a excepció dels trossos d'epidermis que hem vaig dixar en algun arbust/mala herba baixa i a enterra.

Gran cursa, amb certa exigència, gran organització (en musclos inclosos a l'arribada!). Crec que se pot arribar a convertir en una de les imprescindibles de les nostres Terres.

I la boníssima notícia la va donar Javi Royo, que en la seua 6na posició (mateix temps que el 4rt) i tenint en compte l'altíssim nivell competitiu que hi havia, presenta la seua carta d'aspirant a guanyar qualsevol cursa, per què no???

I també la participació de Paco Lleixà, un altre jesusenc que ja s'ha establit definitivament a les curses de muntanya!! Lo grup va creixent!! Als 2 Felicitats!!

Classificacions:
6è Javi Royo Curto 1h 48 min
131è Pere Panisello Tafalla 2h 36 min
167è Paco Lleixà Panisello 3h 1 min

Classificació cursa

Classificació cicuit i Calendari

Ara només cal agafar forçes per a la Pobla de Massaluca lo 29 de març!!
+info: http://www.serradelesfites.com/
L'any passat ja hi vam anar. Von recordeu?? pos feu memòria: Cursa de la Pobla Massaluca 2008

Etiquetas: ,

2 Comments:

At 3/19/2009 8:48 a. m., Blogger Pingu said...

Per cert aquets cap de setmana Roquetes, no?

Que tingueu sort i sobretot NO PRENGUEU MAL!!!

agur

 
At 3/19/2009 11:57 a. m., Blogger krusty said...

Esta setmana "descansem" de curses!! x lo menos jo!! dissbte entreno pel Port!!
La cursa de Roquetes serà lo 4 d'Abril!!
La setmana abans la Pobla!!

Si mai vols vindre, ni q sigue a donar suport anímic i logístic, ja saps...;)

Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home