http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: TROBADA A FAVOR DEL FOC A BERGA

viernes, febrero 27, 2009

TROBADA A FAVOR DEL FOC A BERGA

Com ja us hem anat informant per este blog, així com també heu pogut seguir les notícies per altres mitjans de comunicació, lo dissabte 7 febrer vam anar a Berga per defensar una de les coses que més mos agraden: lo correfoc en concret i la cultura del Foc en general!!

Los 7 Cervells de Jesús (amb més de 30 membres i com no podia ser d'una altra manera) mos vam concentrar a Berga, amb les més de 300 colles de Diables dels Països Catalans i 10.000 diablesses i diables junt amb un nombrós bestiari de foc, per exposar a la Societat i al Govern la problemàtica i el nostre neguit per tal de que els òrgans competents prenguin les mesures necessàries per evitar que els correfocs (i altres manifestacions culturals amb foc) desapareguin. La jornada va ser tot un èxit participatiu, de difusió del problema (amb més de 40 mitjans de comunicació acreditats), reivindicatiu però per damunt de tot va ser un Diada Festiva on se van palpar los sentiments a flor de pell i vam comprovar que los actes festius amb foc no poden desaparèixer així com així de la nostra cultura.

Per tots aquells que vulguin ompir el manifest el podeu trobar a:
MANIFEST o el podeu demanar a qualsevol membre de la Junta dels 7 Cervells.

Podeu vore totes les fotos (que he aconseguit!) al link de sota que enllaça en la Galeria de la pàgina web dels 7C :

Fotos BERGA#

Etiquetas: