http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CONCERT ACÚSTIC D'OBRINT PAS

martes, febrero 17, 2009

CONCERT ACÚSTIC D'OBRINT PAS

Divendres la nit vam tindre l'ocasió de disfrutat d'un acústic semi-improvisat per part dels membres d'Obrint pas. Al principi l'ambient era fred ("massa pavelló!" van dir ells. jo vaig afegir " o massa poca gent!!"). Al final, poc a poc totes les cadires se van anar omplint fins no quedar-ne casi cap de buida. I després de fer una magnífica introducció/presentació del llibre "Històries del Paradís" del cantant Xavi Sarrià, per part de l'escriptor campredonec Emigdi Subirats, es va iniciar lo que la majoria esperava: la musiqueta!!

Va costar afinar els instruments i que ells se trobessen còmodes tan "despullats" dalt l'escenari. Però una vegada superada aquesta timidesa, l'actuació va anar guanyant a mesura que les cançons passejaven entre les seues guitarres. El component humorístic tampoc va faltar.

És un grup del que conec molt poc, però a partir d'ara intentaré augmentar los meus coneixements, ja que la proximitat espai-temporal (són "valencianets" i això els fa més propers que a molts dels tarragonins i per què 3 membres són de la quinta del 79 i 1 del 77, o sigue que som contemporanis) me va fer que m'agradessen molt.

Us deixo un fragment d'una de les seues cançons: "No tinguis por".

Etiquetas: ,

2 Comments:

At 2/17/2009 3:18 p. m., Blogger Clara Curto Codorniu said...

Molt bé Pere, tu sempre tan eficaç.
Fotos de carnaval q? en tens??
muaaa

 
At 2/17/2009 3:22 p. m., Blogger krusty said...

A tu q et sembla?? jeje!! Si!! tb surts tu!! ;) tot arribarà!! pro 1r tinc vàries entrades preparades q són + urgents, per tema de cronologia: La Pergola TV i la fira de l'oli!!
Suposo q a finals d'esta o ppis de la pròxima estaran les fotos, o video.

Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home