http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: 2na Edició CIRCUIT COPA CURSES DE MUNTANYA TERRES DE L’EBRE TROFEU PAM I TOC

jueves, febrero 26, 2009

2na Edició CIRCUIT COPA CURSES DE MUNTANYA TERRES DE L’EBRE TROFEU PAM I TOC


Mos oblidàvem d'un altre esdeveniment molt important a nivell esportiu que té lloc este diumenge 1 de març: l'inici de la 2na Edició CIRCUIT COPA CURSES DE MUNTANYA TERRES DE L’EBRE TROFEU PAM I TOC

Aquesta setmana surt a la Veu de l'Ebre una petita entrevista que em van fer sobre les curses de muntanya per tal de personalitzar una mica més tot este tema de les curses de muntanya. Espero haver-ho fet bé!! ;)

1a cursa del Circuit: I cursa de Muntanya de Miravet “La Cameta coixa”.
Representants jesusencs: Javi Royo i Isidro Cordovilla, també havia d’anar Juan Ramon Colomé, però una lesió en un entrenament dissabte passat ho evitarà. Els desitgem molta sort i esperem (cosa que no dubtem) un bon paper!!
El recorregut està dissenyat 100x100 muntanya per un continuo puja i baixa quasi sempre per sender amb una segona part més dura i tècnica en un total de 19 km/1000 m. Desnivell+.
Sincerament, me sap mal perdrem una cursa de muntanya de les nostres Terres i més en les bones aspectatives que s'esperen de Miravet. Sé del cert que los corredors xalaran molt!! Però la Marató de BCN és la Marató!! que hi farem!! d'aquí 15 dies a la Ràpita!! això a partir d'ara ja serà un no parar!!

+ info:


http://www.pamitoc.com/circuit.php

Etiquetas: , ,

3 Comments:

At 3/04/2009 9:15 a. m., Blogger Pingu said...

Ahir a la piscina vaig FARDAR D'AMICS!!! un company de la piscina hem va dir: aquests jesusencs sempre estan montant coses.... i ara tenen un equip de running. He llegit a l'EBRE que participen en curses de Muntanya... i aquí es quan entro JO I EN LA BOCA BEN GROSSA DIC!!! SI, SI son de la meua COLLA!!! uff quin orgull!!!

agur i descanseu de tant en tant!!

 
At 3/04/2009 9:58 a. m., Blogger krusty said...

Diuen les males llengües q a Jesús només fem actes festius!! i no és del tot cert!!
Se fan molts més actes: culturals, musicals, literaris, exposicions, xerrades...i com no...esportius!!
No fa molt me va passar lo mateix!! me van comentar "és q feu de tot al vostre poble!! Teniu hasta un equip de curses!" pos si!
Va comnçar com una cosa de "bojos per l'esport" i mira, poquet a poquet anem guanyant adeptes i dixar-nos conéixer per estes curses!! jo crec q la pròpia dinàmica del poble t'ajuda a anar fent cosetes...q es reconeixen per les nostres contrades!

Ah!! pro ojo d'això de la BOCA BEN GROSSA dins la piscina!! a vore si t'entra aigua! jeje!!

X cert, tu no t'animes?? llavons no estaries orgullós de natros, sinó que tu series "orgullosat"!

Mb7s;)

 
At 3/11/2009 11:49 a. m., Blogger Pingu said...

Si, si però tant les meves cames com lo meu cos només aguanten la natació i lo padel... los deports tant durs!! uff ja estic suant!!! jejej.

agur.

 

Publicar un comentario

<< Home