http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: SPRINT de MUNTANYA a la POBLA de MASSALUCA

lunes, abril 28, 2008

SPRINT de MUNTANYA a la POBLA de MASSALUCA

Diumenge de matí no teníem res millor que fer que anar a la Pobla de Massaluca a gaudir de les seues platges!!

Després de parlar en los "contrincants" coneguts i de vore que poc a poc va arribant la gent i se crea "ambientillo" m'oblido de la revolta d'estòmac del viatge.

Sabiem que la carrera seria ràpida, tots els indicis així ho indicaven, però tant..... Lo recorregut relativament curt (18 km) i un perfil suau i estrany a la vegada, amb poc desnivell i grans baixades per pista feient intuir que dinariem pronte.

Lo ritme a l'inici de la cursa és trepidant!! A mi me semblava que estava fent series!! 5 km en 20 min!! La gent surt disparada!! Miro detràs!! Hi ha foc?? algun bou?? Això és excessiu per a mi!! Me costa calentar lo cos, i este tipo de carreres no me van massa bé (suposant que hi hagi algun tipus que me vaiguen bé!! sóc més diesel!!). Durant la carrera tinc una relació d'amor-odi amb Paco i Vaquer de la UEC: ara te passo, ara me passes, passa!! passo!! tu, jo!! Cap als 14 km, m'agafa una mini pàjara. Abans me trobo a Javi assentat al terra en un avituallament!! En un descens a velocitat vertiginosa per pista se li ha doblegat lo genoll i no pot seguir. Esperem que no sigue res!! Sempre li toca a algú la "loteria". Després, quan me torno a "despertar" i a trobar-me a gust ja arribem a la meta.

Al final, posició no massa bona!! però no sempre puc pujar al podi ;) Abans Gerard i Jordi ja havien arribat a la Coopertiva del Poble. Després ho feren Juan i Pitxo, una de les notes positives de la jornada, ja que debutava en una carrera de muntanya. I tot i que lo perfil no era molt exigent s'ha de correr i més en la calor sofocant de tota la matinal. Poc a poc anem agafant coloret de pell!!

Les nostres Classificacions:

20) Gerard 1:24'43
43) Jordi Ribes 1:34'30
57) Krusty 1:38'53
83) Juan Ribes 1:53'41
91) Pitxo 1:59'02

Info per a Coper: 100 inscrits a la llarga, 18 Km (que és la vam fer) i 30 a la curta, 9 km.

La rapidesa de la cursa va fer que les diferències entre tots los participants fossen relativament curtes.

I la família crece!! Ja som 5 los que anem pels montes fent lo cabreta. Més les acompanyants: com sempre entregades!! Per què natros "patim", però elles esperant a que arribessem tots també deuen passar lo seu. I això té tendència a créixer!! En breu alguna que altra sorpresa més vos podrem anar donant!!

Agrair les fotos fetes per Cristina i una de Gerard "Robada" del l'àlbum picassa del grup Trail UEC Tortosa

Etiquetas: ,

5 Comments:

At 4/28/2008 2:40 p. m., Blogger krusty said...

Pingu, la primera classificació ja està posada!!

La de F1 ja està a la web!! pro aquesta secció Pingu és cosa teua!! i si vols no cal ni q la poses!! q mal!! he kedat 7è de 8!!jeje!!

Mb7s;)

 
At 4/28/2008 5:58 p. m., Blogger Pingu said...

Poquet a poquet nirem ... bueno vatros més ràpid, jeejj.

 
At 4/30/2008 9:58 p. m., Anonymous Anónimo said...

Hola, moltes gràcies per l’agraïment de les fotos!!! Cal dir que la feina d’acompanyant és dura, patim molt, però ha estat i serà un plaer fer-vos costat en les curses.

 
At 5/05/2008 2:08 p. m., Blogger krusty said...

I ara prontet, prontet, després del debut de l'1 de maig, ja no sereu un element passiu de les curses sinó q ja podeu pendre part d'elles!!
Va noies!! animeu-vos!! q només som hòmens (¿?)!! i necessitem la paritat!!

Mb7s;)

 
At 5/05/2008 2:08 p. m., Blogger krusty said...

I ara prontet, prontet, després del debut de l'1 de maig, ja no sereu un element passiu de les curses sinó q ja podeu pendre part d'elles!!
Va noies!! animeu-vos!! q només som hòmens (¿?)!! i necessitem la paritat!!

Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home