http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: SÓC UN TRAMPÓS!!

jueves, abril 10, 2008

SÓC UN TRAMPÓS!!

No és que conte malament expressament al parxís per matar una altra fitxa (Gerard!!) o a la Oca per evitar entrar a la pressó!!!

No aguardo un as a la mànega al pòker ni canto les 40 al guinyot sense tindre-les!!

Tampoc me surto fora del recorregut a les carreres per arribar abans!!

"Hacienda" ja se'n cuida prou que pague los impostos i són difícil d'evadir!!

NO!! Simplement me dedico a les trampes!! però no per a que caigue la gent o per a caçar conills il·legalemnt (com m'agraden los conills....)!! Millor dit, me dedico al món de la lluita contra plagues de manera racional!! A més també realitzem estudis de desenvolupament de nous productes i noves tecnologies per evitar o disminuir les plagues de la manera més racional possible!! a més, comptem amb la trampa més efectiva contra la mosca dels cítrics (Ceratitis capitata).

I no pensesseu que això és una cosa minoritària, aquesta setmana hem estat a un congrés internacional a Mallorca (1rst Meeting TEAM)
amb la presència de 200 congressistes de 50 nacionalitats mundials diferents. Lo tema de les plagues està candent!! I si començen arribar totes les que hi ha per Àfrica tremoooooleu!!!

Si d'aquí un parell de setmanes, i fins a la recol·lecta de l'arròs, anant pel Delta veeu unes trampes blanquinoses a les vores dels cordons les hem posat natros!! 100.000 trampes per lluitar contra el Chilo (cuc de l'arròs)!! Té els dies comptats....Tremoleu cuc de l'arròs i mosca dels tarongers!! "El caçador de mosques" s'ha transformat en "SuperCaçador de Plagues"!! (Ara me se posa lo pel de punta, ros i trec una aura sospitosa!!).

Podeu visitar la nostra pàgina web!! Una altra missió que tinc és millorar-la!! tinc moltes idees al cap però una pàgina web és "1 miqueta" més complicat que un blog!! o sigue, que de moment no m'aclarixo massa a fer-ho!! però suposo que tot arribarà!! si ha arribat l'AVE!!!

http://www.probodelt.com/

Etiquetas:

5 Comments:

At 4/10/2008 6:26 p. m., Blogger Pingu said...

Per fi entenc lo del CUC!!

 
At 4/11/2008 9:06 a. m., Blogger krusty said...

Pos ara sóc jo qui no ho entenc...
és com lo q fa un rellotge: CUC-CUC!! CUC-CUC!!! DOOOOOONG!! DOOOOOOONG!!!

Mb7s;)

 
At 4/11/2008 11:39 a. m., Blogger Pingu said...

M'has enviat un correu contestant q a l'estiu hi ha molt de cuc de l'arròs i clar m'he quedat planxat, xò ara entenc algo... bueno això crec!!


agur.

 
At 4/11/2008 2:05 p. m., Blogger krusty said...

ves a saber q debies imaginar...jeje!!! pro si vols pots passar x casa i vas planxant la roba!! q la Srta embruta molt ;)
jo no!! q sóc molt netet!! i porta tota la 7mna la mateixa roba!! jeje!!

Mb7s;)

 
At 4/24/2008 11:58 a. m., Anonymous Anónimo said...

I per la mosca negra, no tens trampes ? et podries fer d'or per aqui.

 

Publicar un comentario

<< Home