http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CREADORS de TENDÈNCIES

jueves, marzo 27, 2008

CREADORS de TENDÈNCIES

El triar un nom, un logo, uns colors per a un producte, empresa o penya no és mai faena fàcil (encara que el català si que ho sigue!!). Recordo que quan erem menuts cada any canviavem de nom, de la penya!! No lo de la nostra persona!!.

Vam buscar uns colors atrevits, diferents, que no combinessen massa, per fer-ho quedar malament (més o menos) i qui va triar los colors (los he de felicitar, per què jo no vaig col·laborar massa) la va encertar de ple!!

Abans de que posesem el verd i el taronja a la nostra samarreta esta combinació era inverossímil!! no era estranya, simplement no existia!!

En los últims mesos han aparegut gran quantitat de productes en estos colors!! M'atreviria a dir fins i tot, que són los colors de moda!! Mobles, taules, cadires, pintura de les parets (i us ho dic en 1ª persona), accessoris per a la llar (només cal que anesseu a "Cadena Llums", mos podria patrocinar!! jeje!!).
Però l'última tendència ja ha arribat al camp, al món agrícola!! Una de les novetats de la Fira de Mollerussa (una de les més importants del sector agrícola i ramader, no en va enguany han celebrat la 136ª edició) van ser els colors llampants de la nova maquinària!!

Pel que fa al nom també ha tingut bastanta acceptació. L'últim exemple, una campanya desenvoulpada a les comarques lleidatanes en contra dels transgènics: "Som lo que sembrem", encara que jo no entenc massa lo clamor popular (i infundat!! crec!) contra estos productes!! Com també la Llet Nostra, de les cooperatives catalanes: "Som lo que bebem". Si fins i tot ells mateixos mos diuen que som la llet!! Gràcies vaquetes del monte!!

Altres exemples de semblança del nostre nom i/o colors ja explicats en aquest blog:

Tinc lo COR DIVIDIT

Les CASUALITATS EXISTEIXEN??

PLAGI??

Hi ha molts que tenen estil, però només natros el creem!! (toma ya...!! jeje!!)

Etiquetas:

2 Comments:

At 3/28/2008 9:28 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

ei!!! bon dia de divendres!!! yupi!!!

I jo que me pensava que la primera foto era una joguina!!! je,je!! és que ho sembla eh!!!

REalment lo món de la moda sempre va a una en tot!!!i com tu dius en 1a persona estos dos colors estan ben presents!!je,je!!!és que!!!

Felicitats als recents papis jesusencs i donem la benvinguda a una nova jesusenca!!

Motltsbes!!!
Bon finde a tots/es!!

 
At 3/28/2008 9:31 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!! que no me'n recordava!!

Avui a Jesús se celebra la I jornada in memoria Josep Panisello i esta nit al casal:

- 22.30 h Recital Jesús Fuster i l’espectacle “Lletres d’aigua”

Si voleu més informació a la pàgina de l'xtec està penjat.

Moltsbes!!!

 

Publicar un comentario

<< Home