http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: COMUNICAT OFICIAL 7 CERVELLS!! CORREFOC A ITÀLIA

miércoles, marzo 12, 2008

COMUNICAT OFICIAL 7 CERVELLS!! CORREFOC A ITÀLIA

El senyor president de la nostra estimada entitat, Ricard Mallen i il capo di tutta la testa de relacions amb italia el sr. Sergi Andreu vos fan saber:
"Que tots els socis/es interessats/des en anar al correfoc d'Itàlia que es durà a terme dels dies 31 de juliol ( dijous) al 4 d'agost ( dilluns ) esteu convocats a una reunió URGENT este divendres a les 22:00 h. a la masia. Heu de portar el D.N.I. tothom. ( es prega puntualitat )"
S'ha de saber la gent interessada en anar a Itàlia aquest mateix divendres, és molt important que tots/es vinguesseu a la reunió amb el DNI, si algú per raons de força major no pot estar que ho confirme a un altre soci/a que vingue a la reunió i que li done el seu DNI.

L'espectacle pirotècnic-diablesc estaria enquadrat dins de la IX Giostra Cavalleresca d’Europa a la Sulmona(ciutat que forma un triangle equilàter imaginari amb Roma i Nàpols), a la Província d'Aquila: Rei de los Unos y los otros!!

Una espècie de Festa del Renaixement a la cuna del Renaixement!! Podeu visitar la pàgina web de la festa: L'estiu passat la cola filial dels 7Cervells (los Graellers i graelleres ja van participar emportant-se una grata impressió !! Per això ara volem anar!!)

És possible que hi hagi gent que no tingue ni email ni mirigue este blog, per favor difoneu aquest correu entre tots els que veieu durant aquests dies.

va que vaaaaaaaaaa !!! BONA SERA!!

Associazione Culturali Sete Zervellini.

(Agrair la Nota de Premsa de Mr. Logística Victorio to de Pharmazy)

Qué bonic seria tornar a viure uns dies d'harmonia i comunitat com ja va passar l'any 2006 a Suècia i a Dinamarca!! Von recordeu?? Feu Memòria: http://somlosquesom.blogspot.com/search/label/7cervells

I videos: http://www.youtube.com/my_playlists?p=DDABC5678978174C

Etiquetas: ,