http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: FEM 2,5 ANYS!!

jueves, febrero 28, 2008

FEM 2,5 ANYS!!

És una celebració estranya!! ja ho sé!! Però ja que no vam poder celebrar los 2 anys per motius laborals, dixeu-me que ho face ara!!

Lo primer comentari se va publicar a finals d'Agost de 2005 (encara que feia un mes que intentava desxifrar lo llenguatge HTML!!). Von recordeu??? Deia això:
"No sé ben bé com pot arribar a kedar això!!! pro la vritat és q dp d vore la pàg web dls 70's mhan entrat ganes de fer algo semblant x a la nostra....colla?!?!?. Ja sé q no és 1 pàg web!! pro en paciència, ganes, coneixmnt, diners i alcohol, tot s'aconseguirà!!! La idea és q tots poguessim parlar, kedar, fer algun comentari vari i compartir les sempre agraciades fotos q fm x stos móns de Deu, ja siguen bodes, concerts, viatges, excursions, festes, correfocs, trobades socials, etc. Així q, ànim i a col·labora tots!!! com més comentaris, apreciacions hi hagin + dinàmic i actiu serà el nostre blog!!! q d'això es tracta!!! i x cert!!! tothom stà invitat a participar!! és a dir, com lo propi nom indica, Som los q som!! o sigue, q qualsevol q participe ja És!! no sé si mxplico!!! tothom té cabuda!!! no cal q sigue propiamnt dl grup!! q com tots los dl poble sabem no hi ha colles sinó amics!!! i q normlmnt tots nem a 1!! com a FuenteOvejuna!! Pos lo dit!!! A scriure!!!"

http://somlosquesom.blogspot.com/2005/07/inici-d1-aventureta.html

Era una entrada solitària!! Amb un sol comentari (de Pingu!!! de qui si no!?!?!?) sense fotos!! ni videos!! ni música!! Lo disseny era tot verd fosc!! Auster!! m'atreviria a dir que tristot!! Sense links!! Poc a poc ha anat canviant!!
Durant tots estos dies (uns 915 aproximadament) han anat apareixent per estes pantalles entrades sense un ordre estricte i de temes d'allò més divers, però intentant quasi sempre donar una visió positiva, alegre i despreocupada de les coses!! Cada un ja patix prou a casa seua!!
Espero que us ho passesseu bé llegint aquest blog i encara que jo trobo a faltar una mica més d'interactivitat i de dinamisme, sé del cert que sous molts los que mos visiteu de manera més o menys regular!!

Que hem fet durant estos 2,5 anys?? heu pogut llegir 400 entrades i són prop de 40.000 visites les que mos heu fet!! Són moltes??!? no sé!! SONLESQUESON!!!

O sigue que si veieu al blog pel carrer no dubtesseu en felicitar-lo!! També mos podeu fer arribar alguna paletilla de pernil o qualsevol botelleta de vi!! No cal que sigue molt car!! Tenim lo fetge resistent per a tot!! jeje!!

I un video per a celebrar l'aconteixement dedicat especialment a tots los que mos llegiu, per als de la nostra época i sobretot... per a Gerard!! Que ja és de la Caldereta!!

Etiquetas:

4 Comments:

At 2/29/2008 9:45 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei bon dia!!!
Bueno, bastant o més aviat molt boirós, sort que és divendres pq això passa en dilluns i uf!!!

Ara no puc vore lo video (estic treballant), però jo tenia una peli de video gravada del parxís!!! i si xalava!! potser encara la trobaria!!
`
Contínuem així en lo bloc que encara que la gent és poc participativa sabem que sí observa!! Felicitats!!!

A tots los corredors/es ànims per diumenge!! Va jesusencs a descansar!!

Molsbes!!!

 
At 2/29/2008 10:50 a. m., Blogger krusty said...

Lo millor x a descansar i agafar forçes seria un bon massatge...jo ho solto...jeje!!!
Algú s'ofereix a massatgear-me??? ;)

Mb7s;)

 
At 2/29/2008 4:38 p. m., Blogger Pingu said...

Felicitats! per tu, i per tu, i tu, també tu i aquell i com no jo, pq som los que som i així esperem ser.

aGuR

 
At 3/03/2008 1:47 p. m., Blogger krusty said...

SOM així!! ni millor ni pitjor!! així!! ;)

Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home