http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Freak NewS

martes, febrero 19, 2008

Freak NewS

Com alguns de vatros sabeu des de fa uns mesos col·laboro de manera regular (com los Corn-Flakes!! que són menjar-te'ls i anar a ...) en un programa de radio: Freak NEws, que s'emet per Radio Delta (107.6 FM) los divendres a partir de les 20:00h de la tarde i hasta les 10 h de la nit. La "putada" és que des de la majoria de llars de per aquí (Jesús, Tortosa, Roquetes...) no s'agafa l'emissora.

Ara teniu l'oportunitat (o lo càstic diví!!) d'escoltar tot lo que diem (en los micros oberts!! lo que diem quan estem "fora" no podreu sentir-ho!! claro!! Atun!! Quetumbapamquetumbaqueteberequetebetere que PAM!). Lo programa va sobre notícies curioses que han passat a tot lo món i que mos han cridat l'atenció per un motiu o altre!!

Us aviso que és un estil d'humor diferent!! Sou lliures!! Si no us agrada no l'escoltesseu!!
Los programes que estan baix de la "tele" podeu guardar-los als vostres ordenadors o dispositius portàtils en format MP3 i podeu sentir-los allà on vulguesseu i quan vulguesseu!! no farà falta tindre un ordenador o connexió a internet per a sentir-nos!! Encara que potser això no serà tan bo!! jeje!!

"ESTEM DINS!!"

Programa 15 (1/02/2008)





Video thumbnail. 8-2-08' 2ª part



i en breu tindrem un blog propi i indepenedent!! Menteniu's atents a les ones hertzianes!!

Etiquetas: , ,

1 Comments:

At 2/19/2008 2:40 p. m., Blogger krusty said...

Quan pugue aniré col·locant (en pegamento que les drogues són massa cars!!!) los programes ordenats al lateral o en algun enllaç per a que puguesseu accedir a tots a la vgdad i de manera ordenada!!

Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home