http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: "LA CASA DELS VIRUS!!"

viernes, febrero 01, 2008

"LA CASA DELS VIRUS!!"

Podria semblar el títol d'una pel·lícula de terror, però es tracta d'un fet verídic que ha passat molt a prop nostre!!
Relaten los més vells del poble, que abans, quan encara la gent se desplaçava en carros o simplement a peu, hi havia una mansió abandonada, maleïda, on antigament havia estat un Hospital de malalts en alguns tipus de virus. En ella, els malalts morien sense pietat i sense fre, per què els metges i infermeres que se'n cuidaven d'ells, utilitzaven els medicaments per al propi ús o per a revendrel's a families adinerades (era una època amb pocs recursos econòmics i sanitaris, tampoc molt diferent d'ara ;) i no els hi emportava gens ni mica que els malalts anessen caent afeblits per la pròpia inèrcia de les malalties sense tractar.
Conta la llegenda que els morts encara no han creuat totalment lo túnel que els porta a l'altra vida (o sigue a la mort) i estos no descansen mai, i menys a l'hivern.

Aquesta és la raó per la qual hi ha tants virus i malalts en la nova construcció ubicada al mateix puesto que l'antic Hospital!! Simplement demanen que se'ls cuide com se mereixien!!

Dita construcció estava situada al costat del barranc de Jesús, al mig del triangle imaginari que formen en l'actualitat la Immaculada, casa Paredes i l'Hort de l'Hereu. O sigue que si passeu per allí aneu en compte de no agafar algun virus de la grip!! Abunden que donen gust!!

Per cert, Accidia (http://infern.blogspot.com/) no pretenc fer-te la competència!! jeje!!

(Dedicat en molt de carinyo a qui ella ja sap!!)

Etiquetas:

7 Comments:

At 2/01/2008 6:29 p. m., Blogger krusty said...

Podreu dormir esta nit!?!?!? jeje!!

MB7s;)

 
At 2/01/2008 6:31 p. m., Blogger krusty said...

x cert, tenim adreça de correu nova (somlosquesom@gmail.com)!! és nova?? o simlpmnt és adreça?? vull dir q si abans no ne teniem i ara ne tenim, és nova?? o l'adjectiu "nova" només se pot utilitzar si substitueix a una altra cosa antiga!?!?
Algun filòleg a la red!?!?

En definitiva, que si voleu enviar-nos fotos, comentaris, videos, lo que vulguesseu (los pernils millor per correu ordinar!!)...somlosquesom@gmail.com

MB7s;)

 
At 2/02/2008 2:36 p. m., Blogger sil said...

a la primera part em pensava k explicaves resident evil... -_-'

en serio hi ha molta gent malalta? llegenda urbana, deliri col·lectiu o estrany fenòmen?

pq, si el tema fos real, i els fantasmes de l'antic hospital reclamen cures i carinyo... com li fas mimitos a un fantasma???

 
At 2/03/2008 6:24 p. m., Blogger Pingu said...

A nit no se si víctima de l’alcohol o si per pròpia voluntat vaig dir-te dos coses, Dr. Krusty, que llegiria el teu conte de por, i així ha estat, i la veritat es que encara em tremolen les cames, jejeejj. I la segona, que tornaria a participar en aquest blog... i així serà a partir de demà.... Si per a la vostra desgracia torna pingu escolta amb més cançons i menys musica o no!!

Agur.

 
At 2/03/2008 10:57 p. m., Blogger Accídia said...

De fet l'hospital va tancar perqué els malalts es van revoltar i van acabar linxant als metges i infermeres. L'ansia i la ràbia fou tan terrible que van acabar devorant-los, es van menjar als que havien de cuidar-los. I no es va acabar aquí la cosa; amb l'extàsi de l'antropofàgia no van adonar-se que els metges i infermeres ja erent tots devorats i es van començar a menjar uns als altres fins que van morir tots.
Però ben fartets.
Per cert, no només podeu agafar la grip... hehehe

 
At 2/04/2008 10:52 a. m., Blogger krusty said...

Sipia,

No he vist "Resident Evil"!! o sigue q, o sóc molt poc original (ja q hi ha una peli semblant!!) o tinc ment de guionista!! encara q llegint lo final més gore (i més interessant!!) d'Accidia me kedo una mica curt!! per algo ell és lo dimoni a les nostres Terres!!

Respecte a la pregunta q formules, si cuides als malalts en carinyo es crea una sinèrgia i una relació molt estreta en los fantasmes que se senten tb ells acaronats i alleugerits del dolor q van patir!!

Pingu, celebrem (sents les trompetes!?!? i veus lo confeti??) la teua tornada!! esperem q sigue x a kedar-te x sempre!!

En breu, informació de l'Ebrebloc i del Carnaval!!

No us allunyesseu del vostre repetidor!!

Mb7s;)

 
At 2/05/2008 12:21 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!

Tranquils k tots los agafo jo!!! je,je!!! i tens raó!! no només es pot agafar la grip jo ho he agafat tot!!!!
Com un fantasma se pot menjar un viu??? no ho entenc??vaya cuentos i històries!!!

Moltsbes!!!

 

Publicar un comentario

<< Home