http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CARNAVAL a la VORA del CANAL!!!

miércoles, enero 30, 2008

CARNAVAL a la VORA del CANAL!!!


Si dissabte pels carrers del nostre poble veeu barrufets gegants, monstres sortits dels pitjors dels vostres malsons, payasos que no fan gràcia, abejes Amayes amb excés d'equipatge, pirates i corsaris, animals varis desbocats o altres éssers indescriptibles, tranquils!! no s'han escapat les bèsties de cap circ ni us heu pres cap tripi!! Simplement és Carnaval a la vora del Canal!!! O sigue que si encara no teniu lo vostre disfraç preparat afanyeu-vos!! Qualsevol cosa serveix!! només cal una miqueta d'imaginació!! Encara que lo nostre molt original no és (però no és cap críticA!!).

Mentres tant, si voleu fer boca o recordar lo que va passar los altres anys, només cal clickar al link de baix!! Hi ha algunes cares MEMORABLES!!! i que serà difícil borrar-les de la meua limitada memòria RAM!!!
FOTOS de CARNAVALS PASSATS:
http://somlosquesom.blogspot.com/search/label/carnaval

I per la tarde cercavila o RuA, amb la Kukuniato Trup i les gralleres i grallers de Jesús!!

1 Comments:

At 1/31/2008 5:37 p. m., Blogger krusty said...

M'han explicat una història de "tamor"!! q va passar a Jesús!! esteu atents i començeu a recollir alls!! per si us apareix algun zombie!!
En breu vos l'explico!! ja q vatros no dieu res...ja parlaré jo!!

Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home