http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: ANEM DE DESPEDIDA!!!

jueves, enero 17, 2008

ANEM DE DESPEDIDA!!!

Encara que ja han passat uns dies, bé més aviat mesos, “más vale tarde que nunca”, aquí està l’entrada promesa sobre la despedida de la Cris.

Sempre m’ha fet gràcia la paraula despedida. Despedida de què? avui en dia penso que no té massa sentit perquè tots fem el mateix abans de casar-mos o després. Simplement és tornar a anar de festa, ja que la majoria de gent que coneixo i he anat de despedida surt de festa habitualment. També és veritat que de despedides n’ hi ha de diferents tipos, la nostra és ben senzilla anar de festa en les amigues i passar-ho bé.

Després de molts dies i molts dubtes a l’hora de fer els preparatius, va sortir molt bé!! Bueno, això penso i crec, no sé quina és la impressió de la novia i de tota la resta de xiques.

La veritat és que la festa per Salou molt bé!!! Soparillo, pubs i festa!!! Bon combinat!! Ah!! I molta gent!!! Una cosa que mos va agobiar una mica eren los “comercials” de l’entrada dels pubs, era un acoso descarat, i més quan veien que eren un petit grup de xiques i de despedida.


Molt bona idea lo de tornar en taxi perquè agraixes no esperar massa quan són les 6:00 del matí!!

Us deleito amb algunes de les fotos!!!I hasta la pròxima!!!


Moltsbes!!!

Etiquetas:

10 Comments:

At 1/17/2008 5:58 p. m., Blogger krusty said...

Bueno...encara q no stik casat pro casi...això q fem lo mateix abans q dp de casats, com a mínim, ho poso molt en dubte!!! Està en quarentena!!
Mb7s;)

 
At 1/18/2008 9:25 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! bon dia!! en quarentena?? lo què o qui?? eh???continuo pensant que se fa lo mateix, sinó què hi ha de diferent (les faenes domèstiques no conten, i això que seria un tema de conflicte)???

Ànim que ja és divendres!!!

Moltsbes!!!

 
At 1/18/2008 10:24 a. m., Anonymous Anónimo said...

Hola!!!
Es la primera vegada que escric en aquest blogg, però per alusions dir que la novia es va emportar més que una bona impressió a la despedida, sé que estava preparada en cariño, i vam xalar molt. Sé que no hi ha res com tenir bones amigues que saben com montar una bona festa.
Sobre la discusió no canvia res...després del matrimoni, no se que dir ja que a la pràctica ha estat casar-me i agafar-me una "gossitis" i molta "mandritis" d'anar de festa...així que tot i que no és obligatori quedar-se a casa, PASSA! Estaria més d'acord en Krusty...(Cuarentena!)
Molts besets srta. Yamabuki i gràcies pel montatge!
Cris.

 
At 1/18/2008 12:38 p. m., Blogger krusty said...

Buenas!!
Primer q res aclarir dubtes sobre la Quarentena!! jo me referia a la teoria!! no a cap persona!! o sigue q jo penso, o la meua teoria, és q no fas lo mateix!! pro com q no està massa treballada és com una teoria en borrador!! q no s'ha d'agafar al peu de la lletra, de moment!! o sigue q està en quarentena!! la teoria!!

Después de pensar-ho molt durant tota la nit, la teoria deixa d'estar en quarentena x esdevindre ja definitiva!! NO SE FA LO MATEIX!!! no dic q sigue millor ni pitjor!! pro és diferent!! Hi ha una frase q mencanta i és tan real com lo mateix Juan Carlos!! "Al casar-se, les dones esperen q los hòmens canviguen, pro no canvien!!! I los hòmens esperen q les dones no canviguen!! pro canvien!!" Mediteu-ho!! és així de cert!! i no me refereixo només, pro tb, a sortir de FestA!! sinó en general!! sinó q opiniguen altres casats o vividors en pecat!!
Espero ansiosament les vostres aclaridores opinions!!

Ah!! x cert, MolT Benvinguda Cris!! akí sempre tindràs un aixopluc i un plat de llenties calentes fetes a foc lent i en molt d'amor!! o sigue q torna kuan vulgues!!
Mb7s;)

 
At 1/18/2008 3:25 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

QUÈ VOL DIR mediteu esta frase??? típica i tòpica!!!no estic gens d'acord!! ja se sap que n'hi ha que no canviaran MAI!!! el que passa és que dp de "l'enamorament" en que tot està emboirat, ve la claror, la llum!!!je,je!!

Cris benvinguda, ara a continuar escrivint que això dóna per a molt!!

Moltsbes!!

 
At 1/18/2008 5:02 p. m., Blogger krusty said...

Bona Tarde Primaveral!! a la primavera la sang s'altera!! Vull Motivació!!! Entrega!!

Mediteu esta frase (la del comentari ameu anterior!!) vol dir: "penseu!!" sembla absurda pro està plena de contingut filosòfic sobre la vida!! és una espècie d'Alquimia!! de pedra roseta o filosofal!! en temps passats molta gent va morir per aconseguir moltíssim menos!! és q m'agrada donar-li transcedència a les coses!! jeje!! O sigue q l'enamorament és una mena de discoteca fosca, en llum tènue, encegadora i intermitent, plena de fum!! i claro!! allí tot són Top-Models!! pro kuan surts d'ella (de la disco!! no de la presumpta Top!!) veus lo sol, la Llum clara i te'n dones compte q la princesa s'ha transformat en granota, no?? seria aixo lo q intentes dir!??!? a partir d'ara me podeu dir lo Sapo Krusty!! De príncep d'Springfield a gripau babau!!

Mb7s;)

 
At 1/18/2008 5:41 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!! pos sí que estàs motivat eh!!!
Més que un lloc és un estat transitori que tot ho transforma!!!je,je!!

Krusty esta conversa la podem tindre en privat pq aquí ningú s'anima a escriure cap comentari, això pot ser perque ho veuen més malament que natros o al contrari.

On surtia lo gripau babau o algo així???serie de dibuixos!! ah!! i baba la vident?? ara no ho recordo!!!

Molsbes!!!

 
At 1/18/2008 6:11 p. m., Blogger krusty said...

Jo en tu tinc en privat tot lo q tu vulgues (comença a semblar un espai cibersexual això!!)!!
Lo Gripau babau me l'he inventat jo buscant un rodolí!! si ja existia ho desconec!! Baba la vident crec q és de Bola de Drac!! no??

I si!! tens raó SrtA!! Ningú escriu!! jo pensava q lo tema antes-después matromoni-unió sentimental podria portar cua i discussió!! pro x a discutir los 2 ja ho fem mentres fessem lo sopar!! o una altra cosa!!! no?? jeje!!

Agafeu la tovallola si aneu a la platja este finde!!

Mb7s;)

 
At 1/20/2008 8:47 p. m., Blogger Nuriaka said...

oleeeeeeeeeeeeeeeeeees!!!!
no conec a qui es casa ni res, però buenus jo amb la meva tònica d'anar fent el xafarder pel blog més wapu de les contrades d'allà baix (des de la perspectiva de la plana de vic clar ;)
tot bé xikets????
un petonxeteeeee

 
At 1/20/2008 9:09 p. m., Blogger krusty said...

Ni falta q fa q les conegues!! ara q no no mos senten: són mala gent!!! jeje!!!
Bueno, no tan dolentes com Hanibal Lecter a Halloween, pro casi!! jeje!!

X akí tot molt normal!! encara no he pogut provar los nous donuts!! pro tot arribarà!! menos l'Ave a BCN!!! jeje!!

Cuideu's!! records a Gui!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home