http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: QUE LA SORT NOS ACOMPANYE....!!!!

viernes, diciembre 21, 2007

QUE LA SORT NOS ACOMPANYE....!!!!

....i sinó que tinguessem salut i amor!!! que seria una mica lo consol dels pobres!! Però per a que vols tot l'or de les mines del Rey Salomó sinó pots gaudir-lo en salut i en la gent que més estimes?!?!??? jo sé la resposta: PER A RES!!! Però si tens les 3 coses que hi ha a la vida (com deia aquella cançó:" 3 cosas hay en la vida: salud, dinero y amor!! El que tenga las 3 cosas, que le de gracias a Dios") ja seria l'hòstia!!

O sigue, que si no mos toca (cosa més probable!!) penseu que los diners no és lo més important!! i que estos no donen la Felicitat!! Colla de materialistes!! però si que la pots comprar....o no!! SEgur que no!!!

I esteu atents als vostres ordenadors amb desconnexió perifèrica sense banda amplA, però connectats a la CIA i a la KGB per "escuches" il·legals....per què tindreu una Felicitació de NADAL plena d'AMOR (i no vol dir que haigue anat a la "Resi" i m'haigue emportat a Guillermo!!) i una visió dubtosa d'aquests dies en un post-posterior, valga la redundància!!!

Etiquetas:

1 Comments:

At 12/22/2007 9:21 p. m., Blogger krusty said...

Bueno, la sort x este carrer no mos ha acompanyat massa!! anava detràs!! o davant!! no sé!! millor x l'esquerra!!! a l'altra banda del riu!!! mos hem mirat pro a preferit travessar lo pont!! De totes maneres, Felicitats a tots los q los ha tocat lo 5è premi!! m'hagués agradat més q la gnt me felicités a mi!! pro tb més val felicitar a gent coneguda q no fer-ho!!!! no?? a més sempre pot caure algo!!! jeje!!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home