http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: DIADA 7 CERVELLS 2007

miércoles, noviembre 28, 2007

DIADA 7 CERVELLS 2007

Fa un parell de setmanes vam celebrar la clàssica Diada 7cervellenca per donar per concluida la temporada de correfocs i festejos vàrios!! Com no, va ser al de Mur!! Fill de l'etern massatgista del Barça!!

Lo dia abans es va celebrar l'Assamblea general de compromisaris. Les notícies més destacades podrien ser l'elaboració d'un nou drac (com Déu manà!!! "Estoy anclaaaaaaado en un bar!!) i, sobretot, la malaurada, però anunciada mort de les funcions guvernamentals del nostre estimat "Presi"!! Total!! Que plega!!! I ara s'obre una etapa fosca amb una dura guerra de successió per pujar al tro dels 7 Regnes en el rerafons!! Bueno, de fet serà al contrari per què ningú vol assumir este important i sacrificat, però a la vegada gratificant, càrrec, i menos després de la gran tasca realitzada per "Maixens"!! L'Ombra de Ricard és allargada!!!

Però de moment un video de retrobada!! Ja tenia mono (dixa tranquil·la a Chita!!! torna aquí!!!) tant de temps sense fer-ne cap!!

I no us moguesseu del costat dels vostres radiadors d'oli rovellats per que la publicació del pròxim video està apunt de caure en parapent foradat!! AL TANTO!!



REcordeu que va passar a la Diada del 2006??? pos feu memòria akí!!!

I a la resta de correfocs?? Vídeos 7 Cervells!!

Totes les entrades 7Cervells del BloG!!

Etiquetas: