http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: II TROBADA SOLIDÀRIA de QUADS per la MARATÓ de TV3

martes, noviembre 27, 2007

II TROBADA SOLIDÀRIA de QUADS per la MARATÓ de TV3


II TROBADA SOLIDÀRIA DE QUADS I MOTOS PER LA MARATÓ DE TV 3

L’associació cultural 7 cervells de Jesús amb col.laboració amb la EMD de Jesús, organitzen el proper diumenge dia 2 de desembre la II trobada solidària de quads i motos per tal col.laborar amb la marató de TV3. Aquest acte està enmarcat dins d’una programació d’activitats realitzades per totes les entitats del poble amb la intenció de solidaritzar-se amb la marató.

Enguany s’espera la participació de més de 100 motos i quads. Les inscripcions començaran a les 08:00 a la pèrgola del pati de la Inmaculada. La sortida serà a les 09:00 del mateix lloc. Durant el matí s’oferirà un esmorzar i obsequis a tots els participants.

Una de les novetats més importants de l’acte es la presència de destacades personalitats del món del motor, entre les que podrem trobar a:

Gerard Farrés ( REPSOL – KTM ) CAMPIÓ D’ESPANYA DE RAIDS 2007

Isidre estrada ( AUSIÓ MOTOS ) CAMPIÓ D’ESPANYA DE RAIDS EN CATEGORIA QUADS 2007.

José Manuel Pellicer ( Team PROFILTEK BURN ) CAMPIÓ D’ESPANYA DE RAIDS 2006 I PARTICIPANT DEL LISBOA DAKAR EN REPETIDES OCASIONS

J. Manuel Gonzalez ( pedregà ) GUANYADOR DEL DAKAR 2006 EN CATEGORIA QUADS

Arturo Altadill ( altadill@racing ) PILOT LOCAL I SOTS-CAMPIÓ D’ESPANYA DE RAIDS 2007.

PÀGINA WEB OFICIAL MARATÓ TV3



Notícies "Maratonianes" d'anys anteriors: Clickeu sobre els links!!

Trobada quads any anterior

Marató 2006

Marató 2005, amb el Pare Jonhy (per cert, que se n'ha fet??)

Matrató 2005 (2)

Etiquetas:

4 Comments:

At 11/29/2007 6:58 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

segurament k el padre jony tmb estarà aquest any. A presentat nou disc i esta de promo!

 
At 11/29/2007 7:00 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

x cert, te pillo l'article xa k tmb stige informada la penya que entre al bloc del programa. Com k tmb formes part de l'ekip direm k no es un furt, sino un...algo ajaj

 
At 12/01/2007 1:16 p. m., Blogger krusty said...

Quien roba a un ladrón....jo tb l'"he robat"!! jeje!! no vaig pensar de posar-ho a l'entrada pro la nota informativa és gentilesa de Mr.Logística Victor "lo de la Farmàcia"!!! Aprofitem x agrair-li!!
Mb7s;)

 
At 12/03/2007 6:13 p. m., Blogger krusty said...

Ahir vam poder gaudir d'un gran ambient festiu en més de 150 "persones" (alguns + q altres!!) motoritzades!!! en breu un reportatge fotogràfic i crònica de la marxa solidària!! no us desengantxesseu les orelles de la vostra nevera a energia eòlica!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home