http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: LES FESTES TOQUEN A LA FI (paga la FI!!)

viernes, agosto 03, 2007

LES FESTES TOQUEN A LA FI (paga la FI!!)

Les Festes no són més que un joc!! una distracció!! un passatemps (passa temps. Passa!! que voràs lo piset!!)!! on la gent se relaciona (alguns més profundament que los altres!!), xala, riu, agafa algun que altre disgust, algun que altre venedors de cupons, parla, comparteixen vivències i menjades, se cansa, descansa... !! Però... com tot joc té unes regles i uns assistents o àrbitres que vetllen per a que lo joc se desenvolupe dins les normes i paràmetres establerts!! I aquesta gent és tota la Comissió de Festes i tots los voluntaris que durant la setmana de Festes, i la prèvia!!, per tal de que tots los complements i utensilis estiguen preparats per al joc en sí, treballen de valent per a que tots puguessem disfrutar d'ella!! Per això, aquest reconeixement públic!!

I com tot joc, té un principi i un final!! L'inici pròpiament dit el vam realitzar espectacularment els 7 Cervells en una cèrcavila abarrotada d'espectadors, llum, color, música i d'uns principiants d'actors que vam actuar com autèntics veterans de la faràndula!! Los més agosarats nos vam comparar amb los Comediants!! Personalment crec que és una exageració, evidentment!!, però no negaré que s'agraeix, que fa certa gràcia i que dóna optimisme per encarar nous reptes i que pugues descansar en la tranquil·litat que comporta la feina ben feta (Fem-ho Bé!!)!!

En pròximes entrades podreu gaudir d'algunes de les fotos d'aquella nit inoblidable per a tots los ebrencs en general i per als jesusencs en particular!!

També hi hauran fotos del concurs de retalladors, de la festa hawaïana, de la paella, de la batucada, de les carroçes, de les nits...o sigue que no dixesseu de sintonitzar-nos a través dels vostres transistors portàtils sense piles en les antenes doblegades!! Perquè queda molt i molt per mostrar-vos!!!

Etiquetas: ,

5 Comments:

At 8/03/2007 9:58 p. m., Anonymous Anónimo said...

SOm uns Fans: que passa Pere que ja no poses video??? això ja no és lo que era!!! des de que tens piset i el pintes ja no tens temps per a natros.

 
At 8/04/2007 6:00 p. m., Blogger krusty said...

Gràcies Fans Taronja!!! lo fet de no posar videos és que no tinc la tecnologia disponible!!!! abans ho feia, ara q no mos sent ningú!!, desde l'ordenador de la faena q era modern i potentet!! pro ara en lo q tink a casa, q va en pedals i a veles de les de vent!!, no tinc prou capacitat x fer videos ni descarregar les fotos i stik molt limitat!!!
En això aprofito x demanar al club de fans llimona q si voleu vore videos fesseu una recol·lecta x a la compra d'1 ordenador nou!!! i sinó paciència!!! q potser tot se farà....
Mb7s;)

 
At 8/05/2007 9:19 p. m., Anonymous Anónimo said...

va pere q ya sabem q vas mol atareat ultimament. q me penso q fas mes vida al costat dl barranc q no pas a casa teua

 
At 8/06/2007 12:24 p. m., Blogger sil said...

ei, k les festes del meu poble tb són molt maques i lluïdes, oju al cantu! i quin castell de fooooocs, oooohhhh...

;-)

(però no tenim carrosses, snif)

 
At 8/06/2007 4:34 p. m., Blogger krusty said...

Tens raó anònim!!! entre oliveres i barrancs estik poc x casa!!! jeje!!
sipia!!! com va!?!!?? natros tb tenim focs d'artifici!!!encara qres a vore en los de Penyíscola!! jeje!!!! i carroçes!!! tb voreu les fotos!! pronte!!!
No vos animeu a la recol·lecta!!! dp no vos keixesseu si no hi ha videos!!! jeje!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home