http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Aquesta setmana pingu escolta...(35)

jueves, junio 07, 2007

Aquesta setmana pingu escolta...(35)

Arriba l’estiu i tornen els festivals i tots pensareu... (SONAR, Primavera Sound, Senglar Rock, FIB...) però NO!!! No vaig per aquí, em decantaré per un altre tipus de festival, els festivals de JAZZ!! (Vitoria-Gasteiz, San Sebastià, Terrassa i com no Tortosa, jeje.). Doncs continuant per aquest sendero (que no luminoso), i com encara no se qui anirà al festival de Tortosa,... aquesta setmana escolto Brad Mehldau (que actua en el de Sant Sebastià).

Mehldau neix a Florida l’any 1970, i de molt petit comença a tocar lo piano, i una cosa va du a l’altra... i mira ja està fet un crack.
Podria enrotllar-me, però no ho faré (primer que no ho llegireu i segon perquè no en tinc ganes o sigue que...)

Exit MusicUntitledWeb: http://www.bradmehldau.com/

Etiquetas:

1 Comments:

At 6/07/2007 3:46 p. m., Blogger krusty said...

Buenas!! Pingu!! abns mos hem vist!! ha sigut un cruçe de trens!! jeje!!veig q los 2 stem liats!! a vore si les fèmines agafem lo relleu!! a hi ha alguna q ara ja té més tmps lliure!! ah senyoreta...!?!?? jeje!!
Vaya video del youtube més raro, no!?? va passant d'1 a altre!! no ho havia vist mai!! la música stà b!! pro en plan tranki, de fondo, en un soparet en bon vi i bona companyia (sobretot!!), ara x anar a un concert...sóc més d'1 altre stil!! pro stà b!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home