http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: SÓC AUTÒNOM!! que no autòmata!!!

jueves, mayo 31, 2007

SÓC AUTÒNOM!! que no autòmata!!!

A partir del divendres 1 de juny sóc autònom!! Què vol dir això!?!?? que després de varios mesos buscant currele ja tinc faena!! I abans que ningú pugue fer suposicions errònies, no tenen res a vore en lo que va passar diumenge passat!!
Seré Tècnic en Control, Alerta i evaluació de la mosca de l'oliva (Bactrocera oleae), Red Dacus. No és la faena de la meua vida, sobretot per que només durarà 6 mesos, però crec que m'agradarà!! La faena depen indirectament del Ministerio de Agricultura i és del grup semi-privat Tragsa-tragsatec, i per això lo parell de viatges efectuats a la capital del Reino (queda pendent una comparació Madrid-Barcelona).
Aquesta consiteix en anar per vàries finques, recollint mostres d'olives i les mosques caçades en les trampes, que prèviament hem posat i renovat setmanalment!! Després, s'han d'analitzar, fer lo recompte de mascles i femelles i contar los ous de les mosques al laboratori!!
Per a què se fa això?!?!? Després mitjançant càlculs i índexs sabem quan el tractament és més eficient i la quantitat a utilitzar!! D'aquesta manera s'evita el tractament amb pesticida indiscriminat i s'adeqüa a les circumstàncies reals!! Se redueixen recursos i s'afecta menos al medi ambient!! I tot per a que les nostres olives siguin de més qualitat i hi hagi més producció!! Seré útil, no!??!? Posaré lo meu granet d'arena per als nostres olis, olives, pagesos i camp!!

A grans trets (Pinyau!! Pinyau!!) això seria lo que faré!!

O sigue que me'n vaig al camp en los pagesos i a "passejar" en un gorret de palla!! Ja tinc ganes de sortir del treball de les 4 parets al que estava acostumat i respirar l'aire lliure i net de les nostres Terres!!!
Ja us aniré informant de com van les coses!! I si tardo molt a donar senyals de vida...és que m'he perdut per alguna finca i no sé tornar!!!

Etiquetas: ,

13 Comments:

At 5/31/2007 2:06 p. m., Blogger El Far Grup & Oversound said...

molt b! ja portaras tu les birres esta tarde jejejejej.
i això ho fareu en feromones, no?
Salut!

 
At 5/31/2007 2:24 p. m., Blogger krusty said...

No i si!! jeje!!
Avui no me va B portar-ls xq abns he de fer un parell de coses...i a més encara no he comnçat!! jeje!! La 7mna q ve d'acord!!!

i Si!! hi ha 2 tipos de trampes!! una en una substància sucrosa i l'altra en feromones!! dolçet i sexual!! això mos atrau a tots!! i no només als insectes!! S'havia pensat una altra possibilitat: en MerdA!! q tb atreu molt a les mosques!! pro se veu q los 1rs tècnics se van revoltar i van ocupar plaçes i carrers, sortint a la vaga, xq la manipulació no era massa neta!! més aviat era engantxosa i pringosa!! i dp claro, havies d'agafar lo volant x a conduir i kedaven troçets, i lo cotxe en una oloreta...no precisament de pins...Total!! q al final ho van desestimar!! X sort!!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 6/01/2007 9:50 p. m., Blogger Unknown said...

Te paguen per caçar mosques i fer-los -hi marraneries... és lo somni de qualsevol xiquet de 6 anys...
Miyagi ho feia per afició amb bastonets xinesos (Karate kid...)

Per cert les històries del meu blog són.... hehehe a vatros vos ho diré!

 
At 6/05/2007 11:20 p. m., Blogger krusty said...

Accidia, alguns creuen q la meua maduresa mental correspon a la d'1 xiket de 3 anys...o sigue q faig coses q stan x damunt de les meues possibilitats!!
Miyagi era un crack!! jo les enganyo cruelmnt amb menjar i sexe!! com tb mos passa a natros!!

Per cert!! lo de les teues històries...si són recollides: bona faena!! Si són inventades: encara més bona faena i ´més felicitacions!! són "super-ways"!!
Mb7s;)

 
At 6/07/2007 9:18 a. m., Blogger feréstec said...

ec Krusty, menys xaxara i més fotos i reportatge de la festa de dissabte!

volem una boda com 10 mana!

 
At 6/07/2007 12:11 p. m., Anonymous Anónimo said...

excusatio non petita acusatio manifesta!!! no te res a veure amb el que va passar diumenge??? jajajaja
com si no ho sabèssim ja!

 
At 6/07/2007 3:38 p. m., Blogger krusty said...

Ferestec!! tnk 2 problemes!! bueno...relacionats en lo blog!! claro!!! un és tècnic!! tema descarregar fotos!! tnk un ordenador q va en pedals i veles (Beee!! Beeee!!) l'altre és temporal!! xq tnk poc temps!! i x ls finkes no hi ha wifi!! jeje!!
Quan la conjunció astral face q estos 2 handicaps desaparesquen totalmnt, o se reduisquen a la mínima expressió, tindrem les fotos dl dissabte!! fins llavons...feu l'onanisme!!

Anònim, estava tot preparat!! va ser qüestió d'hores formalitzar los papers i treballar al camp de sol a sol!! bueno..no és tan dur!! pro molt cansat i res a vore en les oficines en aire condicionat!!
Quan sigue ministre d'agricultura ja tindré lo meu divàn!!!

Mb7s;)

 
At 6/08/2007 1:50 p. m., Blogger Pingu said...

Enhorabona!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!veig q lo tema MOSQUES ja esta en marxa!!!!!!!!!!!!!!

encara q havia sentit un altre tipus de rumors!!!! coses meves!!!

agur.

PD; STA tarda et trucaré.

 
At 6/08/2007 4:12 p. m., Blogger krusty said...

A lo Raffaella: "Son rumores!!! Rumnoreeees!!! rumoreeeees!!"
no sé de q vas!! (sona molt borde llegit així!! jeje!!)
Truca'm!! pro no t'asseguro q te conteste...jeje!!
MB7s;)

 
At 6/08/2007 10:18 p. m., Blogger Nuriaka said...

ueeeeeeeeeeeis!!!! que caçant mosques estil KarateKid enmig d'oliveres no tens cobertura???? Com va tot???? ;)
Molts records i molts b7ts que dieu per aki baix jeje

 
At 6/11/2007 8:11 p. m., Blogger Santi said...

hooooooooolaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

 
At 6/13/2007 4:17 p. m., Blogger krusty said...

Buenas!! kines mosketes més xules!! stan tunejades!! ullets verdets, l'escudete de marfil...són monetes!! són moskes!! no mones!! pro així wapetes!! pro dakí 1s 7manes ja no les trobaré tant...jeje!
Mb7s,)

 
At 8/27/2007 11:11 p. m., Anonymous Anónimo said...

pos no se k parles les moskes tambe van a les patakes

 

Publicar un comentario

<< Home