http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: Esquerra o dreta??

miércoles, junio 27, 2007

Esquerra o dreta??

Aquesta és la meua primera entrada al blog i per això la dedico a aquest tema que molta gent deu desconèixer però que realment tinc present cada dia.

Vaig néixer sent esquerrana, no pretén ser una entrada de política ni per donar informació sobre el tema de la lateralitat.
Simplement és per donar-vos a conèixer els petits o grans problemes amb que ens trobem cada dia i als quals ja ens hem acostumat, o almenys jo ja m'he acostumat!
No sóc la única a la família, la veritat és que ens som uns quants esquerrans.

Des de ben menuda els problemes amb diferents productes o utensilis diaris són presents:

Les tisores, no podia ni puc tallar bé i t'acabes fent mal perquè no pots tallar. Ara amb casi 30 m'he comprat les meues primeres tisores per a esquerrans i vaya descobriment!!! Això és tallar bé i sense fer-me mal!!!!

Heu pensat que escriure en punta-fina és una suplici!! deixo tot lo full brut. Les anelles de les llibretes. Els ganivets que tenen el tall només a un costat,... uf no pots tallar bé! I allò que servix per tallar les carlotes o les patates,... tampoc ho podem utilitzar. Els obridors de llauna, que no hi ha manera d'obrir una llauna que no sigue d'apertura fàcil amb el típic obridor de tota la vida. Les culleres en forma per donar “la papilla” als xiquets/es menuts, impossible!!

Les "super" taula-cadira de l'Institut i la Universitat, acabava en una mal d'esquena el dia que havia de prendre molts apunts o tenia examen. I podria dir moltes més coses que utilitzem diàriament.

La veritat és que al final t'acostumes a utilitzar coses per a dretans amb l'esquerra o amb la dreta. Així és el cas del ratolí de l'ordinador, o el rellotge,... i més que ara mateix dec oblidar.

Mai he anat a una botiga que venguin productes variats per a esquerrans i la veritat és que m'agradaria, únicament a una ganiveteria de Barcelona on vaig trobar les tisores. O sigue que si algú n'ha visitat alguna ja m'informarà!

Podria continuar escrivint més coses però tampoc és qüestió de que és faci llarg. I com sempre diuen Pingu i Krusty no és quüestió de fer-ho llarg que poca gent ho llegeix tot. Només dir-vos que fins i tot tenim un dia per al esquerrans, el 13 d'agost!!

Aquí poso vàries pàgines que he trobat:


Etiquetas:

12 Comments:

At 6/27/2007 9:02 p. m., Blogger Pingu said...

OSSSSTIII!!!!!!!!!!!!! SRTA. !!!!!!!!! enhorabona pel teu bateig.

agur.

 
At 6/27/2007 11:25 p. m., Anonymous Anónimo said...

hola holita:
ostia si si tota la familia casi sou esquerrans pero un és algo invertit eh,pk escriu en leskerra per xuta la pilota de futbol en la dreta eh, no u te cla ell, jeje!
molt be noi, trukarem al senyor flanders i li demanrem una ayudita que ell te una botiga
au
salut

 
At 6/28/2007 12:19 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! pos la botiga de Flanders tenia de tot i això que 1r no acabava de funciona, però era per culpa de Homer,no??Ara dp el va ajudar!!

Sí, Casetes casi tota la família, bueno tota la descendència!!je,je!!

Pingu, gràcies!!! ja m'he estrenat!!!

Moltsbes!!!

 
At 6/28/2007 12:25 p. m., Blogger Unknown said...

UAHLAAAA!!!! A PARTIR D'ARA EM SOLIDARITZO EN TOTS LOS ESQUERRANS I SOBRETOT EN LES ESQUERRANES: SI NECESSITEU AJUDA I TENIU VALOR DE DEMANAR-ME-LA (PQ SÓC DRETÀ PERÒ ESTREMADAMENT PATO!!) JA SABEU, ESTIC AL VOSTRE SERVEI!!!!

AGUR QUE JA FALTA MENOS PER AL FINDE!!!

 
At 6/28/2007 12:51 p. m., Anonymous Anónimo said...

a vore, qui és flanders i qui és homer?
pos la veritat és que mos acostumem a fer moltes coses en la dreta, no és que no ho tinguessem clar housetes, pero es que lo monopoli esta així de fotut, però ressistirem!!!!!!!!!!!!!!
Aupa los esquerrans!!!!!!!

 
At 6/28/2007 1:12 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei David jo sí que necessito teua ajuda pq sinó me gelaré!!! je,je!! de fred, que tens la meua jaqueta!! je,je!!

Ei Albafalda, Flanders i Homer és de la serie los Simpson!!!
Hi ha molt de monopoli, es que estos dretans!!!

Moltsbes!!!

 
At 6/28/2007 4:53 p. m., Blogger krusty said...

FELICITATS SRTA!! has perdut la virginitat!! en kuant a la publicació a 1 blog!! o mos has fet lo salt en 1 altre blog?!?!? això seria una punyalada difícil de superar!!!
ALbafalda!!! q tu no mires ls Simpsons!?!? q tankes los ulls kuan los fan?!?!? si tota la família ho mira!!!!
Jo sóc dretà pro xuto en l'esquerra!! tinc la lateralitat mig confosa!! encara q tb hi ha gent q diu q tinc altres tendències confoses!! vaya!! q tnk certs ramalaços!!
respecte al tema serio, suposo q si no tens més remei és qüestió d'acostumbrar-se!! i en la pràctica se poden fer en les 2 mans!! a q si nois?!?!?
Srta, a vore!! q és això de demanar calor a un cos alié a la meua persona!??!? mira q t'amago les estisores d'esquerrans!!!! jaja!!
Ara ja només falta scriure david Coper!! va animat!! q sé q t'aburrixes molt a la faena!!!! jeje!!
MB7s;)

 
At 6/28/2007 9:29 p. m., Blogger Nuriaka said...

uooola
(res, només volia saludar ;)

 
At 6/29/2007 1:01 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!! ànimo que ja és finde!!! i vacances!!!!! yupi!!!!!

bueno, no del tot que la setmana que ve encara treballo i molt intensament!!! Activitats físiques al medi natural, una nova experiència!! a vore que tal!!

Krusty!! sense comentaris,... Tb ne se d'amagar coses jo!!!

Molsbes!!

 
At 6/29/2007 1:08 p. m., Blogger krusty said...

Tenim una relació infantil!! Juguem a "Fet i amagar"!! a vore si mos amaguem tant q no mos trobem....

MB7s;)

 
At 7/05/2007 9:22 a. m., Blogger krusty said...

Ei?!?!? q hi ha algú!?!?? o esteu aguardant forces x a Festes!?!?!?
Mb7s;)

 
At 12/07/2007 9:08 p. m., Blogger P&Ju said...

EIs!
Jo tamb sok eskerrana i... francament... Magrada xo... la nostra societat ens margina.. TOT X DRETANS! i penso que aixo s mul ingust xk els eskerrans tmb tenim dret a viure.. i cada vegada ni ha més.. aurien d fer algun llok on venguessin material x eskerrans... com tisores, ganivets, etc.
VISKA ELS ESKERRANS!!!

 

Publicar un comentario

<< Home