http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: EL CLUB de KRUSTY (II): "ANAR A NORRIS!!"

viernes, junio 22, 2007

EL CLUB de KRUSTY (II): "ANAR A NORRIS!!"

Per tots és sabut que quant alguna cosa no ha sortit com esperàvem, és a dir, que ha sortit malament, o com una puta merda, parlant en cristià (els musulmans dirien parlant en àrab?? Però això seria una altra pregunta!! "una pregunta lleva a la otra!", com Nescafé!!) diem que se n’ha anat a Norris!! Però….on està Norris?? (i no me refereixo a Audi A6, antic jugador de bàsket del BCN!! ni a Chuk, que no és Chuky: el múñeco diabólico!!). És un lloc ideològic com lo Paradís?? L’Infern o el Purgatori?? O el País de Nunca Jamás?? Sigui com sigui deu ser un puesto molt dolent perquè quan passa alguna desgràcia, alguna tasca realitzada s’ha perdut, o s’ha esfumat se’n va a Norris!! Seria com lo Bronx laboral?? És la capital (Norris D.F.) d’un païs fronterer amb Tasmània?? Que seria Tas....putejat?? O per si sol és una nació?? República Federal de Norris. Norria, els païs dels desgraciats!!! I la gran pregunta….de quants habitants estariem parlant?? Jo no sé si té molta població autòctona (ho hauriem de buscar al Google!!) No sé si la té!!! Però de flux migratori….buf!!! tothom se’n va a Norris!! I les seves aduanes permeten el pas de tanta mercancia?? No està prohibit el contrabant?? No tenen límit de paquets de contrabant?? Ni d’alcohol?? Ni de faena inutilitzable?? Quan te veuen arribar deuen pensar: "Au!! Un altre desgraciat que està de mala llet per culpa del seu jefe!!" I en aquest indret deuen tenir el percentatge de població més elevat amb depressions, retortijons crònics, suicidis laborals repetitius, insomnis, (Marilyns) malsons…

Etimològicament pot ser que provingue del llatí. Significaria anar a no res (=enlloc). Norris/Norri/No res/ = seria l’evolució lògica. Algun filòleg a la sala que mos pugue ajudar!??!?

Sigui on sigui, on d'on provingue, jo no vull anar!! No és un lloc turístic!! Norris té alguna atracció, monument, castell, alacantarillat públic o privat remarcable, turisme sexual, platges??? Quantes agències de viatges heu vist que facin ofertes especials per a Norris?? "Tijeretazo!", "2x1", "Gran Oferta! BCN-Norris!" "últimes vacants!". NO!! Allí i vas sense comprar bitllet amb antelació!! No t’ho esperes i….PAM!!! ja estàs allí!!! Ah!! Entre els norrians!! (Que d’on no nirrià no ni raja!!) o potser són norrencs. Que és com dir No Res!! Que al fi i al cap és en lo que ha quedat tantes hores malgastades en aquell estúpid informe que no ha servit per res!!
Jo prefereixo anar de vacances, ni que sigue a Penyíscola!! Que té platja!! O a Andorra (El país dels Pririneus!!) i lo sucre va molt barato!! I com diu la dita "A ningú li amarga un dolç!" i ens faran falta molts kg de sucre per endolcir l’amargura d’una feina anada a Norris!!

Etiquetas:

9 Comments:

At 6/23/2007 10:35 a. m., Blogger Jobove - Reus said...

Tengo una novia en Bilbao que folla de lao
Tengo una novia en Oviedo que folla de miedo

 
At 6/23/2007 4:53 p. m., Anonymous Anónimo said...

eik esta vegada no fotre cap comentari house de housetes pk no vull lios en coper pero...
jejej
bona revetlla

 
At 6/25/2007 3:45 p. m., Blogger Unknown said...

Krusty cóm patines matxo!!! Hauries de reduïr el consum d'alcohol pq començo a vore q t'afecta greument!!!!

Housetes, ja sé q t'imposo molt de respecte (com a tothom claro!!) però no voldria tallar-te la teua llibertat d'expressió: avant home, critica, critica,...

 
At 6/26/2007 11:11 p. m., Blogger Nuriaka said...

només és l'etOH? jeje

 
At 6/27/2007 11:06 a. m., Blogger krusty said...

Tinc la nòvia de Jesús q kuan me folla me dixa fus!!
x seguir en les rimes consonants!!
Ma de maria, mos coneixem!?? algú conec de Reus, pro no sé....
Buenas!! 1r q res educació!!
Mb7s;)

 
At 6/27/2007 11:09 a. m., Blogger krusty said...

X cert!! davant lo passotisme (obligat!!) mostrat x Pingu i un servidor s'avecinent (alucina vecina!!) novetats!!
No us despegueu del vostre transistor preferit!!.....
Mb7s;)

 
At 6/27/2007 3:07 p. m., Anonymous Anónimo said...

escolta actualiza ja tio k tinc ganes de fotre jaleo ja!
au salut

 
At 6/27/2007 5:07 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! ai kina emoció!! bueno allà va!! je,je!!

Eik!! Krusty!! a vore si mos afinem en los rodolins eh!!!

Moltsbes!!!

 
At 6/28/2007 4:40 p. m., Blogger krusty said...

Menos rodolins
i més cap a dins!!
t'agrada ste?!?!?
Casetes!!! són collitons!!!!!!!!! actualitza tu 1r les flautes i caçoles!!!!
Sort q a partir d'ara tindrem ajuda....
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home