http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: El CLUB de KRUSTY (I): "COL·LONITZADORS!!"

viernes, junio 15, 2007

El CLUB de KRUSTY (I): "COL·LONITZADORS!!"

vIST que últimament tinc poc temps per crear entrades noves, us presentaré uns monòlegs fets en les meues solitàries nits barcelonines. La gran majoria no els ha llegit ningú, o sigue que no sé si us agradaran!! Aquí va la 1ra!! si vos va bé n'hi han 5 ó 6 més!! ja me direu que penseu!! i tranquils!! no dixaré de parlar a ningú per comentaris negatius!! jeje!!


"L’altre dia a les acaballes de dinar amb els amics de la feina sen’s va plantejar un dubte (que raro!!). Al principi semblava una tonteria més de les meues, sense sentit. Però a l’analitzar-ho detalladament i detinguda la qüestió ja no va ser tan trivial. El nom de col·lonitzar prové perquè el primer va ser el tortosí Cristòbal Colon?? Colón que va fer?? Col·lonitzar!! I formà col·lònies, però no les d’olor. Tampoc hem de confonder amb els calvistes, que no són els que porten Calvin klein!! Ni los del discovery Channel són los que porten Channel número….infinit!! Jean Paul Voltaire tampoc era cap filòsof francés que promogué la revolució del proletariat contra la monarquia. No deia "Igualtat, fraternitat i llibertat!!". Com anàvem dient, parlem de Cristòbal Colon el de les Terres expropiades, com el de les Gavarres. Els que vingueren eren colons, perquè?? Perquè tots passaven davant dels altres, avançant-se i sense mantindre l’ordre jeràrquic d’arribada establert. Foren els primers en col·lar-se, que no de col·locar-se!! Això ja venia de molts anys enrera!! Els primats ja esnifaven fulles d’albaca i d’eucaliptus!! Per això van tardar tant a aconseguir ser bípedes, necessitaven constantment punts d’apoyos suplemtaris!! Ens tornem a desviar del tema central! Els primers en arribar eren colons, perque el primer de tots era Cristobal Colon. Si el primer comquistador hagués estat Pizarro, llavons tindriem "pizarres". I ja m’imagino al rei de Portugal interessant-se per la seua situació: -"Quantes Pizarres hem fet avui??". – "Cap monarca. Els indígens són analfabets!". I enlloc de col·lonitzar, s’hauria "Pizzarritzat", que nos eria fer pizzes!! I la nova població seria Pizarrons, que no serien pizzares de 4x4m.!!!
I si el primer hagués estat Vasco de Gama?? Els nouvinguts serien gamarusos?? (que segur que també n’hi ha!!)"

Etiquetas:

11 Comments:

At 6/17/2007 5:54 p. m., Anonymous Anónimo said...

ek avore colonitzar no be de colon xavalin
colon es molt posterior als romans
i els romans tots sabem( tu potse no) que son un poble colonitzador
o sea no be de colon a tot cas be dels romans que ja buscaras la paraula.
au xatin salut

 
At 6/18/2007 3:50 p. m., Anonymous Anónimo said...

Eic Krusty,
He de dir que te raó Casetes. Colonitzar vé del llatí colonus(sembrador). Lo de Colon és una punyetera casualitat de la història. Documentat millor pq sino tens q aguantar torracollons com Casetes q estan a la que salta(és en carinyo Casetes!!!!)

Agur companys!!! Ánimo que ja casi és findesemana!!!!

 
At 6/18/2007 6:23 p. m., Blogger Pingu said...

JUAS, JUAS!!! ja trobava a faltar els teus monòlegs!!! Son com el club de la comèdia però a la jesusenca!!! Trobo que ho hauries d’introduir com un entrada setmanal o trimestral o mensual o bimensual o semestral o anual o... “AQUESTA SETMANA PINGU ESCOLTA” i “LO CLUB DE KRUSTY”, la veritat veig molt criticon SOLT!! Jejejej, no vos enfadeu Casetes i Coper!!

 
At 6/18/2007 7:16 p. m., Blogger krusty said...

Eics!! al ppi faig una pregunta!!! o sigue q ja demostro la meua ignorància i demano l'ajuda dl públic!!
Casetes!! tant de manar als xikets te trau de polleguera!! x cert!! sabeu d'on ve lo refrany "Salir de quicio"?!?!? jo si!! ...jeje!! busqueu-ho li lo la en!!!
Pingu!! tranki q ne tinc +!! no sé si pitjors o millors!! pro stan!! Coper!! això ho sabies, lo de "sembradors" o tho ha dit lo Google!?!?? ;) Ja sabeu!! a sembrar, a sembrar x a después recollir!!! i s'ha de recol·lectar kuan sigue lo momnt adequat!! ni massa pronte ni massa tard!!
MB7s;)

 
At 6/18/2007 8:00 p. m., Anonymous Anónimo said...

Krusty, m'indigna la teua pregunta!!!! evidentment m'he documentat via Google!!!!!!

Pingu, estàs demanant + monòlegs??? Estàs LOCO o què jeje???? (És broma Krusty, canya en los monòlegs!!!!)

 
At 6/18/2007 11:49 p. m., Anonymous Anónimo said...

au visto? tenia rao i no mai documentat al google jo eh
k passa en los crios jo alemenos ensenyo a crios k tu vas casant moskes com si foses un crio krusty
jejej
es broma
jeje

 
At 6/19/2007 12:35 p. m., Anonymous Anónimo said...

Eic, Casetes que qui fa lo comentaris "House" sóc jo, no me prengues lo rol collons!!!!

 
At 6/19/2007 1:49 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!! si que esteu alterats!!! jo gens!!!
ja es casi finde i casi vacances!!!yupi!!! Es per a crear una mica de polèmica!!je,je!!!

Moltsbes!!!

 
At 6/19/2007 2:26 p. m., Blogger krusty said...

Casetes, ni ensenyar ni vore!!! stik solet x los terrenos!! no veig persones humanes (encara q cada vagada ne keden menos!!)a excepció de kuan vaig x la carretera!!! la meua companyia són les puts-puts (x cert, a més dels muixons sempre ne veig una sortint o passat l'aldea, segons se mire!!), los conills (salvatges!! i sense tanga!!), les serps, los llangardaixos, corbs, garçes, aranyes i tota mena d'insectes!! vatros von fotreu!! pro gràcies a les trampes he vist animals q no havia vist mai!!
Srta, vacances?!?!? q B!! jo com sempre al revés dl món!!! ara q tindràs temps (i los habituals stm de cap a caiguda!!!) podries perdre la virginitat com autora d'una entrada (i sortida!! i entrada!! i sortida!!)...!! va q sé q tens alguna idea al cap...
Mb7s;)

 
At 6/20/2007 9:48 p. m., Anonymous Anónimo said...

coper perdona tio pero si son comentaris house, tb els puc fer jo d'on te penses k ve casetes=housetes sempre sa dit
vale tio perdona no volia pendret cap rol,
visca kasun!

 
At 6/21/2007 1:20 p. m., Blogger krusty said...

jajaja!!! bona!!! benvingut al club de la comèdia!!! estos comentaris són los q fan gran un blog!!! i ja va sent hora q casetes passe a ser un rascacels!! xq li pica.....
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home