http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: LES FESTES DE JESÚS JA ESTAN AQUÍ!!! HOLA BENVINGUDES!!!

jueves, julio 05, 2007

LES FESTES DE JESÚS JA ESTAN AQUÍ!!! HOLA BENVINGUDES!!!

LA Festa de Jesús (i no m refereixo a la "última cena"!!) ja està aquí!!Donem-li la rebuda que se mereix!! - HOLA FESTA MAJOR d'ESTIU, BENVINGUDA SIGUES!!!!! QUAN DE TEMPS SENSE VORE-MOS...!!

Les Festes tornen a assomar lo cap pel cantó del pati de la Immaculada!! i per a començar en Força, res millor que l'espectacle pensat, ideat, preparat, coordinat, montat, realitzat i executat (UF!!!) per l'associació cultural colla de Diables 7 CErvells, sense oblidar a tots aquells "externs" que mos ajuden, sobretot a Julio i PAredes!!
Enguany per canviar una mica el format de l'espectacle estàtic a mena d'historieta, hem cregut convenient que hi hagi més dinamisme. Consistirà en una RUA de FOC itinerant (és lo que tenene les rues!!) on no faltaran Wats de so ensordadors, llums de tots los colors en totes direccions, scanners des de les altures, fum (fum!! fum!! 25 setembre!!), foc (? No!! he deixat de fumar!!), acompanyat de personatges i andròmines nascuts dels vostres més profunds malsons: bruixes realitzant conjurs encantats, dimonis que t'acompanyaran a l'infern, bèsties enrabiades, gegants incontrolats, malabars espatarrants, xanquers fotosintètics...i un llarg etcèèèèèèèèèètera, que haureu de descobrir-ho vatros mateixos!! ON!??!? QUAN?!?!?

Divendres 6 juliol 2007
a les 24:00 h a la plaça de la Verdura
. Després ens acompanyareu per l'Avinguda General (Molins d'en Compte!!) fins a la MAsia (davant del col·legi i de la zona de ball!!).

Programa Oficial de Festes Majors Jesús 2007

I per anar fent boca, records de l'any anterior:

Espectacle Piromusical 7C 2006 "Vikings"!


Videos varios de Festes 2006:




Entrades de les Festes Majors de Jesús 2006
http://somlosquesom.blogspot.com/2006/09/festes-majors-jess-2006.html

http://somlosquesom.blogspot.com/2006/08/arrs-musclos-gambetes-pebrotet.html

Etiquetas: ,

9 Comments:

At 7/06/2007 8:43 a. m., Anonymous Anónimo said...

bien krusty, bien, ben expressat !!crec k desprès de la presentació de la rua de foc k has fet, ens haurem d'esforçar molt per a k com a mínim surti tant bé com las definit. de ganes i il.lusió segur que no en faltaran, la feina ja està feta, ara toca disfrutar. esta nit els 7c invitem a tot els k vulguen a ser diables por un dia, US ESPEREM !!!
àmino 7c !!

 
At 7/09/2007 6:02 a. m., Anonymous Anónimo said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso. (If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada. If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

 
At 7/09/2007 6:44 p. m., Blogger krusty said...

Mr logística!! crec q lo rsultat va ser ben patent!! la gran majoria de públic va kedar més q satisfeta i contenta!! asta les dones q sempre les hi costa més!! encara q potser és x culpa dels hòmens...bueno...lo q diem!! ki ho va poder presenciar no caldrà explicar-ho per als altres , potser en 1 altre moment!!
tot i q tenia una visió privilegiada de l'especatcle no vaig poder realitzar fotos!! vaig llogar a una noia casi tant alta com jo pro va desistir a la 1ra de canvi!! lo q vull dir és q, si algú té fotos me les podria enviar i les penjaria!!!
Prou q stk perdent un temps preciós de Festes!! i avui encara no les he viscut!! dp sopar de Penyes!! per a sucar galletes a la llet!! jeje!!
Mb7s;)

 
At 7/20/2007 8:29 p. m., Blogger krusty said...

Lo bollo està al forn....i no de Carlos!!!
en breu (això del tmps és mol relatiu!!) algo de fotos i comentaris sobre les Festes!!!
Mb7s;)

 
At 7/25/2007 4:26 p. m., Blogger Pingu said...

La feina apretar com la calor!! i com puc veure no soc l'únic, eh Krusty!!!

agur.

 
At 7/26/2007 10:06 a. m., Blogger krusty said...

Q face molta molta calor!! com més calor menos moskes colloneres!!!
Mb7s;)

 
At 7/30/2007 5:20 p. m., Blogger krusty said...

Eis!! no marxesseu de les vostres esterilles sense aire condicionat ni sombrerilla q molt pronte hi hauran novetats!!
Mb7s;)

 
At 7/30/2007 5:55 p. m., Blogger Nuriaka said...

krusty r u alive???? snifus

 
At 8/01/2007 11:31 a. m., Blogger krusty said...

are!! are!!
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home