http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: RuA de FoC

martes, agosto 07, 2007

RuA de FoC

Com no tinc massa temps per escriure, posaré tal qual lo comunicat oficial intern enviat als membres (i noies!!) dels 7 Cervells, fet per Mr Logística Víctor Ferrando "lo de la Farmàcia"!! "i com més hi penso més convençut estic de que vam fer algo gran.
independentment del que la gent pugue opinar, i que tothom coincideix en que va ser espectacular, crec que natros vam ser els primers en disfrutar de la rua. feiem algo nou, i ens tocava actuar cosa que no era fàcil, però... ara som diables i a més a més actors, i crec que es va saber transmetere al públic el bé que ens ho estàvem passant i per aixó el públic també va disfrutar.

felicitats a totes i tots de part de moltíssima gent que ara ja no recordo
."

Simplement confirmar (toma bufetada!!!!) que lo passeig va anar d'allò més bé!! i com sempre, "criticar" que tots los espectacles són inèdits i irrepetibles!! És a dir, que només los posem en escena pública un cop!! i crec que és una vertadera llàstima!! Per què la primera vegada ja se sap com surten les coses...a més lo que "fot" més faena és idear-ho, montar-ho, preparar l'atrezzo, la vestimenta....una vegada tot això està fet només queda opció a la millora!!!
En això exposo que podriem aprofitar més les currades per treure'n més bon profit (Gràcies!!) i amino (Catalònia!!) a que si mos llegeix algun magnante montat al petrodolar mos pugue contractar!! Qui sap si ara podrem actuar dignament per Tortosa....

Agraim tots junts a Isa que puguéssem recordar i gaudir d'aquestes precioses fotos!!!



I aquí unes engrunes del preparament!! La música és en directe reproduida des de les andròmines!!


Etiquetas: , ,

3 Comments:

At 8/08/2007 3:09 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! bon dia!!!
Bueno ja he vist totes les fotos i video, a més entre lo que ja havia vist a TVT me faig una idea de com va quedar. I molt xulo!!! molt currat i se veu que estaveu xalant molt!! d'això es tracta passar-s'ho bé i fer disfruta als altres.

Tens raó Krusty en lo de que dp de la faenada només s'aprofita una vegada.Però...

Subirats que cauràs!!!je,je!!!

Moltsbes!!!

 
At 8/09/2007 10:03 p. m., Anonymous Anónimo said...

Oi, achei teu blog pelo google tá bem interessante gostei desse post. Quando der dá uma passada pelo meu blog, é sobre camisetas personalizadas, mostra passo a passo como criar uma camiseta personalizada bem maneira. Se você quiser linkar meu blog no seu eu ficaria agradecido, até mais e sucesso.(If you speak English can see the version in English of the Camiseta Personalizada.If he will be possible add my blog in your blogroll I thankful, bye friend).

 
At 8/14/2007 7:36 p. m., Blogger krusty said...

Bueno...si voleu camisetes ja ho sabeu...
Srta, tb tns raó!! és q tenim més espectacles q lo Tricicle o la Fura dels Baus!! jeje!! 1:Presentació de la colla, 2:bateig del botí, 3: casament del Boti en la cucafera, 4: Vikings, 5: RuA de FoC, i 3 més q no recordo los noms!! o sigue q sinó m'he descomptat són 8!!! apart de les enceses o preparacions pirotècniques de St.Francesc i x altres contrades!!!
Aprofite-m'ho!! nois!! i noies!! aprofite-m'ho!!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home