http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: FESTA HAWAÏANA

martes, agosto 21, 2007

FESTA HAWAÏANA

Com novetat més remarcables, junt amb el circuit de Penyes, destacaria la Festa Hawaïana!! . Se palpava la tensió en l'ambient i se podia tallar en un ganivet de serra doblegat davant los dubtes de resposta dels penyistes!! Però vaya si vaM respondre!!! Tots a la Vegada " Jo!! PROFE!!! JO!!", " A MI!!". los penyistes van INVOLUCRAR-SE massivament a la crida i mos vam disfraçar tots dient "Alohaaaa!". L'èxit potser ha recaigut en la comoditat i facilitat de caracterització de l'atuendo (unes bermudes florejades, una camiseta i uns collars florejats era lo més repetit!!) però també per la bona sintonia de les penyes. A més los cocktails també mos van ajudar a dubtar en algun moment d'on estàvem!!

És una Festa que s'ha de repetir!! Però cada any amb una temàtica diferent!! A bote pronto suggeriria per a l'edició vinent "Festa Oriental". És fàcil de caracteritzar i d'adornar lo lloc indicat per a l'esdeveniment!!
Què penseu?!?!? i sinó encara queda un any per anar ideant alternatives vàlides!!! Potser és massa temps i algú encara li sortirà fum del cap de tant de pensar!! jeje!!!




Etiquetas: ,

6 Comments:

At 8/23/2007 10:52 a. m., Blogger Pingu said...

Tens raó Krusty!! molta imaginació en la vestimenta, pos no! xò la veritat tots feieu la cara de patir molt!! jejeje.

agur.

 
At 8/24/2007 11:10 a. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! bon dia!!!

Sí,sí Pingu vam patir molt!!! je,je!!! la veritat és que va ser molt divertit!!! vaig xalar molt i la gent va respondre a la crida Hawaiana!!! Per a repetir l'any que ve. Ja anirem pensant propostes!!!

Moltsbes!!!

 
At 8/24/2007 1:31 p. m., Blogger krusty said...

Jeje!! alguns van patir més q 1s altres, no, Coper?!??
Pro si!! Nit temàtica!!! q no vol dir q la nit tingue temor de la de l'àtic!!! ha tik gracioset!!! jeje!! passa'm la Casera!!! ai!! no!! q no porto los diners del lloguer del mes!!! o menos!! glups....
Mb7s;)

 
At 8/27/2007 11:14 p. m., Anonymous Anónimo said...

l'any keve us podeu vestir de patakes

 
At 8/28/2007 2:41 p. m., Blogger krusty said...

És una molt bona idea anónimo!! Boníssima!! se tindrà en compte!!! pro x a mi seria una putada xq ja ho vaig tot l'any!!! si voleu vos puk donar consells sobre com disfraçar-vos!!
Mb7s;)

 
At 8/31/2007 1:32 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! per a continuar en la línia d'este any, tots de pataques i Krusty de Ketchup!!o mostassa!! o ajonessa!! je,je!!

KIn anonimo més original!!

Moltsbes!!!

 

Publicar un comentario

<< Home