http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: MILIONS I MILIONS de GRÀCIES!!

martes, diciembre 18, 2007

MILIONS I MILIONS de GRÀCIES!!

LO COR DEL POBLE DE JESÚS BATEGA EN FORÇA!!
Dissabte va quedar demostrat una vegada més la enorme participació ciutadana (encara que del poble, potser hauria de ser "participació puebleril??) en los actes solidaris!!
Des d'abans de l'hora d'inici la gent va començar a omplir els seients del Casal Jesusenc i a col·laborar per la bona causa. Les actuacions se van anar succeint sense pausa!! i m'agradaria recalcar la part més emotiva de l'acte, la protagonitzada per la Tuna on se va fer un petit homenatge a Jordi Garcia, mort recentment per una fallada cardio-respiratòria.

El resultat final va ser 11 hores d'espectacle, d'actuacions, de ball, de música ininterrumpuda!!! gran afluència de públic (a excepció del tram emtre les 22:00h-23:30h, la gana i lo Barça fan molt de mal!!) i lo més important, vam passar sobradament los 7000€ de recol·lecta, però encara falta enllestir alguna factura pendent. I certa llàstima per que al final vam fer una miqueta curts en la barra (És que bebeu molt cosakos!!! jeje!!!).

Només mos queda dir:

MOLTES GRÀCIES SOBRETOT AL PÚBLIC I A LES SEUES DONACIONS

MOLTES GRÀCIES SOBRETOT A TOTS LOS ARTISTES PER COL·LABORAR ALTRUISTAMENT

MOLTES GRÀCIES SOBRETOT A ELECTROJULIO, SISCO PAREDES I VICTOR PER LA SEUA INCANSABLE FAENA FINS AL FINAL

MOLTES GRÀCIES SOBRETOT A TOTES LES ENTITATS, PATROCINADORS, COL·LABORADORS, ASSOCIACIONS, COMERÇOS, ETC.

MOLTES GRÀCIES SOBRETOT A TOTES I TOTS!! SENSE VATROS RES HAGUÉS ESTAT POSSIBLE!!


I després dels agraïments, lo carbó!! L'any passat ja vaig fer lo mateix comentari!! Però és que la cosa no canvia!!

És vergonyós i patètic que hagi de ser la gent del poble, que ja paguem los nostres impostos, qui haiguem de subvencionar i patrocinar la investigació i recerca cientifico-mèdica, o qualsevol altra!! Us imagineu una marató solidària per recaudar fons per pagar les carreteres?? o per a pagar als funcionaris?? o per a pagar les vies del tren?? o per subvencionar altres infrastructures??? a que pensarieu que vos prenen lo pèl??? pos això és lo que me passa a mi!! haver d'arribar a aquests extrems per què el govern (sigue del partit que sigue!!) inverteix més pressupostos en armament i en l'exercit que no en la investigació, on los números són raquítics, me fa plora de pena!! Lo que hem fet tot lo poble de Catalunya no és faena nostra!! per la qual cosa encara té més mèrit!! i estos dies quan en algun troç de la MArató de TV3 veia algun dels polítics que anaven sortint celebrant l'altruïsme dels catalans me bullia la sang!! Pensava, si fesseu Bé les coses això no faria falta!! I més, per què en part he sigut un granet d'arena dels damnificats per aquesta política de poca ajuda a la recerca!! Però veient la força del poble me queda l'esperança que algú dels "meus companys" (la mjoria d'ells molt vàlids!!) puguen desenvolupar la seua faena!! Cosa que us asseguro que no és gens fàcil!!

PÀGINA WEB OFICIAL MARATÓ TV3

Anunci de la FESTA MARATONIANA SOLIDÀRIA

Trobada Solidària Quads 2007

Notícies "Maratonianes" d'anys anteriors: Clickeu sobre els links!!

Trobada Quads 2006

Marató 2006

Marató 2005, amb el Pare Jonhy (per cert, que se n'ha fet??)

Marató 2005 (2)

Etiquetas:

3 Comments:

At 12/19/2007 12:30 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!! i esta decoració nadalenca??? mira que bé!!! vinga que això ja esta aí!!! Nadal, Sant Esteve, Fi d'Any,... o i vinga a menjar!!!

Bon Nadal a tots i totes!!!

 
At 12/19/2007 12:36 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Coper vam surtir obligats per un tema solidari!!!je,je!! n'hi ha que no podien sortir!!!je,je!!

Molsbes!!

 
At 12/19/2007 1:12 p. m., Blogger krusty said...

La Màgia de la marató me va absorbir totalmnt!! jeje!! 12 hores dins al Casal fan agafar-li carinyo i no voler marxar!!! al Final sort del Sr. Brull q me va convençer x a sortir!! jo me volia kedar a dormir allí!! jeje!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home