http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: LA BELLESA DE LA MADURESA

lunes, diciembre 17, 2007

LA BELLESA DE LA MADURESA

L'arruga és bella!! i no és precisamente aquest lo cas!! Però sincerament crec que les noies (dones) en l'edat guanyen molt!!! Que no??? aquí teniu l'exemple!! Qui diria que esta "joveneta" ja ha posat lo 3 davant de tot??? I com que ella no ho volia celebrar...pos tassa i mitja!! Diuen que tots los sants (1 Novembre!!) tenen mesada, pos serà lo mateix cas dels cumples, no?? Si la veiu feliciteu-la!! encara que si tardeu molt ja ne tindrà 31!! Esperem que no li haigue fet mal lo pastelet-megadolç del qual se li va fer entrega!!

Etiquetas:

2 Comments:

At 12/19/2007 12:34 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Hola!!! tens raó auqest no és el cas!!!

Però penso que a la vegada que hi ha moltes noies-dones ( tb els nois-homes) que milloren, n'hi ha que no, que semblen més grans del que són!!! Quan hi ha gent que fa temps que no veus a vegades et sorpren, i no positivament. Això és el mateix que quan algú t'ha agradat molt quan ets més jove i ara el veus i penses, com me podia agradar!!!la vida!!

Felicitats a tots/es los de 30, uf!! ja hem canviat el numero!!!

Molts bes!!!

 
At 12/19/2007 1:10 p. m., Blogger krusty said...

Això de q t'grdava algú de jove i lo veus ara i ja no!! no ho diràs x mi!!! no?? xq crec q va ser més bé al contrari!! jeje!!!!

 

Publicar un comentario

<< Home