http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: La TESI a la XARXA!!!!

jueves, diciembre 20, 2007

La TESI a la XARXA!!!!

No és que haigue fet un gol!! ni que l'haigue pescat!! simplement vol dir que ja tinc la tesi publicada a internet!! que vol dir?? pos que tots los que vulguesseu la podeu llegir sencereta a la direcció de sota!! Sé que no interessa massa!! Però us diré 2 cosetes que poden aixecar certa expectació!!

A) Més de la meitat de la T6 tracta sobre el Cor (ara que està tant de moda!), i s'explica certa possible teràpia alternativa per als infarts de miocardi i les angines de pit!!

B) Com tots sabeu, últimament Raúl González (jugador del Reial Madrid, molt estimat per tots natros!!) està en un altíssim nivell de forma, lo motiu?? per què dorm en condicions hipòxiques!! és a dir, practica una hipòxia intermitent!! En definitiva, que fa de lo que va la meua T6!! (per què és MEUA!! totalment meua!! de cap a peus!!) .

Si en això ja no us "engantxo" ja veig difícil que ho pugue fer!! jeje!! DE totes maneres, si és així ho entendre!! a vegades a mi també se me fa un rotllo!!

Si voleu llegir-la, fullejar-la, cremar-la (abans l'haureu d'imprimir!!).... clickeu aquí baix:

http://www.tesisenxarxa.net/TDX-1219107-090043/

Etiquetas: ,

6 Comments:

At 12/20/2007 12:24 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!! bon dia!! bueno no massa, m'ha tocat plegar a meitat classe pq ha començat a ploure, o sigue que 1 dia més dins a la classe!!

bueno, ya heu fet la carta als reis??? va que sn no us portaran res!!! je,je!!

Quines ganes que sigue demà!!!yupi vacances!!!

Moltsbes!!

 
At 12/20/2007 12:28 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei Krusty!!! molt bé!! com dius tu en la teua adaptació "el coneixement és un camí.No un destí"

Molts bes!!

 
At 12/20/2007 12:57 p. m., Blogger krusty said...

Hola Srta, veig q x aquí només escrius tu!! deu ser x compassió!! si! lo coneixement és un camí molt molt llarg!! casi tant com algo de Nacho Vidal!! pro com no arribes mai al final!! no hi ha mai recompensa!! diuen q no ocupa lloc!!! i és cert!! pro ocupa molt de temps!! cosa molt preciada en estos dies!!!
Ah!! Tapat!! q no estàs x anar molt ligereta degut a la teua baixesa de defenses!! i ara venen festes!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mb7s;)

 
At 12/20/2007 12:59 p. m., Blogger krusty said...

Ah!! esteu atents als vostres televiosors en TDT en blanc i negre monocromos xq en breu sortirà una entrevista sobre la Marató de Jesús a Tortosa TV!!!
segur q vos sonaran les cares dls entrevistats!!!
MB7s;)

 
At 12/20/2007 6:38 p. m., Anonymous Anónimo said...

felicitats per la publicació i, sobretot, per haver-la acabada!!!!

 
At 12/21/2007 10:28 a. m., Blogger krusty said...

Gràcies Jacme, la vritat és q és pitjor q parir un fill!! tot i q no n'he parit mai kap!! pro van ser 5 anys de treball, esforç, dedicació, entrega, desiris, despertades a la matinada, nits sns dormir...x al q al final surtigue lo q surt!!! ni millor, ni pitjor!! és lo mq surt!! kom un fill!! tu ho intentes i vols q surtigue B! pro al final surt lo q surt!! jeje!!
MB7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home