http://www.makepovertyhistory.org SoM los que SoM (i aneM coM voleM!!). Ni + ni -. La MidA JustA!: CAP d'ANY 2008

viernes, enero 11, 2008

CAP d'ANY 2008

Què dir de la nit de Cap d'Any que no s'hagi dit ja....?!?!?

A més, val més 1 imatge que 1000 paraules!! o això sempre s'ha dit?? però..., a quant va la imatge?!?!??!? pujarà ara al Gener igual que la majoria de productes bàsics?? o estarà de rebaixa com les prendes tèxtils!??!??!? les paraules continuaran tan devaluades respecte a les imatges aquest any 2008?? o recuperaran part del seu valor a l´'index IBEX-35 o DowJones?!?!? sempre se manté la diferència de valor?? o va fluctuant com les accions de qualsevol entitat (menos d'Inditex, que en lo que compren les dones sempre guAnya!!)?!???!?

PER FAVOR!! si hi ha algun expert en borsa i/o valors que me conteste ja!!!!

Mentrestant, aquí teniu una mostra molt valuosa!! (Moltes imatges en poques paraules!!) del que va ser la sortida de 2007 i l'Entrada de 2008!!

I que l'any 2008 mos porte moltes hores de ball i música!!



Ah!! la música del video l'ha remesclada (o destroçada!!) un servidor!! començo a fer pinitos de Dj!! però encara me queda molt (o tot!!) per a apendre!! Me podeu dir Dj Pi!!

Normalment no ho faig (cosa que no vol dir que no ho estigue!!) però vull agrair a tota la gent que surt a este video, a d'altres d'antics i als que vindran!!! La seua col·laboració i que encara ningú m'haigue partit la cara!! en això tampoc estic animant-vos a que ho fesseu, eh!!!
SENSE VATROS ESTOS VIDEOS NO SERIEN POSSIBLES!! MOLTES GRÀCIES!!!

Etiquetas: ,

7 Comments:

At 1/12/2008 11:00 p. m., Blogger Nuriaka said...

Bon any!!!!!
Amb el vostre permís, ja el tenim aquí ;)
Després de 9 mesos i sense ecografia sembla que ha sortit bé, el primer!!!! Esperem que en vinguin més!!!! No s'hi val només amb clickar, heu de tastar-los ;)

 
At 1/14/2008 5:51 p. m., Blogger krusty said...

Xq un paketet cap abaix no lo podries enviar!??!??!? tu dixa´l a qualsevol puesto q segur q arriba!! si+No, tot lo perjudicial mos ho fan arribar ipsoFacto!! Clar, q si és bo, llavons la cosa canvia i potser si són bonetes (de donnetes!! jeje!) costa més q arribe!!
Uf!! m'he liat!!
Mb7s;)

 
At 1/16/2008 12:42 p. m., Blogger krusty said...

S'han acabat les estrelletes de Nadal!! qui ne vulgue q vaigue a 1/2 camí!!!
Estik sol entre la immensitut de la red en forats tan grans q ningú se keda a escriure ni unes miserablites (miserable molt menudet!!) paraules!?!?!?!?!? Pingu?? Angelina??? Coper?? Srta??? Anònims?!??
me sento com Clint Eastwood!! solo ante el peligro!! o com lo café sense llet, ni sucre, ni sacarina (ni meterina), ni altres edulcorants ni res!! com Epi sns Blas!! Com Zipi sns Zape!! Com Mortadelo sns Filemó!! Com Banner sns Flapy!! com lo calcetí dret sns l'esquerre!! com lo Quijote sense SAncho!! com Rajoy sns Acebes!! com Oliver sense Benjy!! Com Jacky sns Nuka!! Com MArco sense sa mare!!! Com Heidi sns Pedro!! com Scoby Doo sense Shaggy!! com....suposo q ja m'heu captat la idea!! no??? Així és com jo mhe trobo sense vatros!!!!
Mb7s;)

 
At 1/16/2008 1:19 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Ei!!! unes parauletes xp no te sentis sol!!! i el doctor Slump???t'has deixat este exemple!!!

Video de cap d'any molt xulo!!! la gent vaya cares que fem!!!!!

Bon any a tots i totes!! a vore si comenceu millor que jo!!

Moltsbes!!

 
At 1/16/2008 1:40 p. m., Blogger krusty said...

Evidentmnt, sóc lo Dr Slump sense la "seua" Srta Yamabuki!!!!
l'Arare sense el Catxan...Son Goku sense el seu núvol Kinton (sin ton ni son!!)!! ...us animeu a continuar?!?!?!??!? lo més originals rebran com a premi una tapeta (de menjar!! no del wàter!!)donada voluntariament i sense coaccions x Pub Musical la Lluna!! a q si Pepi!!?!?!??!?
Mb7s;)

 
At 1/16/2008 1:56 p. m., Blogger Srta. Yamabuky said...

Yaky i Nuka!!coco i les galetes!!Arguiñano i lo julivert!!,... seguiré pensant!!!

Moltsbes!!!

 
At 1/16/2008 6:36 p. m., Blogger krusty said...

Tilin!! Tilin!!! Tilin!! (vol semblar la campana del "1, 2, 3"!!) Escuchemos la voz de los super tacañones!! "Thas kedat sns picadetes a la Lluna, x repetir Jacky i Nuka!!" (rima asonante!! crec!!)
Mb7s;)

 

Publicar un comentario

<< Home